Rahim Ağzı Yetmezliği Olup Normal Doğum Yapanlar /Yapacaklar

Yenigelin14 Yenigelin14 doktora gittin mi canım merak ettim dikiş atıldımı diye ? Bende aynı senin gibi dikişi bekliyorum. 21kasım günü randevuyu verdi doktorum. Daha önce 2erken doğum oldu ilk gebeliğimi oğlumu 20haftalıkken kaybettim. Kızımıda 20haftalıkken açılma görüp acil serklaj yapıldı ama enfeksiyonun da etkisiyle 26.haftada doğum yaptım 1hafta yaşayabildi. İnşallah bu sefer başta önlem aldım çok iş yapmıyorum sürekli Dinleniyorum Allah in izniyle hepimizde kucağımıza alırız inşallah

E Ebru2017 canım sen nasılsın bebeğin kucağında artk sanırım sen kuruldun :) durumun nasıl merak ettim bebeğinde iyidir umarım

Oyy maşallah miniğime bayada büyümüş annesi :) sabırsız bekleyişler başlamış ne güzel sağlıkla sorunsuzca bi avazda kavuşun yavrunuza bizlere de dua edin inş o haftalara gelelim :)

Oyy maşallah miniğime bayada büyümüş annesi :) sabırsız bekleyişler başlamış ne güzel sağlıkla sorunsuzca bi avazda kavuşun yavrunuza bizlere de dua edin inş o haftalara gelelim :)
İnsallah canim.Tabi her zaman , en iyi yaşayan bilir o günlerin zorlugunu.Allah herkesi bu haftalara ulastirsin ins.Saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi.

İnsallah canim.Tabi her zaman , en iyi yaşayan bilir o günlerin zorlugunu.Allah herkesi bu haftalara ulastirsin ins.Saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi.
Amiinn canım benim inşallah duayla sabırla bekliyoruz bakalım :) bizde sana dua edelim canım sağlıkla al minnağını haber verirsin inşallah kucağına alınca :KK66:

Yenigelin14 Yenigelin14 doktora gittin mi canım merak ettim dikiş atıldımı diye ? Bende aynı senin gibi dikişi bekliyorum. 21kasım günü randevuyu verdi doktorum. Daha önce 2erken doğum oldu ilk gebeliğimi oğlumu 20haftalıkken kaybettim. Kızımıda 20haftalıkken açılma görüp acil serklaj yapıldı ama enfeksiyonun da etkisiyle 26.haftada doğum yaptım 1hafta yaşayabildi. İnşallah bu sefer başta önlem aldım çok iş yapmıyorum sürekli Dinleniyorum Allah in izniyle hepimizde kucağımıza alırız inşallah
Kusura bakma canım biraz geç cevap veriyorum ama Evet 3 Ocak ta dikiş atıldı spinal anestezi altında hiçbir şey hissetmedim gerçekten çok güzel geçti Allaha şükür hiç sıkıntı yok ağrım da olmadı kanamam da açıkçası burdaki yazılanları okuyunca biraz tedirgin oldum fakat hiç zorluk çekmedim ben yemeğimi de yapıyorum duşumu da alıyorum o kadar çok yatmıyorum da şuan 18+4 oldum ve hiçbir sorun yaşamadım hatta ameliyathane de baya baya dedikodu yaparak geçti ameliyatım nasıl bittiğini anlamadım bile sadece spinal anestezi olduğu için ayaklarım uyuştu onun dışında hiçbir sorun yok umarım hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız siz ne yaptınız tarih verildi mi

Merhaba kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Benimde 4 ağustosta rahim ağzım alındı. Daha 1.5 yıllık evliyim ve çocuk düşünüyoruz. Rahim ağzı alınan birinin normal yoldan hamile kalma şansı var mı?

Kusura bakma canım biraz geç cevap veriyorum ama Evet 3 Ocak ta dikiş atıldı spinal anestezi altında hiçbir şey hissetmedim gerçekten çok güzel geçti Allaha şükür hiç sıkıntı yok ağrım da olmadı kanamam da açıkçası burdaki yazılanları okuyunca biraz tedirgin oldum fakat hiç zorluk çekmedim ben yemeğimi de yapıyorum duşumu da alıyorum o kadar çok yatmıyorum da şuan 18+4 oldum ve hiçbir sorun yaşamadım hatta ameliyathane de baya baya dedikodu yaparak geçti ameliyatım nasıl bittiğini anlamadım bile sadece spinal anestezi olduğu için ayaklarım uyuştu onun dışında hiçbir sorun yok umarım hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız siz ne yaptınız tarih verildi mi
Sonucun güzel olması iyi olmuş canım şükür atlatmışın bende 21 kasım günü oldum ama ben hiç kalkmıyorum tuvalet duş harici hep yatıyorum bu zamanlara geldik işte. 2 kayıp yaşadıktan sonra kalkıp evin içinde gezmeye bile korkuyorum. Bir 3 ay daha dişimi sıktımı tamamdır inşallah. Rabbim sağsalim vakti saatinde kucağımıza almayı nasip etsin canım.

