- 27 Nisan 2018
- 335
- 4.226
- 63
Ablama yeni tanı koyuldu canım 24ünde ameliyat olacak hpv18 çıkmıştı kolposkopi sonucu rahim ağzı kanseri denildi malesef.Arkadaşlar rahim ağzı kanseri olan ve tedavi görenler varsa lütfen konuşmak istiyorum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablama yeni tanı koyuldu canım 24ünde ameliyat olacak hpv18 çıkmıştı kolposkopi sonucu rahim ağzı kanseri denildi malesef.Arkadaşlar rahim ağzı kanseri olan ve tedavi görenler varsa lütfen konuşmak istiyorum?
Allah şifa versin benimde kolposkopi sonucu bügün yarın cıkıcak ama simirde hısl cıktı bide asc-h sonuç yüksek ihtimal cın 2 veya cın3 gelicek inşallah temiz geli amaAblama yeni tanı koyuldu canım 24ünde ameliyat olacak hpv18 çıkmıştı kolposkopi sonucu rahim ağzı kanseri denildi malesef.
Çok çok geçmiş olsun,Allahım şifa versin. Anladığım kadarıyla leep olmuşsunuz,nasıl olduda tekrarladı? Başka bir tiple enfekte olmuş olabilir misiniz? Partner değişikliği oldu mu 2 yıl içerisinde?
Cok tesekkurler evet leep oldum.nasil tekrarladigini bilmiyorum es degisikligim yok esim asili ben de anlamis degilim:/
Sonucunuz nasıl çıktıAllah şifa versin benimde kolposkopi sonucu bügün yarın cıkıcak ama simirde hısl cıktı bide asc-h sonuç yüksek ihtimal cın 2 veya cın3 gelicek inşallah temiz geli ama
Sonucum cin1 cıktı ama doktor smear sonucumun asc-h cıkmasını iyi bulmadı daha iceride sorun olabilir leep yapılıcak cuma günü onun sonucuna göre hareket edilcek leepte cıkartılan parcada patolojiye gitcekSonucunuz nasıl çıktı
Geçmiş olsun şimdiden umarım sonucunuzda iyi gelirSonucum cin1 cıktı ama doktor smear sonucumun asc-h cıkmasını iyi bulmadı daha iceride sorun olabilir leep yapılıcak cuma günü onun sonucuna göre hareket edilcek leepte cıkartılan parcada patolojiye gitcek
Cin 1 den cin 2 ye ne kadr surede atladi acaba ? Cokk geçmiş olsun.Selam melek ben 2 yil once cin3 teshisi oldum.biyopsi alindi ve rahim agzimin bozulan hucreleri ameliyatla alindi.Daha oncesi cin1 oldum 3 seans kriyoterapi ile normale döndü. Ama hpv tasiyorsan 6 ayda bir smear testini muhakkak yaptirmalisin.Bu cok sinsi bir hastalik stres,bagisiklik dusmesi bunun ilerlemesine buyuk etken.2 yil smearlerimde hic birsey cikmiyordu.bugun tekrardan cin2 oldugumu ogrendim.biyopsi yapilacak.ama cin3 sinirina gelmedigin surece ameliyatsiz tedavisi mumkun.
Ben cin1 tedavimden sonra 2 yil temiz ciktim 6 ayda bir smear testlerimi duzenli verdim.6 aylik aralik icinde direk cin3 cikti bende.acikcasi cin1 den 3 e ne kadar zamanda geciyor bilmiyorum.Cin 1 den cin 2 ye ne kadr surede atladi acaba ? Cokk geçmiş olsun.
