Şu an durumunuz nasıl öğrenebilir miyim ben de serklajlıyım da bi kaç sorum olacaktı??Selamün aleyküm kızlar hayırlı geceler, haber vereceğim demiştim ancak kendime geldim... bugün öğleden sonra serklaj işlemim oldu, 15 dakika sürdü 1 saat sonra odaya aldılar. DoktoR odaya gelip konuştu elhamdulillah çok iyi geçmiş işlemimiz bundan sonrası önce Rabbime sonra benim dikkatime kaldı... hiç ağrım olmadı minicik minicik damla şeklinde afedersiniz kan lekelerim oluyor Buda zaten normal akşam birazcık adet sancısı gibi sancım oldu oda normal dediler. Progetan başladılar hap şeklinde rahimden değil oral kullanacağım günde iki kez, fitil verecekmiş sanırım endol sizlerinde bahsettiğiniz ilaç diye düşünüyorum yarın nasip olursa taburcuyuz kuzumla. Sürecimi olabildiğince paylaşıp aynı sınavdan geçen güzel annelerimizle birbirimize moral motivasyon verelim inşallah Rabbim mükafatlandıracak bizleride sevindirip o minicik gözleri ile bizi seyreden kuzularımızı sağlıkla dünyaya getireceğiz bunun için dua ediyorum ve yürekten inanıyorum. Hayırlı geceler dua eder dua beklerim