Hayırlı haberlerle inşallah canım bizimle de paylaşır mıskn muayeneden sonranı? Ben dikişimden sonra 2 kez vajinal muayene oldum hiç korkmayın doktorunuzun dediği gibi ona güvenin. Ultrasonla vajinal ölçüm arasında gerçekten fark var benim geçtiğimiz hafta kontörlümde vakinal de baktı şükürler olsun aynı çıktı. İyi düşünelim iyi olsun yüreğimiz ağzımızda normal süreçte değiliz ama bunu kabullenmek İnan bi çok konuda daha rahat sürecimizi geçirmemizi sağlayacak inanıyorumKızlar bugün kontrolüm var benim.İnsallah güzel geçer.Ben şimdiye kadar hiç vajinal muayene olmadım.siz oldunuz mu.Bu durum beni biraz tedirgin ediyor.Rahim boyu ultrasonda görünüyor ama hunileşme dedikleri açılma karından görünür mü ki.Bir de rahim boyu iyi olmasına rağmen açılma olabilir mi bunlari merak ediyorum.Doktorum ona güvenmemi bu kadar ayrıntı düşünmememi söylüyor ama benim içim rahat etmiyor bir türlü.
Ben de koltukta yiyiyorum şimdilik hemen yiyip geri yatıyorum hiç kıpırdamadan. Bana oturarak yıkan ama kısa yıkan dedi.Yemeğimi Oturarak yiyorum ama tabiki eskisi gibi uzun uzun oturmuyorum yemeyip yer yemez ayağa kalkıyorum oturmak rahme saha çok baskı yapıyor ayakta kalkmak oturmaktan daha iyi. Duşumu ayakta alıyorum doktoruma dikişten sonra sormuştum enfeksiyon riskinden dolayı çok uzun uzun kalma ama ayakta duşunu al demişti. Zaten ben genel olarak oturarak duş almaktan tiksinirdim o yüzden gebelik öncesi ile sonrası duş konusunda bir değişiklikle olmadı benim için. Kabız olmamak içinde kayısı hoşafı yasa direk kayısıyı yemekten 15 dk önce 3 tane yiyebilirsiniz yemekten sonrada 1 tane yiyip keyfinize bakın. İnşallah herşey hepimiz için güzel olur
Ben her gittimde söylüyorum aslında ama doktorum alttan muayeneye pek pozitif bakmıyor nedense.Bugün de gerek görmedi söylememe rağmen.rahim boyu dikisten sonra olduğu gibi 30 mm dedi.ne uzamış ne kısalmış yani.Bu kadar yatmaya ilaca rağmen hiçbir uzama olmamasına şaşırdım açıkçası.Bir de plesenta aşağıda rahim ağzını kapatmış dedi.Bu ne demek bilen var mı yani riskli bir durum mu acaba.baska şeyleri sormaktan bunu sormayı unutmuşum.Birini sorsa birini unutuyor insanRahim agzı uzunlugu da aynı sekilde Vajinal muayenede daha net ölçümler elde ediliyor, karından olan ölçümlerde oldugundan fazla cıkma ihtimali de var. Gerekli oldugunda muayene de oldum bir sıkıntı yaşamadım.
Ben de yattığım yerde yiyorum yani yarı oturur halde. masaya pek gitmiyorum birkaç kere masada yemişimdir. Bugün ağdaya da gittim mecbur vakti geldiği için biraz tedirgin oldum ama insallah sorun olmaz.Doktoruma da sordum sorun olmayacağını söyledi.Ben de koltukta yiyiyorum şimdilik hemen yiyip geri yatıyorum hiç kıpırdamadan. Bana oturarak yıkan ama kısa yıkan dedi.
