- 29 Nisan 2010
- 3.654
- 3.113
- Konu Sahibi hidennisko
- #102.881
Nidilat hakkında bilgim yok gerek kalmaz inşallah benimde önce su kesesi patlaması idrar yolu enfeksiyonuna dikkat etmek gerektiğini söylemişlerdi o zama bol bol su için 3 lt kadar. Deforme olmamıştır inşallah olumlu düşünün olumlu gitsin hersey artik arastirmaktan doktorlar kadar öğrendik herseyi
Gerçekten öyle ama bazen fazla bilgi de iyi değil insanın kafasini karıştırıyor.bana doktorum siz bu kadar şeyi nereden biliyorsunuz sağlikcimisiniz diye sormuştu ben her konuda herseyi çok detaylı dusunup araştırıyorum hiç memnun değilim bu huyumdan.Nidilat hakkında bilgim yok gerek kalmaz inşallah benimde önce su kesesi patlaması idrar yolu enfeksiyonuna dikkat etmek gerektiğini söylemişlerdi o zama bol bol su için 3 lt kadar. Deforme olmamıştır inşallah olumlu düşünün olumlu gitsin hersey artik arastirmaktan doktorlar kadar öğrendik herseyi
Bu arada enfeksiyon için bol su bir de kuru dut günde 1 avuç kadar cok iyi geliyor.bir de bana oğlumda wc de sirkeli su kullanmami söylemişti doktorum.kaynamiş soğumuş suları bir şişede biriktirip içine biraz sirke ekleyip onu kullanıyordum.