Amin çok teşekkür ederim :)Her durumda yazın yine siz Allah acil şifalar versin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahim ağzı kanseri olan varmı ? Yada yakınında olmuş gecirmiş biri olan varmı?
- Konu Sahibi Melek0102
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #rahimagzi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Eylül 2012
- 1.378
- 698
- 323
Sizde rahim agzi kanseri yoktur, hpv vardir.O lezyonu konizasyon ile kaziyacak gerekirse rahim agzininin bir kismi alinacak.Cin 1 cok erken evre, bu evreden kansere donusmesi 15 yili bulurmus.Rahim agzi kanseri ve rahim kanseri farkli birde.Amin çok teşekkür ederim :)
Ben yeni bi smear testi yaptırdım onda ileri derece lezyon HSIL VE ASC-H CIN 3 CIKTISizde rahim agzi kanseri yoktur, hpv vardir.O lezyonu konizasyon ile kaziyacak gerekirse rahim agzininin bir kismi alinacak.Cin 1 cok erken evre, bu evreden kansere donusmesi 15 yili bulurmus.Rahim agzi kanseri ve rahim kanseri farkli birde.
- 5 Mart 2019
- 105
- 113
- 53
- 29
Ben yeni bi smear testi yaptırdım onda ileri derece lezyon HSIL VE ASC-H CIN 3 CIKTI
Geçmiş olsun, ne dedi doktorunuz?
Şuan bişey demedi biopsi alındo kolposkopi oldu onun sonucunu bekliyorum inşallah smear yanlıştır cın 2 falan cıkar kolposkopik sonuçta artık gözüm kulağımGeçmiş olsun, ne dedi doktorunuz?
- 5 Mart 2019
- 105
- 113
- 53
- 29
Şuan bişey demedi biopsi alındo kolposkopi oldu onun sonucunu bekliyorum inşallah smear yanlıştır cın 2 falan cıkar kolposkopik sonuçta artık gözüm kulağım
İçinizi ferah tutun,hayırlısıyla atlatılacaktır dualarımız sizinle
İnşallah benimde tek isteğim bu 23 yaşındayım 1 oğlum var bu kadar küçük yaşta başıma gelmesi beni çok yıprattı güzel dilekleriniz için teşekkürlerİçinizi ferah tutun,hayırlısıyla atlatılacaktır dualarımız sizinle
- 5 Mart 2019
- 105
- 113
- 53
- 29
İnşallah benimde tek isteğim bu 23 yaşındayım 1 oğlum var bu kadar küçük yaşta başıma gelmesi beni çok yıprattı güzel dilekleriniz için teşekkürler
Allah bağışlasın, başından eksik etmesin sizi Bu yıl mı farkına vardınız hpv olduğunuzun?
- 22 Ocak 2016
- 171
- 54
- 98
Selam melek ben 2 yil once cin3 teshisi oldum.biyopsi alindi ve rahim agzimin bozulan hucreleri ameliyatla alindi.Daha oncesi cin1 oldum 3 seans kriyoterapi ile normale döndü. Ama hpv tasiyorsan 6 ayda bir smear testini muhakkak yaptirmalisin.Bu cok sinsi bir hastalik stres,bagisiklik dusmesi bunun ilerlemesine buyuk etken.2 yil smearlerimde hic birsey cikmiyordu.bugun tekrardan cin2 oldugumu ogrendim.biyopsi yapilacak.ama cin3 sinirina gelmedigin surece ameliyatsiz tedavisi mumkun.Yazarım tabiki iyi cıkarsa tabi :)
- 22 Ocak 2016
- 171
- 54
- 98
Ben 6 ayda bir surekli smear testi yaptiran biriyim.6 ay once tertemiz olan testim,6 ay sonra cin3 cikti.ve bu 6 ayin icinde oldu.cok hizli olabilecegini ben yasadim.15 yil genellemesi yanlis bence.stres,sigara,bagisiklik hizlandirici faktorler.hpv uykuda bekleyen bir hastalik.Bagisikligin dustugu anda tekrar nuksediyor.hpv virusu tasiniyorsa 6 ayda bir smear kesinlikle yapilmasi gerekir.Sizde rahim agzi kanseri yoktur, hpv vardir.O lezyonu konizasyon ile kaziyacak gerekirse rahim agzininin bir kismi alinacak.Cin 1 cok erken evre, bu evreden kansere donusmesi 15 yili bulurmus.Rahim agzi kanseri ve rahim kanseri farkli birde.
