Rahim ağzı yetmezliği “serklaj” lütfen yorumlarınızı esirgemeyin💐

Yandan kastınız?
Gebelikte Düz yatmak sırt üstü cok tavsiye edilmiyor zaten. Sol tarafıma dogru rahat ediyorum genelde o sekilde yatıyorum
Sağ sol evet doktorum sırt üstü ayaklarımın altına yastık koymamı da önerdi o yüzden sordum

Sağ sol evet doktorum sırt üstü ayaklarımın altına yastık koymamı da önerdi o yüzden sordum
Doktorunuz öyle dediyse onu dinleyin ben tersini demiyim şimdi
Ama ben karnım çıktığından beri hep sol tarafıma rahat yattım. Düz hiç yatamadım hemen bebekler hareketleniyor suan karnım iyice cıktıgı için nefessiz kalıyorum hatta

Ben de birkaç gündür hep sırtüstü yatıyorum doktorun dediginden beri böyle arada tıkanıyorum aldığım nefes yetmiyor gibi gece öyle uyandigim oluyor demek bundan mı ya?

Sancım myomlardan ötürü yok bence benim sancılarım hep crp yükselince oldu ölçülerinide tam bilmiyorum
Sancım myomlardan ötürü yok bence benim sancılarım hep crp yükselince oldu ölçülerinide tam bilmiyorum
Crp dediğiniz enfeksiyon mu oluyor? Bana hiç bahsetmedi doktor crp Yüksek yada düşük gibisinden. Yüksek veya düşük olması ne demek eğer enfeksiyon değilse. Bende gelecek kontrolümde sorayım bunu

inşallah ve 2 kere yükseldi bu şekilde
Serklaj öncesi mi yükseldi.Ben ilk bir hafta falan sırt üstü yattım bacaklarımın altına yastık koyuyordum.Sonrasinda sağ ya da sola dönerek yatmaya başladım.Artik hiç sırt üstü yatmıyorum neredeyse.

Crp dediğiniz enfeksiyon mu oluyor? Bana hiç bahsetmedi doktor crp Yüksek yada düşük gibisinden. Yüksek veya düşük olması ne demek eğer enfeksiyon değilse. Bende gelecek kontrolümde sorayım bunu
Evet canım.Crp kandaki enfeksiyon değerini gösteriyor.Ben arada saglik ocağında kan verip bakıyorum.Doktorum baktırmama gerek olmadığını söyledi ama ben yine de kanda ve idrarda enfeksiyon var mi diye tahlil veriyorum zaman zaman.Öncekinde fark etmemişim ve crp 100 olmuştu.Oyle olunca tabi dikiş attı ve doğum oldu malesef.

Evet evet enfeksiyon, mutlaka kontrol etmiştir sıkıntı olmadığı içinde bir şey dememiştir bence

Evet 2 kez öncesi de, ilkinde ne var anlayamadılar, ikincide covid oldum
Yani sanırım sırt üstü uzun yatmak imkansız zaten belim ağrıyor resmen

Benim sağlık ocağındaki kayıtlı olduğum doktor o kadar ters o kadar kötü bir insan ki kim olursa olsun azarlıyor muayene etmek dahi istemiyor. Şekerimi ölçtürmek için gittim en son doktorum söylemişti sağlık ocağından baktır diye. Sürekli ölçüm mü olur ne gerek var daha 10 gün önce bakmışız gibi aptal saptal şeyler söyledi enfeksiyon içinde 2 ay önce verdim kan idrar yine bin tane laf işiterek

Sanki kendinden kesiliyor ödemesi ona mı kalmış hiç uğraşmayın değiştirin bu doktoru. E devlet üzerinden bile yapabilirsiniz.

Aylardır uğraşıyordum diğerleri dolu gözüktüğü için değişiklik yapamıyordum. Tevafuk bu yorumu yapmadan önce bi girip bakayım herhangi boşluk varmı diğerlerinde diye şükürler olsun kurtuldum bu adamdan. Azarlayacak diye korka korka gidiyordum hep

Kızlar aranızda heyet raporlu olan var mı?
Ben varım subat 22 sinde heyet raporum başladı mart 30 da da calışamaz raporum başladı. Ama ödemeler süreçleri hakkında cok bir bilgim yok. Raporlar e devletimde gözüküyor ama bildirimleri en son sgk yı aradıgımda yapılmamıştı

Kaç haftalık oldunuz siz? Anladım ben de hiç bilmiyorum da ödemeler nasıl olacak diye merak ettim aslında

Kaç haftalık oldunuz siz? Anladım ben de hiç bilmiyorum da ödemeler nasıl olacak diye merak ettim aslında
Ben arada telefon acıyorum ama cok net bilgiler edinemedim, daha cok internetten buldugum kadarıyla bilgim var.
İşveren bildirim yapınca en gec 15 gün içinde ödeme yapılıyor deniyor. Benim heyet raporum bir buçuk ay oldu ama hala ödeme yapılmadı. Bugün tekrar bi aramayı düşünüyorum.
30+5 oldular bugün.

Kızlar geçen yıl benim 20 li haftalarda dikiş atılınca heyet raporu verildi.Sonra da bir iki hafta sonra doğum oldu.Raporlu olduğum kısım o ay bitince yattı.Ama doğum parası doğum izni bitince toplu şekilde yattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…