- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Ayyy ne guzel yazmissiniz. Bende iyilesicem mi rahmim alininca.
Tabii ki duyuyoruz, gerçekten bu hastalıktan ölen görmedim. Bildiklerim hep iyileşti.Ciddimisiniz etrafinizda duyuyormusunuz bu hastaligi. Sadece ben rahim agzi kanseriymisim geliyor. Korkudan olucem.
Bol bol dualar oku canım rahatlarsın inşirah suresinide bol bol oku huzur bulursunGunlerdir aglamaktan yoruldum artik. Hayata kustum resmen. Oglumla ilgilenemiyorum. Surekli uyuyorum.
Cook büyük geçmiş olsun. Erken öğrenmeniz güzel bisey.Dua edin umutsuzluga mutszluga kapilmayin..Davetsiz gelen misafir icin.Misafiriniz iyi agirlayn..Isyan yok ,dua var..iyileseceksiniz inşallah. Evli misiniz cocugunuz var mi?RAbbim sifa versin.En azindan kötünün iyisinbu hastaliktan ölen yok..; ( Babami akciğer kanserinden kaybettimis biri olrak. Hepsi zor bu illetin.rabbim sifs versinRahim agzi kanseriyim. 2. Evre. Cokkk korkuyorum cokk. Bu durumu yasayan ailesinde olan varmi. Aglamaktan olucem neredeyseee.
InsAllah atlatirsin, moralini yuksek tut. Internette fazla arastirma yapma, hep kotu durumda olanlar yaziyo iyilestikten sonrada kimse yazmiyo, insanin moralini bozmaktan baska biseye yaramiyo. Tedavini aksatma, iyi bir dokora kendini emanet et ve bol bol dua et. Buraya da yaa iyilestigindeHergun dua ediyorum. Allahim sifa mi ver diye. Hic isyan etmedim. Hersey allahtan. Insallah bende en yakin zamanda atlaticam insallahhh.
Allahın izniyle iyileşeceksiniz.Karşı komşumuzun annesi 83 yaşında bu hastalığa yakalandı geçen yıl rahmini aldırdı şimdi turp gibi maşallah.Hem siz gençmişsiniz çabucak atlatırsınız hiç korkmayın.Rabbim sizi evladınıza bağışlasın...Ahh bir iyilesiyim nasil adaklarim var . Nasil mutlu olucan nasil. Allahim bu mutlulugu bana yasat yarabbim.
Arabistana gitmeden once kontrollerden gectim. Oyle anlasildi. Arabistan bile hayal oldu simdi.Sen Arabistan da değil misin orda bazen yanlış sonuçlar olabiliyor
Rahim agzi kanserimiy di. Insallah bende kurtulucam.Halam da vardı canım rahmi alındı şimdi sağlıklı gayet iyi korkma düşünme her haberi herşeyi kafana takma hasta olduğunu unut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?