- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
- Konu Sahibi hidennisko
- #102.801
Bugün de kontrolüm vardı 32 mm çıktı ölçümüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci haftadasin bilmiyorum ama özelde para için yaptıklarını düşünmüştüm bende doktorum hemen serklaj yapti bi daha aynixriski alamayız diye ücrette istemedi devlet hastanesinde yapti işlemi yine siz bilirsiniz ama bence serklaj erken haftalarda düşünmelisinizBugün de kontrolüm vardı 32 mm çıktı ölçümüm
21.haftadayım 12.haftadan beri devletteki perinatoloji takip ediyor şimdilik dikişe gerek görmüyorlarKacinci haftadasin bilmiyorum ama özelde para için yaptıklarını düşünmüştüm bende doktorum hemen serklaj yapti bi daha aynixriski alamayız diye ücrette istemedi devlet hastanesinde yapti işlemi yine siz bilirsiniz ama bence serklaj erken haftalarda düşünmelisiniz
Çok güzel insallah hep böyle devam eder Allah yardımcımız olsun hepimizin21.haftadayım 12.haftadan beri devletteki perinatoloji takip ediyor şimdilik dikişe gerek görmüyorlar
Guzelce takibi yapiliyorsa tabi ki guzel. İnsallah sorun yasamadan gecirirsin hamileligini. Ama ileriki haftalarda zaten istesen de yapmiyorlar serklaji. Bizim gibi sıkıntısı olanlar icin tek care bol bol yatmak. Maalesef baska yapilacak birsey olmuyor.21.haftadayım 12.haftadan beri devletteki perinatoloji takip ediyor şimdilik dikişe gerek görmüyorlar
Başka bir dr a gittim bugün endişelenecegim kadar ciddi bir durum olmadıgını rahim ağzı yetmezligi diyemeyecegimizi ama sınırda oldugunu söyledi vajinal progesteron verdi 200 lük dinlenmemi önerdi,perinotolog yok yaşadıgım yerde devlete gitme sebebim rutin kontrolleri yaptırıp son aylarda özele geçmekti doğum için rutin kontrollerim iyi gidiyordu taki salı günü obstetrik yaptırıp böyle olumsuz bir sonuç alana kadar ne bir tedavi verdi nede kendisi muayeneye alıp ölçüm yaptı sancın gelirse acile git diyerek bitirdi artık bir önemi kalmadı zaten bugun progestan başlıyorum şubatta özelden devam edecegim hem yenidoğan ünitesi daha gelişmiş bir hastane bu yönden daha güvenilirEvet herkeste öyledir dinamik dinlenmekle uzayabilir sabit kalabilir ama bunu destekleyici vajinal progesteron proluton depot iğne vs gibi ilaçlar gerekir genelde devlet yerine özel bi doktora gitseydiniz madem ilgilenmiyorlar bir an önce iyi bir perinatolog bulun 1 Şubat çok geç
Daha önce 17 haftalık bebeğimi kaybettim bu yüzden erken önlem çok önemli
En azindan hemen progestana baslatmis. Bence bu cok önemliydi.Başka bir dr a gittim bugün endişelenecegim kadar ciddi bir durum olmadıgını rahim ağzı yetmezligi diyemeyecegimizi ama sınırda oldugunu söyledi vajinal progesteron verdi 200 lük dinlenmemi önerdi,perinotolog yok yaşadıgım yerde devlete gitme sebebim rutin kontrolleri yaptırıp son aylarda özele geçmekti doğum için rutin kontrollerim iyi gidiyordu taki salı günü obstetrik yaptırıp böyle olumsuz bir sonuç alana kadar ne bir tedavi verdi nede kendisi muayeneye alıp ölçüm yaptı sancın gelirse acile git diyerek bitirdi artık bir önemi kalmadı zaten bugun progestan başlıyorum şubatta özelden devam edecegim hem yenidoğan ünitesi daha gelişmiş bir hastane bu yönden daha güvenilir
Çok teşekkür ederimÇok güzel insallah hep böyle devam eder Allah yardımcımız olsun hepimizin
İnşallah teşekkür ederim oğlumda 26.haftada yapılmıştı ama inşallah bu oğlumda gerek kalmaz..Guzelce takibi yapiliyorsa tabi ki guzel. İnsallah sorun yasamadan gecirirsin hamileligini. Ama ileriki haftalarda zaten istesen de yapmiyorlar serklaji. Bizim gibi sıkıntısı olanlar icin tek care bol bol yatmak. Maalesef baska yapilacak birsey olmuyor.