Sonucun güzel olması iyi olmuş canım şükür atlatmışın bende 21 kasım günü oldum ama ben hiç kalkmıyorum tuvalet duş harici hep yatıyorum bu zamanlara geldik işte. 2 kayıp yaşadıktan sonra kalkıp evin içinde gezmeye bile korkuyorum. Bir 3 ay daha dişimi sıktımı tamamdır inşallah. Rabbim sağsalim vakti saatinde kucağımıza almayı nasip etsin canım.
İnşallah canım benim Allah yardımcımız olsun sevindim senin adına da Aman dikkat et kalkma bişey olmaz Allahın izniyle hayırlısıyla alırsın evladını kucağına

Kızlar ben 19 haftalikken rahim nagzi yetmezligi olduğunu öğrendim.2 cm di dikiş atmadı dr um.ama ben hep yattım.cok nadir arabayla gittim bi kac yere.ama genelinde hep yattım.hatta çoğu zamn yemeğim bile yatagima geldi.sukurler olsun 39 inci haftada normal doğum yaptım.gunde 4 lt su içtim.en onemlisi su çünkü.simdi kızım 4 aylik.demem o ki çok fazla hareket etmeyin evin icindede.sona varmak istiyorsaniz önce allah tabiki...yatacaksiniz.isallh bebelrinize saglikla kavuşursunuz.

Anguskusu canım bende senin yaşadıklarını yaşadım biri 20 haftalık biride acil dikişle 26 haftalık doğum oldu sen şuan 'ne aşamadasın 'ne gibi tedavi gördün yardımcı olursan
Aynı şeyleri yaşamışız canım kayıplar büyük acısı hala taze ama hayat devam ediyor. Rabbim bundan sonra yüzümüzü güldürsün inşallah. Meleklerimiz cennette bekliyorlar bizi şefaatci olacaklar inşallah. Ben son doğumdan sonra hem beden hem ruhen dinlenmek istedim canım acısı hiç çıkmadı içimden. 7ay dan sonra prof ve perinataloji alanı olan bir kadın doğumcuyla karşılaştım bir sürü test yaptırdı guatr şekermiş hormon testleri ve en son rahim filmi çekildim çok şükür hepsi de temiz çıktı. Kan pıhtılaşmam vardı zaten bu sefer 2ye çıkarcaz dedi. Korunmayı bıraktıktan hemen sonra hamile kaldım. 2hamilelik arası 9 ay sürdü tam. 14 haftaya geldiğimde de dikiş atıldı rahim ağzına. Erkek önlem alalım dedi doktorum da iyi oldu. Şuan 23.haftam bitti çok şükür ama hiç kalkmıyorum tuvalet duş harici hep yatıyorm ama şükürler olsun sorunum yok c.tesi kontrolümüz var bakalım inşallah hayırlı haberlerle geliriz. Ben 2.doğumu enfeksiyona bağlıyorum bide 20de dikişş atıldı 25te doğum oldu akıntım kokulu ve yeşildi doktor önemseyip bir test yapmadı 3gün sonra doğum oldu. Şimdi doktorum hemen dikişten sonra antibiyotik verdi hala takipteyiz kan idrar her ay veriyorum. Sen ne durumdasın canım şuan. Her zaman mesaj atabilirsin kafana takılan bişey olursa

İnşallah canım benim Allah yardımcımız olsun sevindim senin adına da Aman dikkat et kalkma bişey olmaz Allahın izniyle hayırlısıyla alırsın evladını kucağına
Amiiinn inşallah canım rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah. Kimsenin kucağı boş kalmasın

Kızlar ben 19 haftalikken rahim nagzi yetmezligi olduğunu öğrendim.2 cm di dikiş atmadı dr um.ama ben hep yattım.cok nadir arabayla gittim bi kac yere.ama genelinde hep yattım.hatta çoğu zamn yemeğim bile yatagima geldi.sukurler olsun 39 inci haftada normal doğum yaptım.gunde 4 lt su içtim.en onemlisi su çünkü.simdi kızım 4 aylik.demem o ki çok fazla hareket etmeyin evin icindede.sona varmak istiyorsaniz önce allah tabiki...yatacaksiniz.isallh bebelrinize saglikla kavuşursunuz.
Ya böyle mesajlar okuyunca bana büyük bir moral veriyor :) gözün aydınn çok sevindim gerçekten. Darısı bizlere olsun. Benden hep yatıyorum tek evladımı sağsalim vaktinde kucağıma alayımda 3ay daha sıkarım dişimi. Günlük 3litre kesin içiyorum bende enfeksiyona da iyi geliyor kasılmalarında önlüyor bende daha hiç kasılma olmadı çok şükür. Sonunda onun kokusuna kavuşmak varsa elimden gelen fedakarlığı yaparım

Arkadaşlar merhaba. 32+2 günlük hamileyim. Doktor bugün kontrolümde serviks uzunluğunu 32 mm ölçtü ve 35. Hafta gibi doğum olabilir dedi ve benim moralim çok bozuldu. Daha 1900 gram bebeğim. :KK43: Benim gibi durum yaşayan var mı?

32 mm çok iyi ne alaka.ben 19 haftalıkken 2 idi benimki.ben 38 ci haftada normal dogum yaptım.senin yapican şeyler yatmak su içmek okadar.cok fazla ayakta kalmicaksin.okadar.uuzlme bosyere.

X