- 4 Kasım 2010
- 1.929
- 2.035
- Konu Sahibi hidennisko
- #102.441
durum ne oldu canımSmdı prof gelcek onu beklıyoruz baska prof daha var onerdıler onu da getırces olmadı ıns olunlu bısey duyarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
durum ne oldu canımSmdı prof gelcek onu beklıyoruz baska prof daha var onerdıler onu da getırces olmadı ıns olunlu bısey duyarız
Cnm ılaca olumlu tepkı vermıs cok sukur sıksık kontrol olcak bundan sonradurum ne oldu canım
Bizim de bugün akşam olacak muayeneleri çok tedirginim inşallah sağlıkla iyi haberler alırız .durum ne oldu canım
Hadi geçmiş olsun canım iyileşir artık kızın hızlaCnm ılaca olumlu tepkı vermıs cok sukur sıksık kontrol olcak bundan sonra
İnşallah cnm ya cok şükğr iyi haber aldım daha iyi olcaklar umarım sizler nasılsınızHadi geçmiş olsun canım iyileşir artık kızın hızla
İnşallah canım bizim de bu akşam muayene olacaklar sağlıkları iyi çok şükür bir sıkıntımız yokİnşallah cnm ya cok şükğr iyi haber aldım daha iyi olcaklar umarım sizler nasılsınız
Slm canım bugün 36+2 yım doktora gidecem ağrılarım çok fazla bugün alirmi bilmiyorum canım normalde carsamba dedi hayırlısı olsun canımCanım nasılsın doğum oldu mu ?merak ettim seni
Canım kuveze alirmi sence kilosu 3400 hem boyu 51 cmCanım nasılsın doğum oldu mu ?merak ettim seni
Gelişim çok iyi maşallah solunumla ilgili bir durum olmazsa almaz canım için rahat olsunCanım kuveze alirmi sence kilosu 3400 hem boyu 51 cm
Bazı doktorlar tam gelişim haftasını doldursun diye bir iki hafta alabiliyorlar bazıları hiç almıyor . Alsalar bile iyiliği için sen dert etme sağlıkla dünyaya gelsin yavrunCanım kuveze alirmi sence kilosu 3400 hem boyu 51 cm
Canım zaten doktor 37+0 da alacaktı belkide yine o tarihi bekletir bilemiyorum ama hergun ağrıdan ağlıyorumBazı doktorlar tam gelişim haftasını doldursun diye bir iki hafta alabiliyorlar bazıları hiç almıyor . Alsalar bile iyiliği için sen dert etme sağlıkla dünyaya gelsin yavrun
Ay canım benim ya hayırlısı olsun hakkınızda küvez olmaz kolay kolay rahat rahat doğumunu yap inşallah kafan için rahat olsunCanım zaten doktor 37+0 da alacaktı belkide yine o tarihi bekletir bilemiyorum ama hergun ağrıdan ağlıyorum
İnşallah canım bizim de bu akşam muayene olacaklar sağlıkları iyi çok şükür bir sıkıntımız yok
Nezaman cıkıcaklar cnm bızımde emme yurmamıs tam olursa ıns daha hızlı ılerlıcezİnşallah canım bizim de bu akşam muayene olacaklar sağlıkları iyi çok şükür bir sıkıntımız yok
İnşallah canım sen nasılsın bebekler nasıl kaç hafta oldu doğum yapaliAy canım benim ya hayırlısı olsun hakkınızda küvez olmaz kolay kolay rahat rahat doğumunu yap inşallah kafan için rahat olsun
Valla daha bilmiyorum canım bir buçuk ay demişti bir ay olduNezaman cıkıcaklar cnm bızımde emme yurmamıs tam olursa ıns daha hızlı ılerlıcez
Bir ay oldu canım çıkarlar bir iki haftaya herhalde sen naptınİnşallah canım sen nasılsın bebekler nasıl kaç hafta oldu doğum yapali
Olsun cnm saglıklı olsunlarda benımkılerde emmelerı olmadıgı ıcın uzuyo suan mecbur saglıklı olsunlardaValla daha bilmiyorum canım bir buçuk ay demişti bir ay oldu
Bende gittim doktora canım salı günü sabahına doğumum var inşallah gününü doldurtuyor canım 37+0 da işlemleri yaptırdık gün sayıyorum artıkValla daha bilmiyorum canım bir buçuk ay demişti bir ay oldu
Hadi gözün Aydın olsun şimdiden canım telaşlı olursun bebeğin doğunca hayırlı uğurlu sağlıkla gelsin inşallahBende gittim doktora canım salı günü sabahına doğumum var inşallah gününü doldurtuyor canım 37+0 da işlemleri yaptırdık gün sayıyorum artık
son durum nedir canımBizim de bugün akşam olacak muayeneleri çok tedirginim inşallah sağlıkla iyi haberler alırız .