- 22 Ocak 2016
- 171
- 54
- 98
Dediginiz sey over kist yani yumurtalik kisti.kilolarca bile olusani var.babanizin esine cok gecmis olsunYani rahim ağzını bilmiyorum da bundan 20 sene önce falan yine anneannemin rahminin içinde büyük bir kitle vardı ve ameliyatla alındı. Doktor tekrarlayabilir diye rahmini tamamen almayı teklif etti ama o istememiş. Niketim 20 sene sonra kötü huylusu çıktı
Aynı şey babamın eşinde de var şu an. Neredeyse bir bebek boyutunda diyor ama iyi huyluymuş.
Bunlar rahim ağzı değil rahim içi tabii.
Evet malesedAllah bağışlasın, başından eksik etmesin sizi Bu yıl mı farkına vardınız hpv olduğunuzun?
Benimde yüksekihtimal bağışıklığm düştü ve son zamanlarda aşırı sıkıntılar yaşadım inşallah atlatıcam ve tabiki artık 6 ayda bir smear yaptırıcam çünkü yeterince korktum inşallah hvp düşük riskli cıkar kolposkopide temiz gelirBen 6 ayda bir surekli smear testi yaptiran biriyim.6 ay once tertemiz olan testim,6 ay sonra cin3 cikti.ve bu 6 ayin icinde oldu.cok hizli olabilecegini ben yasadim.15 yil genellemesi yanlis bence.stres,sigara,bagisiklik hizlandirici faktorler.hpv uykuda bekleyen bir hastalik.Bagisikligin dustugu anda tekrar nuksediyor.hpv virusu tasiniyorsa 6 ayda bir smear kesinlikle yapilmasi gerekir.
- 22 Ocak 2016
- 171
- 54
- 98
Insallah ben de bugun cin2 oldugumu ogrendim biyopsi yapilacak ama bir de 5.5 cm lik over solid kistim var kanama yaptigindan ilac kullanip kanamayi kesip pazartesi biyopsiye giricem.Ilk seferinde inanilmaz panik yapmis cok korkmustum.Ama doktorunuz iyiyse endise etmeyin daha ilk evresindesinizBenimde yüksekihtimal bağışıklığm düştü ve son zamanlarda aşırı sıkıntılar yaşadım inşallah atlatıcam ve tabiki artık 6 ayda bir smear yaptırıcam çünkü yeterince korktum inşallah hvp düşük riskli cıkar kolposkopide temiz gelir
- 10 Ocak 2019
- 933
- 3.488
- 33
Bizimki mucize gibi oldu biraz. 4. evrede teşhis edildi. Yaklaşık bir senedir kanamaları oluyormuş ama korkudan gitmemiş doktora. Küçük bir şehirde yaşıyordu tedavi imkanı pek yoktu orada. Doktor oradan parça örneği almış, teşhisi koyunca İstanbula yönlendirmiş. Burada Pet ct çekildi önce. Boyutuna falan baktılar. Tümör hem bağırsaklarında hem mesanesine kaynadığı için ameliyat olamayacaktı. Olursa onları da almaları gerekecekti çünkü. Böbrekleri rahatsız olduğu için kemoterapi de alamayacaktı. Radyo terapi görmeye başladı. Bir de kapeda diye bir ilaç kullanıyordu.
