- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
- Konu Sahibi hidennisko
- #27.981
canım maşşallah ben onları yirin yir hayalediyorumda minnacık hallerini nede şefkat vermişindir sen onlara darısı başımıza işşallahÇok teşekkür ederim..Darısı başınıza..Kızım 1780 gr,oğlum 1650 gr doğdular..15 gün küvezde kaldılar toparlanmaları için..Ödemlerini atınca 1500 gr a düştüler.. Çok özel bir sorun yaşamadılar çok şükür...Ancak prematüre oldukları için bakımları zor oldu biraz :)
Şu an oğlum kızımdan daha iri ama :)
canım allah yardımcın olsun dua ediyoruz sag saglim alıcan kucagına inan buna kötü sakın düşünme olurmukızlar az önce yiNE HABER ALDIK OĞLUM İYİMİŞ Ama kızımda sürekli apne oluyormuş çok üzüldüm inşallah atlatır lütfen dua edin
canım geçmiş olsun bebem dün aradım dönmedin bana kesin işi var dedim rabbim şifa versin işşallah neyse yazımı görürsen arrasınKızlar selam..
Sinem,canım dualarım bebişlerinle Allahın izniyle sağlıkla alacaksın bebişlerini kucağına dualarım bebişlerinle.. Allah kucağına alacağın güne kadar sana sabır ve güç versin İnşallah
Ben,tatile gitmiştim ama geri dondüm malesef ( Eşimin babası cok hasta ( Eşim yanına gitti hastanede yanında yatarım belki diyerek beni götürmedi ...Durum sıkıntılı biraz inşallah iyileşir ..Dönüşü belli olunca tekrar yanına geçicem..Hayat plan yapmaya gelmiyor malesef..
Hepinizi öpüyoeum