- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.001
Allah kabul etsin Paşam...
Pencerenin önüne 2 güvercin geldi... Ne şirinler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim gebeykende çok agrıyordu hormonlardan onlar merak etmebugün minoset yasaklanır yarın parol
bunca zaman niye içirmişler millete
bir taneden birşey olmaz herhalde, umarım bir daha yaşamam dünkü baş ağrısını da içmek zorunda kalmam ssz ssz
bir degişiklik var sende emanet var bende yok kız emanete iyi bakıyon degilmi doktora ne zaman gidicen bakalım senmaşallah ya, bak 22 haftaya gelmişsin rahim kısalmamış darısı hepimizin başına inşallah
bende sana yazılan bir cevap diye okudum :44: dedim kız hamile, ne demeye getirmiş diye, sanırım hala dünün etkisindeyim
yaren için sevindim kaç cm olmuştu onun rahimağzı dikilme kararı alındı
paşam aferin aynı kilodayız şuan itibari ile
chnb cim sende dinlenmişsin iyi olmuş, bu arada göbüş büyüdü mü iyice
amin cümlemizinkini canım güvercinmi dedin rahmetli babamda biizm balkona güvercin gelirdi hep yem veiridi şimdi aklıma o geldi annem bu sene dediki gene babanın güvercinleri gelmiş belkim babandır biriside dedi çok severim onun için güvercinleriAllah kabul etsin Paşam...
Allahım size de yeniden nasib etsin anne olmayı inşallah...
Canım minoset hamilelikte kullanılmamalı zaten..Parol,tylol, gibi etken maddesi parasetamol olan ağrı kesicilere izin var hamileliklerde...
Allah kabul etsin Paşam...
canım benim gebeykende çok agrıyordu hormonlardan onlar merak etme
bir degişiklik var sende emanet var bende yok kız emanete iyi bakıyon degilmi doktora ne zaman gidicen bakalım sen
amin cümlemizinkini canım güvercinmi dedin rahmetli babamda biizm balkona güvercin gelirdi hep yem veiridi şimdi aklıma o geldi annem bu sene dediki gene babanın güvercinleri gelmiş belkim babandır biriside dedi çok severim onun için güvercinleri
minosette parasetamol diye biliyorum ama :18:
slm kizlar bugun dr gittim vajinal ultrasyonla bakti rahim agzina canim acidi cok sukur kapali 38mm cikti insallah bisey olmaz lokositim yuksek diye sase 3grlik kullancam progestan ic dedi agzimdan aliyorum artik iltihap olunca her gittigimde farkli cikiyor haftasi herzaman birde size seyi sorcam boyuna gore olan haftami onemli yoksa bas olcusune gore olanmi....
Canım bebeğin olduğunu düşünüp mutlu oluyorsan öyle olmasa bile ne çıkar öyle olduğunu düşün mutlu ol:))
Canım sanırım düşük yapmış iğneye rağmen. Pıhtılaşma sorunu varmış...
Geçmiş olsun canım arada içmekten bir şey olmaz. Ben de çok zamandır uyuyamıyordum bu sabah 10 30 a kadar uyudum evdekilerde gelip gelip uyurken soruyor iyisin di mi diye...
Paşam niye yasaklanmış? Oruca başladın di mi?
Yarenin serklajı yaklaşık 2 saat önce olmuş sesi iyiydi
Benim de idrar tahlillerim temiz gelmiş Fadikin dediği gibi sirkeli su herhalde farklı çıkardı bu kez normal su ile temizliğimi yaptım öncesinde...
Arkadaslar 2 saattir tlf la resmen savasiyorum.ya internet cekmiyor yada yazilar birbirine giriyor duzeltemiyorum.neyse kisaca yazmaya calisayim.
CHNB
Tahlilsonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim.insallah bundan sonra hersey daha guzel olucak.
YAREN den guzel haberler vermissin sagol.sonuna kadar hersey guzel gelisir insallah.iyi haberler almak beni cok mutlu ediyor.cunku sizler benim en iyi dostlarim oldunuz ve ben sizlerle mutluyum.
MELEGIM Olcumun iyi ama kac haftalik hamilesin ilk olcumun kacti bilmiyorum.aradaki farki karsilastirirsan az cok gidisat belli olur.
SOFIKA nasilsin.
Bugun u.u aradim ve polikinliklerden randevu aldim.prof randevu durumu biraz karisik kirk tane soru sorup her seferinde su gun arayin diyorlar.
Adet oldugum ve zaman gecirmek istemedigim icin polikinlikleri tercih ettim kismetse haftaya carsamba sahah 10 da randevum var sonuclari alincada ismail beye kismetse .
Sizlere sunu sormak istiyorum ben durumumu anlatabildigim kadar anlaticam hangi tahlilleri yaptirmak istedigimi soyluyeyim.yardimci olursaniz sevinirim.
kızlar sofika arkadşımız yazmış gelişmlerİ ARADI BENİ AZ ÖNCE SAOLSUN PC BOZUK ZOR YAZIYORUM YAZILAR KARIŞIYOR ARA ARA GİRMEYE ÇALIŞICAM AYAKLARIM ÇOK ŞİŞİYOR BENİM DAVUL GİBİ OLUYOR CENK BEYE SORCAKTIM BUGÜN AMA BEBİŞLERİ GÖRÜNCE KENDİMİ DÜŞÜNEMEDİM NEYSE YAVRULARIM İYİ OLSUNDDA DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
kızlar sofika arkadşımız yazmış gelişmlerİ ARADI BENİ AZ ÖNCE SAOLSUN PC BOZUK ZOR YAZIYORUM YAZILAR KARIŞIYOR ARA ARA GİRMEYE ÇALIŞICAM AYAKLARIM ÇOK ŞİŞİYOR BENİM DAVUL GİBİ OLUYOR CENK BEYE SORCAKTIM BUGÜN AMA BEBİŞLERİ GÖRÜNCE KENDİMİ DÜŞÜNEMEDİM NEYSE YAVRULARIM İYİ OLSUNDDA DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
Arkadaşım inşallah bebeklerin bu savaşı kazanacak.Dualarımız onlarla.Ayaklarım şiş demişsin.Benimde doğumdan sonra inanılmaz şişti.Sadece ayakalarım değil el parmaklarım bile.Ayağa kalktığımda sanki bütün kan ayaklarıma hücum ediyordu ve zonkluyordu.zannediyorum yatmaktan bu hale geldik.Yada prepar,nidilat yaptı.
aferim böyle ol canımı yebakıyoırum bakıyorum
halı olayından sonra aklım başıma geldi
kızlar sinemle konustum biraz once,bebekelrini gormeye gitmis bugun,sutu 2 damlaya cıkarmıslar dedi-kızında ilacın dozunu arttırmıslar ve apneler azalmıs,belki makineye baglanabilir demis doktor ama kotuye yormayın demis,masallah onlara cok direncli cıktılar
dualarınızı eksik etmeyin