- 4 Kasım 2010
- 1.929
- 2.035
- Konu Sahibi hidennisko
- #102.661
acibadem maslak hastanesi prof hülya dede benim kendi riskli gebelik doktorumTakipte kalacak doğuma kadar o yüzden özel istiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acibadem maslak hastanesi prof hülya dede benim kendi riskli gebelik doktorumTakipte kalacak doğuma kadar o yüzden özel istiyor
Miktarı rengi falan nasıl doktoruna danıştın mı canım bazen plesanta aşağıda olunca oluyor diye duymuştumHanımlar 15.haftamda lekelenme yaşadım devam.ediyor hafif..sizin başınıza böyle birşey geldi miydi?
Evet sabaha karsi acile gittik bebek iyiydi kan verdim onlardada sonuç iyi çıktı dr. İstirahat ve bol.su içmemi istedi progestan kullanıyodum devam halaMiktarı rengi falan nasıl doktoruna danıştın mı canım bazen plesanta aşağıda olunca oluyor diye duymuştum
maşallah ALLAH bağışlasınEki Görüntüle 2745359
Merhaba kizlar hepinize bir umut fotosu atmak istedim bilenler bilir serklajlidom ben 3 melegimi kaybettim hic ayaga kalkmadim serklaj hastanede yatma seruvenlerin 28ci haftada baslayan acilma 35 haftamda dogum ve hic kuveze girmeyen yusufum umut edin Rabbim elbet aydinlik gosteriyo unut olsun sizlere
maşallah ALLAH bağışlasın
Maşallah sübhanallah Allah bağışlasın yavrunu sağlıcakla büyüt inşallah. Rabbim çok büyük bende serklajlıyken evde istirahatle 2018 de 35+5 günlükken kızımı kucağıma aldım şimdi aynı süreçlerle yine başbaşayız Umut etmekten vazgeçmeyin Rabbim ol derse olur..Eki Görüntüle 2745359
Merhaba kizlar hepinize bir umut fotosu atmak istedim bilenler bilir serklajlidom ben 3 melegimi kaybettim hic ayaga kalkmadim serklaj hastanede yatma seruvenlerin 28ci haftada baslayan acilma 35 haftamda dogum ve hic kuveze girmeyen yusufum umut edin Rabbim elbet aydinlik gosteriyo unut olsun sizlere
Maşallah sübhanallah Allah bağışlasın yavrunu sağlıcakla büyüt inşallah. Rabbim çok büyük bende serklajlıyken evde istirahatle 2018 de 35+5 günlükken kızımı kucağıma aldım şimdi aynı süreçlerle yine başbaşayız Umut etmekten vazgeçmeyin Rabbim ol derse olur..
Kurban olurum canım yusufuna senı o kadar çok özledikki ne zaman katılacan aramızaEki Görüntüle 2745359
Maşallah çok güzelsiniz Allah bağışlasınEki Görüntüle 2745571 Buda ben ve kızımın uykusuz gecelerinden kızlar ara ara buraya girip yazdıklarınıza bakıyorum yaşadıklarımızın aynısını yaşıyorsun korkularımız aynı hasretlerimiz aynı bizim mutlusona ulaştı şükür
Canım maşallah kocaman olmuş bile Allah bağışlasın. Zor günler geçti bundan sonra güzel günler yaşayın hep. Ve bekleyen tüm annelerimize tatsın. Süreç zorlu geçti ama mükafatı güzel maşallah.Eki Görüntüle 2745359
Sizinkileride görecez inşallahMaşallah çok güzelsiniz Allah bağışlasın
Kurban olurum canım yusufuna senı o kadar çok özledikki ne zaman katılacan aramıza
Eki Görüntüle 2745571 Buda ben ve kızımın uykusuz gecelerinden kızlar ara ara buraya girip yazdıklarınıza bakıyorum yaşadıklarımızın aynısını yaşıyorsun korkularımız aynı hasretlerimiz aynı bizim mutlusona ulaştı şükür