- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- Konu Sahibi hidennisko
- #100.641
Dogru diyorsun, Rabbim bile razi gelmemis ki haberim olmus. Hic bole bakmamistim olaya. Cok hosuma gitti. ❤Kavga etme canım canı sıkılan sen oluyorsun çünkü dert sende kalmış oluyor tavrinı koy elbet kimsenin haddine degil o yavrunun mezarini.degistirmek babacıgin sayesinde ogrenmişsin onu oraya gonderip gösteren Rabbim, Rabbimin bile rızasi yok düsün sizden habersiz iş yapmalarina ki onlara halt yemek düser, sütün etkilenir canim stresin bebege gecer yavrucakta etkilenir. Birsey biliyoruz zannediyorlar halbuki hiçbirsey bilmiyorlar, yavrum gun gectikce boyuna gidiyor haliyle kilo alıp almadığı belli degil ama kucagima aldiğım zaman ağırlığı belli oluyor kv bu cocuk aç emzirin cocugu su verin mama verin ver Allah ver, gecenlerde ağzina karpuz tuttu babası onunda resmini cekip kp yolladı eşim ayrica kiz kardesinede yolladi ordan bacısı yazmış canı sağolsun anneme yollada ici rahatlasınne denir buna yoruyorlar insanı kulaklarımı tıkadım sizlerde oyle yapın ama buyuk olaylarda elbette hakkinizi savunun
Bebek dogali birkac hafta olmus ben bebek agladikca emziriyorum, kp dio ki, her agladiginda emzirme alismasin
Insanin icinden, nasilsa seni emmio rahat ol demek gecse de , bi sey diyememek yurek yakio
Kv bi yandan seni emmesin, mama verelim die beyin yiyo
Üf gitsin de gelmesin o gunler.