Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Aynen öyle canım bakacak bir abla buldum kendime inşalllah anlaşabiliriz bakalım hayırlısıyla süreci bi atlatsaydık
İyi bari canım sevindim. Bu süreçte iyi olacak senin için. İnşallah anlaşırsınız ya. İnsana bu süreçte insan gerekiyor ya. Hem fiziken yardım hemde sohbet edecek zor oluyor evde yat yat tek

Kızlar merhaba herkese sizlere bi sorum olacak tecrübeli olanlar çok burada
21 hafta ikiz gebeyim önceki haftalarda 40 mm 36 mm di rahim ağzı uzunluğu ikisinin ortasında bir kez de 31 mm çıktı bunlarınnhepsi yakın tarihler ağrım çok olduğu için bir iki kez gittim ayrıntılı filan derken o arasa çok bakıldı hepsi de farklı ölçtü hepsi karındandı bu arada
En son perinatalog vajinal 31 ölçtü on gün sonra tekrar bakalım ama bizim için sınır 25 mm dedi kısalma olmazsa sorun olmayacak dedi.bursda 35 altına kötü diyen de var. Bir de dedi ki bak buradan buraya ölçsem 38 çıkıyor bazı doktorlar burayı da katıyor diye bi yer gösterdi.31 Nası sizce bu kadar farklar olması normal mi ölçümler arasında ilk 31 ölçenden sonra 40 bile ölçüldü şimdi yine 31 kafamda deli sorular

X