Tedaviniz karşılık verir daha yeni çok geç kalınmış bir evre değil bu süreçte stresten uzak durun ve kırmızı mercimekten uzak durun kafanıza kesinlikle takmayın Rabbim inş şifa verir birde birşey soracağım affınıza sığınarak belirtileri tam olarak nedir ve Nasıl anlaşıldıRahim agzi kanseriyim. 2. Evre. Cokkk korkuyorum cokk. Bu durumu yasayan ailesinde olan varmi. Aglamaktan olucem neredeyseee.
Çok geçmiş olsun.Ciddimisiniz etrafinizda duyuyormu hastaligi. Sadece ben rahim agzi kanseriymisim geliyor. Korkudan olucem.
Aynını bende sordum canım hatta arkadaşa özel olarak attım umarım cevaplarTedaviniz karşılık verir daha yeni çok geç kalınmış bir evre değil bu süreçte stresten uzak durun ve kırmızı mercimekten uzak durun kafanıza kesinlikle takmayın Rabbim inş şifa verir birde birşey soracağım affınıza sığınarak belirtileri tam olarak nedir ve Nasıl anlaşıldı
gercekten gececk mi bu gunler. Ben de suan kemoterapi goruyorum. Tumor kuculmesi icin. Ameliyata hazirliyolar.Oncelikle aglamayin. Aglamakla degil güçlu olmakla yenilir kanser. Ben lenf kanseri atlattim. Simdi sagligim sihatim yerinde cok sukur. Kanseri yensende kemoterapinin ileri yan etkilerini gorebilirsin dedi doktorlar ama cok sukur onlarin soyledigi yan etkilerin hic birini yasamadim 3 yildir.
Sizde atlatacaksiniz insallah. Gecip gidecek bu gunler donup arkaniza baktiginizda sanki hic yasanmamis gibi olacak.
Rabbim şifalar versin. Tüm cevapları okuyamadim ne gibi belirtiler oldu da gittiniz merak ettim. Allah güç , kuvvet versin bu imtihaninizda.Rahim agzi kanseriyim. 2. Evre. Cokkk korkuyorum cokk. Bu durumu yasayan ailesinde olan varmi. Aglamaktan olucem neredeyseee.
Gerc
gercekten gececk mi bu gunler. Ben de suan kemoterapi goruyorum. Tumor kuculmesi icin. Ameliyata hazirliyolar.
Canım benim bu işin başı moral.Sakın ama sakın umutsuzluğa kapılma.Eminim ki başarılı geçecek ameliyatın.
Kemoterapiler tumoru kucultuyormu. Insallah kuculmustur.Eger gercekten inanirsaniz kurtulursunuz Allah in izniyle. Ben her kemoterapiye giderken o ilaclar benim timörumu kucultecek ve ben eskisi kadar iyi olacagim diye dusunerek gidiyordum. Cok sukur Rabbime iyilestimde. Hemde benim 2 yil icinde nuksetme olasiligi vardi hastaligimin ama 3 yil oldu kurtulali nuksetmedi.
Kemoterapiler tumoru kucultuyormu. Insallah kuculmustur.
Ayyy ciddimisiniz. 3 kere kemo gordum. Carsamba bakilacak kuculmus mu diye.Tabiki kucultuyor. Kemoterapinin amaci zaten o. Timoru kucultup ameliyat edilmesini kolaylastirmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?