Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ailenizde varmiydi geçmiste bu hastalik36 yasindayim.
Hayir cevremde hic kanser olayi duymadim. Ailecek yikildik resmen. Allahim bu kara bulutlar gitsin artik uzerimizden.ailenizde varmiydi geçmiste bu hastalik
anladimHayir cevremde hic kanser olayi duymadim. Ailecek yikildik resmen. Allahim bu kara bulutlar gitsin artik uzerimizden.
Rahim yumurtaliklarim alinicak. Insallah hersey sorunsuz halledilir.
Hpv hastalığı geçirdiniz mi hiç? En büyük sebeplerinden biridir bu kanserin.Çünkü yaşınız gençmiş baya.36 yasindayim.
Canim kayinvalidenin ki neden alindi.Canim dusunme dusundukce daha kotu psikolojin bozulur bak dedigim gibi kayinvalidemin de rahim ile yumurtaliklar alindi 1 ay oldu ameliyat olali su an gayet saglikli hicbir sorunu yoktemiz de herseyi sen kendine sknti yapma insallah sen de iyi olacaksin
Canım derdi veren Allah dermanını da verecektir.korkacak birşey yok.tedavinin konusunda titiz ol,moralini yüksek tut.ellerini mevlaya ac Amin de.Duan belli duyan belli.bu bi sınavdır sana.güçlü ol erken teşhis edilmiş çok şükür. Gecikmiş değilsin umutsuz da olma.tıp çok ilerledi artık kanser yenileyecek bir hastalık değil. Bir evladn var güçlü ol.eminim ki Allah yardımcın olacaktır.Rabbim safi ismi yüzü suyu hurmetine sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.Moralini bozma morek çok önemli Allah şifa versin
Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Rabbim yar ve yardimcim olsun.Canım derdi veren Allah dermanını da verecektir.korkacak birşey yok.tedavinin konusunda titiz ol,moralini yüksek tut.ellerini mevlaya ac Amin de.Duan belli duyan belli.bu bi sınavdır sana.güçlü ol erken teşhis edilmiş çok şükür. Gecikmiş değilsin umutsuz da olma.tıp çok ilerledi artık kanser yenileyecek bir hastalık değil. Bir evladn var güçlü ol.eminim ki Allah yardımcın olacaktır.Rabbim safi ismi yüzü suyu hurmetine sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.
Rahim agzi kanseriyim. 2. Evre. Cokkk korkuyorum cokk. Bu durumu yasayan ailesinde olan varmi. Aglamaktan olucem neredeyseee.