Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim agzi kanseriyim. 2. Evre. Cokkk korkuyorum cokk. Bu durumu yasayan ailesinde olan varmi. Aglamaktan olucem neredeyseee.
Ayyy ciddimisiniz. Atlattimi tamamen. Bende bu gunleri gorebilecekmiyim. Suan bir sikintisi yok demi. Ben cok korkuyorum cokkGeçmiş olsun hiiç korkma cerrahi müdahaleyle iyice temizlenir kurtulursun,çok yakın bir arkadaşımın başından geçti 2.evreden 3.ye geçişti cerrahi yapıldı rahim ve yumurtalık alındı ardından kemoterapi ve radyoterapi gördü şu an harika 9 sene oldu atlatalı
Ayyy ciddimisiniz. Atlattimi tamamen. Bende bu gunleri gorebilecekmiyim. Suan bir sikintisi yok demi. Ben cok korkuyorum cokk
Ayyy ciddimisiniz. Atlattimi tamamen. Bende bu gunleri gorebilecekmiyim. Suan bir sikintisi yok demi. Ben cok korkuyorum cokk
sakin olun lütfen yıpratmayın kendinizi benim yakın bir akrabamda vardı çok şükür atlattılar. Rahmini aldılar başka bir yere sıçramamıştı kemoterpi gördü. Şimdi çok iyi çok şükür kendinizi motive edin kendinize güvenin.Rahim agzi kanseriyim. 2. Evre. Cokkk korkuyorum cokk. Bu durumu yasayan ailesinde olan varmi. Aglamaktan olucem neredeyseee.
İnş tatlımAynını bende sordum canım hatta arkadaşa özel olarak attım umarım cevaplar
Cvpladim yaİnş tatlım
moralini iyi tutmaya çalış bu hastalıklar üzüntü stres kaygi vs... duygulardan beslenir. geçmiş olsun Allah sifani versin inşallah.Evet tedaviye basladim. Kurtulamitcam diye cokk ama cok korkuyorum. Ameliyat olucam insallah.
iki yakınımda vardı.biri başlangıç diğeri 2. evre ikisi de maaşallah gayet iyi.Size de çok geçmiş olsun Allah şifa versinRahim agzi kanseriyim. 2. Evre. Cokkk korkuyorum cokk. Bu durumu yasayan ailesinde olan varmi. Aglamaktan olucem neredeyseee.