- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- Konu Sahibi hidennisko
- #100.561
Bizde hiçbişey olmamış gibi konuşuyoruz cnm yapacak bişey yokPeki hanımlar tepkiniz olurmu bu süreçten sonra kayinvalidelere karşı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde hiçbişey olmamış gibi konuşuyoruz cnm yapacak bişey yokPeki hanımlar tepkiniz olurmu bu süreçten sonra kayinvalidelere karşı
Ben kayıvaldeme geldim bu 3. Gebeliğim diğer ikisini kaybettim diğerlerin de aynı şekil iş falan yapmıyorum sağolsun bir yemege bide wcye kalkıyorumHanımlar merhaba rabbim hepimize bu süreci güzel bir şekilde atlatmayı nasip etsin sizlere bişey danışmak istedim bu zorlu süreçte kayinvalideniz size yardımcı olmak istedimi benimki hal hatır bile zar zor soruyor telde duygusallım sanırım ve manevi yönden destek görmek istedim ama oda yok sadece içimi dökmek istedim kimseye anlatmiyorumda
2 gun once gittiğim de doktor bi sorun yok dedi ama bilmiyorum artık zaten sık sık kontroşe gidiyorum inşAllah onemli bişey değildir senin agrıdaEvet aslında benim de batma şeklinde uz7n sürmüyor 2 gündür arada oluyor canım
Papatya cayı neden veriliyorki 6-7 aydan sonra filan verilir diye biliyorum ben çokmu ağlıyor ki durumi hakkinda ne diyorlar solunum filan nasılmışCanim biberonla papatya cayi veriyolar yemegini şirinqayla yedriyolar cok tesekkurler ya canim nasil bana moral oluyosun bilemezsin sinirlerim o kadat yiprandiki her soze agliyorum
Ağlama canım moral bozukluğu seni daha çok etkiler dua et Allaha şükür problemin en büyügünü atlattın Allahın izniyle bebisinle eve çıkınca tüm sıkıntilar geride kalmıs olacak kaç kilo doğdu yavrucakCanim biberonla papatya cayi veriyolar yemegini şirinqayla yedriyolar cok tesekkurler ya canim nasil bana moral oluyosun bilemezsin sinirlerim o kadat yiprandiki her soze agliyorum
Papatya cayı neden veriliyorki 6-7 aydan sonra filan verilir diye biliyorum ben çokmu ağlıyor ki durumi hakkinda ne diyorlar solunum filan nasılmış
Ağlama canım moral bozukluğu seni daha çok etkiler dua et Allaha şükür problemin en büyügünü atlattın Allahın izniyle bebisinle eve çıkınca tüm sıkıntilar geride kalmıs olacak kaç kilo doğdu yavrucak
Kabızlık sorunu için magnezi calsine saba yı öneririm doktorunuza danışın ben 6 ay boyunca içtim hatta doğum yaptığım ilk hafta da kullandım. Kabız olmak bizim için kabus gibi.Amin tum bekleyenlere insalkah zamanidna almayi nasip etsin Rabbim bende magnezyuma haftaya baslicam canm ozmn dedigin gibi azalir belki peki kabizlik sorunun varmi nasil cozuyorsun ben vitaminlerden dolayi skntim var o konudada
Tamam canim teşekkür ederim cevapladigin içinCanim azerbeycan oyle bi asi yapilmiyo ki canim onun icin ben o asiyi yaptrmadim.canim
Benim diğer hamileliklerimde olmuştum sadece 5. Dozum kaldı onuda yaptırmayı kendim istemedim
Doğumdan sonra yaparız dedim ebe tamam dedi
Balkes arkadaşda ilerleyen haftasında 1 doz yaptırdı diye biliyorum
[/QU
Gebelikte sadece iki doz yapılmıyor muydu? Bir de beş doz asinin tamamını vurulsak da her gebelikte iki doz yapiliyor yine değil mi?
İnşaallah canim Çok sağol. Zaten bu haftaları geride bıraksam da bizim gibilerin gebeliği hep korkuyla geçer de. Allah hepimizin yardımcısı olsunEvet o haftalar insan aklından atamıyo anlıyorum ama geçecek inş cnm yatmaya devam et sen ilaçları ihmal etme
Öyle cnm 32+3üm bugün hadi 33 olsun hala küçük falan diyorımİnşaallah canim Çok sağol. Zaten bu haftaları geride bıraksam da bizim gibilerin gebeliği hep korkuyla geçer de. Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah canım havadan nem kapıyoruz korkudan2 gun once gittiğim de doktor bi sorun yok dedi ama bilmiyorum artık zaten sık sık kontroşe gidiyorum inşAllah onemli bişey değildir senin agrıda
Oyle canım kendimi dinliyorum hep agrımı ne stres ediyorum bebeği daha hissetmedim ondan da daha tedirginimİnşallah canım havadan nem kapıyoruz korkudan
Kac haftalıksın ki canımOyle canım kendimi dinliyorum hep agrımı ne stres ediyorum bebeği daha hissetmedim ondan da daha tedirginim
Benimde kaybettiğim oğlum Ahmet Taha bizdr bu isimle toprağa verdikKendi ne istiyor peki gönlünden ne geciyor taha veya talha ismide çok güzel benin ilk gebeligimde vefat eden ogluma taha ismiyle mezara gömmüştük, baran miraç berat bu isimlerde güzel aklında yoksa kendi babasinin ismini koymakmı var
15.6 oldum canımKac haftalıksın ki canım