Ama senin A Ailemle durumun aynı değil senin leep sonrası sınır negatif olmadığı için tekrarlamış onun için panik yapmanı gerektiren bir şey yok A Ailemle 6 ayda bir smear takibi olup ilerliyor mu geriliyor mu takiple belli olur ilerliyorsa da leep olursun çok streslisin haklısında ama artık rahatla önemli bir durum söz konusu değilBen cin1 tedavimden sonra 2 yil temiz ciktim 6 ayda bir smear testlerimi duzenli verdim.6 aylik aralik icinde direk cin3 cikti bende.acikcasi cin1 den 3 e ne kadar zamanda geciyor bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim evet sakinlesmem lazim, stresten ishal oldum. Inş birdahaki gittiğimde cin1 de kaybolmuş olur
Ama senin A Ailemle durumun aynı değil senin leep sonrası sınır negatif olmadığı için tekrarlamış onun için panik yapmanı gerektiren bir şey yok A Ailemle 6 ayda bir smear takibi olup ilerliyor mu geriliyor mu takiple belli olur ilerliyorsa da leep olursun çok streslisin haklısında ama artık rahatla önemli bir durum söz konusu değil
Tekrarlama evet ama ben cin1ken 6 ay icinde 3 olmuştu leep oldum ondan sonra sinirlar pozitif kalmis tekrar cin3 oldum .bu son cin3 olmam dediginden dolayi oldu.ama ilkinde ilk once ben cin1 idim gozlem altinda tutalim dedi 6 ayda bir smear veriyordum o zaman cin3 cikti leep oldum. (Ilk leep deneyimim boyle oldu)Ama senin A Ailemle durumun aynı değil senin leep sonrası sınır negatif olmadığı için tekrarlamış onun için panik yapmanı gerektiren bir şey yok A Ailemle 6 ayda bir smear takibi olup ilerliyor mu geriliyor mu takiple belli olur ilerliyorsa da leep olursun çok streslisin haklısında ama artık rahatla önemli bir durum söz konusu değil
Ama haklisin bu kadar stres yapmasına gerek yok.gerci ben ilk duydugumda ben de paniklemistim ama bu kadar detayli anlatilan bir yer de yoktu o zamanAma senin A Ailemle durumun aynı değil senin leep sonrası sınır negatif olmadığı için tekrarlamış onun için panik yapmanı gerektiren bir şey yok A Ailemle 6 ayda bir smear takibi olup ilerliyor mu geriliyor mu takiple belli olur ilerliyorsa da leep olursun çok streslisin haklısında ama artık rahatla önemli bir durum söz konusu değil
Birde 3 olması yıllar sürüyor diyolar. Siz rahminiz mı aldirdiniz, 3 oluncaTekrarlama evet ama ben cin1ken 6 ay icinde 3 olmuştu leep oldum ondan sonra sinirlar pozitif kalmis tekrar cin3 oldum .bu son cin3 olmam dediginden dolayi oldu.ama ilkinde ilk once ben cin1 idim gozlem altinda tutalim dedi 6 ayda bir smear veriyordum o zaman cin3 cikti leep oldum. (Ilk leep deneyimim boyle oldu)
Hanımefendinin zaten cin1den sonra 2 yl temz çkmş.. 6 ayda bir smar veriyormuş farkndaysanz sonradar cin 3 çıktığı yazıyor. Sadece smar pek bir işe yaramıyor smar testi rahim ağızında ciddi bir değişiklik olduğunda anormal sonuç veriyor buda genelde cin 2 cin 3 çıkıyor.. o yüzden her yıl smar dışnda gerekli bütün tetkiklerin yapılması daha doğru olur.. bu arada cin 3te rahim alınmaz ki ne alaka rahmin alnması rahim ağızı temzlenir falan ki rahim ağızı zaten kendisini yenileyen bir bölge.. Şu stresi artk bıraksanz..Birde 3 olması yıllar sürüyor diyolar. Siz rahminiz mı aldirdiniz, 3 olunca
Çok haklısınız smear ilerleyen dönemde sonuç veriyor aslında siyonist çubuk var onunla da alınsa yani hem sürüntü hem siyonist ikili smear o çok daha erken sonuç veriyor ama heryerde kullanılmıyor ne yazık ki benim cin3 iken smear normal gelmiştiHanımefendinin zaten cin1den sonra 2 yl temz çkmş.. 6 ayda bir smar veriyormuş farkndaysanz sonradar cin 3 çıktığı yazıyor. Sadece smar pek bir işe yaramıyor smar testi rahim ağızında ciddi bir değişiklik olduğunda anormal sonuç veriyor buda genelde cin 2 cin 3 çıkıyor.. o yüzden her yıl smar dışnda gerekli bütün tetkiklerin yapılması daha doğru olur.. bu arada cin 3te rahim alınmaz ki ne alaka rahmin alnması rahim ağızı temzlenir falan ki rahim ağızı zaten kendisini yenileyen bir bölge.. Şu stresi artk bıraksanz..
O çubuğu hiç duymadım.. Ama smear testinin güvenilir olmadığını burdaki yorumlardan öğrendim işti sadece hüçre kansere dönmeden önce cin3 iken haber veriyor.. Kim bilir kaç insan smear temiz diye rahatça hareket ediyor..Çok haklısınız smear ilerleyen dönemde sonuç veriyor aslında siyonist çubuk var onunla da alınsa yani hem sürüntü hem siyonist ikili smear o çok daha erken sonuç veriyor ama heryerde kullanılmıyor ne yazık ki benim cin3 iken smear normal gelmişti
Bende duyup ama görmemiştim en son Süleyman engin Akhan smear aldırmaya gittiğimde gördüm ikili smear olarak aldı rimel fırçası ucu gibi bir çubukO çubuğu hiç duymadım.. Ama smear testinin güvenilir olmadığını burdaki yorumlardan öğrendim işti sadece hüçre kansere dönmeden önce cin3 iken haber veriyor.. Kim bilir kaç insan smear temiz diye rahatça hareket ediyor..