Sevindim adinizaBaşka bir dr a gittim bugün endişelenecegim kadar ciddi bir durum olmadıgını rahim ağzı yetmezligi diyemeyecegimizi ama sınırda oldugunu söyledi vajinal progesteron verdi 200 lük dinlenmemi önerdi,perinotolog yok yaşadıgım yerde devlete gitme sebebim rutin kontrolleri yaptırıp son aylarda özele geçmekti doğum için rutin kontrollerim iyi gidiyordu taki salı günü obstetrik yaptırıp böyle olumsuz bir sonuç alana kadar ne bir tedavi verdi nede kendisi muayeneye alıp ölçüm yaptı sancın gelirse acile git diyerek bitirdi artık bir önemi kalmadı zaten bugun progestan başlıyorum şubatta özelden devam edecegim hem yenidoğan ünitesi daha gelişmiş bir hastane bu yönden daha güvenilir
Evet bencede prolutan igneyide sordum ama gerek görmedi onaEn azindan hemen progestana baslatmis. Bence bu cok önemliydi.
Teşeklürler :)Çok teşekkür ederim
İnşallah teşekkür ederim oğlumda 26.haftada yapılmıştı ama inşallah bu oğlumda gerek kalmaz..
Sevindim adiniza
Evet zamanla alışırsınVajinal progestan kullanan arkadaşlar yanma ve kaşıntı yaptı dun akşam ve bu sabah kullandım normalmi
Hemen kullanır kullanmaz mı yaptı eğer öyleyse garip geldi bir süre kullanınca evet zaman zaman tahriş olduğu yanma vs yaptığı oluyor ama sizin neden öyle oldu bilemedim ben hamileliğin başından beri kullanıyorum bi dönem rahatsız etti kaşıntı yaptı ama sonra geçti bol su için.Vajinal progestan kullanan arkadaşlar yanma ve kaşıntı yaptı dun akşam ve bu sabah kullandım normalmi
Yok sabahkini attıktan sonra oldu bu gebeligimde günlük pet falanda kullanamıyorum zaten önceden kullanırdım bişey olmazdı şimdi hemen tahriş ediyor cok sık degişsemde farketmiyor iç çamaşırda aynı sürekli degişiyorum gün içinde en ufak ihmalde hemen hassasiyet başlıyor gece ilaç dışarıya gelmiş uzun kalınca nemli tahriş etti galibaHemen kullanır kullanmaz mı yaptı eğer öyleyse garip geldi bir süre kullanınca evet zaman zaman tahriş olduğu yanma vs yaptığı oluyor ama sizin neden öyle oldu bilemedim ben hamileliğin başından beri kullanıyorum bi dönem rahatsız etti kaşıntı yaptı ama sonra geçti bol su için.
Evet rahim ihtiyacı kadarını emiyor bir miktar dışarı akıyor haliyle çamaşır ıslanıyor o rahatsız etmiştir canım.Yok sabahkini attıktan sonra oldu bu gebeligimde günlük pet falanda kullanamıyorum zaten önceden kullanırdım bişey olmazdı şimdi hemen tahriş ediyor cok sık degişsemde farketmiyor iç çamaşırda aynı sürekli degişiyorum gün içinde en ufak ihmalde hemen hassasiyet başlıyor gece ilaç dışarıya gelmiş uzun kalınca nemli tahriş etti galiba
İçeri iyice itmek gerekiyor birdeEvet rahim ihtiyacı kadarını emiyor bir miktar dışarı akıyor haliyle çamaşır ıslanıyor o rahatsız etmiştir canım.
Sorma ya serklaj ipine parmağımın ucu değdi bir kere fitili iteleyim iyice dedim aklım çıkmıştı neyseki olabiliyormuş öyle normalmişİçeri iyice itmek gerekiyor birde
Korkuyorum fazla itmeyeİçeri iyice itmek gerekiyor birde