Evet kayısıyı da dedi doktorum suya koy onu ye geceleri yatmadan dedi bakalım denicem ben de
Canım bebek iyi çok şükür boyu kilosu haftasıyla uyumlu.demir kan ilacı falan başlayalım artık dedi.Bu ay ayrıntıya gitmemi söyledi.Rahim boyunda bir değişiklik yok 30 mm ölçtü.Yarim saatlik yürüyüşler yapabilirsin dedi ama bana çok korkutucu geliyor o kadar ayakta kalmakHayırlı haberlerle inşallah canım bizimle de paylaşır mıskn muayeneden sonranı? Ben dikişimden sonra 2 kez vajinal muayene oldum hiç korkmayın doktorunuzun dediği gibi ona güvenin. Ultrasonla vajinal ölçüm arasında gerçekten fark var benim geçtiğimiz hafta kontörlümde vakinal de baktı şükürler olsun aynı çıktı. İyi düşünelim iyi olsun yüreğimiz ağzımızda normal süreçte değiliz ama bunu kabullenmek İnan bi çok konuda daha rahat sürecimizi geçirmemizi sağlayacak inanıyorum
Ölçümü karından yapıp bir sıkıntı görmüyorsa vajinal muayene yapmasına gerek yok zaten. Bu risk durumlarında kısalmanın bariz oldugu durumlarda yapılıyor zaten. Her gittiğinizde vajinal muayene istemeyin zatenBen her gittimde söylüyorum aslında ama doktorum alttan muayeneye pek pozitif bakmıyor nedense.Bugün de gerek görmedi söylememe rağmen.rahim boyu dikisten sonra olduğu gibi 30 mm dedi.ne uzamış ne kısalmış yani.Bu kadar yatmaya ilaca rağmen hiçbir uzama olmamasına şaşırdım açıkçası.Bir de plesenta aşağıda rahim ağzını kapatmış dedi.Bu ne demek bilen var mı yani riskli bir durum mu acaba.baska şeyleri sormaktan bunu sormayı unutmuşum.Birini sorsa birini unutuyor insan
Bazı doktorlar özellikle özel bölge için agda da tavsiye etmiyor tetikleme durumundan dolayı vs. Ben hiç yaptırmadım mesela yapabildigim kadarıyla jiletle halletmeye calışıyorumBen de yattığım yerde yiyorum yani yarı oturur halde. masaya pek gitmiyorum birkaç kere masada yemişimdir. Bugün ağdaya da gittim mecbur vakti geldiği için biraz tedirgin oldum ama insallah sorun olmaz.Doktoruma da sordum sorun olmayacağını söyledi.
Bu da düşündüğüm bir başka konu mesela ağdaya gitmek gerekcek nasıl yapacağım bilmiyorum benim ki şuan sıcak bakmaz ona eminimBen de yattığım yerde yiyorum yani yarı oturur halde. masaya pek gitmiyorum birkaç kere masada yemişimdir. Bugün ağdaya da gittim mecbur vakti geldiği için biraz tedirgin oldum ama insallah sorun olmaz.Doktoruma da sordum sorun olmayacağını söyledi.
Bana ameliyattan beri hep vajinal de baktı ama belki myomum da var o yüzden olabilirKızlar bugün kontrolüm var benim.İnsallah güzel geçer.Ben şimdiye kadar hiç vajinal muayene olmadım.siz oldunuz mu.Bu durum beni biraz tedirgin ediyor.Rahim boyu ultrasonda görünüyor ama hunileşme dedikleri açılma karından görünür mü ki.Bir de rahim boyu iyi olmasına rağmen açılma olabilir mi bunlari merak ediyorum.Doktorum ona güvenmemi bu kadar ayrıntı düşünmememi söylüyor ama benim içim rahat etmiyor bir türlü.
Sizinki acil serklaj olduğu için biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor olabilir.Daha önce yapılan acil serklajimda mecbur evde jiletle halletmiştik biz de malesef.Bu da düşündüğüm bir başka konu mesela ağdaya gitmek gerekcek nasıl yapacağım bilmiyorum benim ki şuan sıcak bakmaz ona eminim
Bencede tek carem o gibiSizinki acil serklaj olduğu için biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor olabilir.Daha önce yapılan acil serklajimda mecbur evde jiletle halletmiştik biz de malesef.
Sancım myomlardan ötürü yok bence benim sancılarım hep crp yükselince oldu ölçülerinide tam bilmiyorumBenimde ilk gebeliğimde myomlarım vardı 3 tane çok sancı çektim enfeksiyon myom sancısı falan bebeğimi kaybettikten sonra myom ameliyatı oldum ameliyatımdan 6 ay sonra hamile kaldım. Sancınız oluyormu myom boyutlarınız kaç cm
Crp en son kaç çıkmıştı.Benim 7 çıktı ama çok önemsemediler normal mi acaba bu değer.Sancım myomlardan ötürü yok bence benim sancılarım hep crp yükselince oldu ölçülerinide tam bilmiyorum
7 çok çok iyi, benim de en son 9a düşürdüler. Ben maalesef 55leri gördümCrp en son kaç çıkmıştı.Benim 7 çıktı ama çok önemsemediler normal mi acaba bu değer.
55 gerçekten yüksekmiş ama düşmüş neyse ki7 çok çok iyi, benim de en son 9a düşürdüler. Ben maalesef 55leri gördüm