Yaklaşık bir buçuk ay boyunca haftaiçi hergün radyoterapi aldı. Doktorlarla konuştuğumuzda hep çok umutsuzlardı. "Gittiği yere kadar" tavrı vardı hep.
Bu arada Elif Düveloğlu diye bir kadınla görüştük. O da tedavi sürecinde güçlendirici gibi birşeyler önerdi anneannem için. Her hastaya özel böyle destekleyici şeyler tavsiye ediyormuş, o tedavilerin yan etkilerini azaltmak için. Köpek balığı yağı, arı poleni gibi şeyler vardı. Cidden iyi gelmişti.
Allah a şükürler olsun 5 ayda bu süreci atlattık. Şu an hiçbir şeyi yok çok şükür rahim ağzında çıkan tümör yapı itibarıyla vücudun başka bölgelerine sıçramıyor ama bulunduğu yere hızlı yayılıyor diye biliyorum.
Sizin hastanız kimdi, durumu nasıl?
Bu mucizenizi okurken gözlerim doldu. Ne harika degil mi masallah .Benim de anneanem 84 yasinda meme kanseri tanisi aldi, ameliyattan cikamaz dediler tek memesi alindi ve kurtuldu. Suan 91 yasinda ve aramizda... Allah tum hastalara boyle mucizeler versin.
- 5 Mayıs 2019
- 741
- 971
- 33
Ay çok şükür çok sevindim Amin Allah hepsine hayırlı uzun ömürler versinBu mucizenizi okurken gözlerim doldu. Ne harika degil mi masallah .Benim de anneanem 84 yasinda meme kanseri tanisi aldi, ameliyattan cikamaz dediler tek memesi alindi ve kurtuldu. Suan 91 yasinda ve aramizda... Allah tum hastalara boyle mucizeler versin.
Cin belirtisi var mıdır? Akıntı veya kaşıntı gibi?Ben 6 ayda bir surekli smear testi yaptiran biriyim.6 ay once tertemiz olan testim,6 ay sonra cin3 cikti.ve bu 6 ayin icinde oldu.cok hizli olabilecegini ben yasadim.15 yil genellemesi yanlis bence.stres,sigara,bagisiklik hizlandirici faktorler.hpv uykuda bekleyen bir hastalik.Bagisikligin dustugu anda tekrar nuksediyor.hpv virusu tasiniyorsa 6 ayda bir smear kesinlikle yapilmasi gerekir.
- 22 Ocak 2016
- 171
- 54
- 98
Cin belirtisi var mıdır? Akıntı veya kaşıntı gibi?
Hayir maalesef belirtisi yok .Normalde smear testi yilda 1 yapilir.Belirtisiz oldugundan potansiyel oldugumdan 6 ayda 1 yaptırıyorum.o sekilde erken teshisle sonuclaniyor.
- 22 Ocak 2016
- 171
- 54
- 98
Cin belirtisi var mıdır? Akıntı veya kaşıntı gibi?
Akinti ve kasintinin bir cok sebebi olabilir. (Mantar,enfeksiyon,flora eksikligi gibi.)
- 5 Mart 2019
- 105
- 113
- 53
- 29
Ben 6 ayda bir surekli smear testi yaptiran biriyim.6 ay once tertemiz olan testim,6 ay sonra cin3 cikti.ve bu 6 ayin icinde oldu.cok hizli olabilecegini ben yasadim.15 yil genellemesi yanlis bence.stres,sigara,bagisiklik hizlandirici faktorler.hpv uykuda bekleyen bir hastalik.Bagisikligin dustugu anda tekrar nuksediyor.hpv virusu tasiniyorsa 6 ayda bir smear kesinlikle yapilmasi gerekir.
Çok çok geçmiş olsun,Allahım şifa versin. Anladığım kadarıyla leep olmuşsunuz,nasıl olduda tekrarladı? Başka bir tiple enfekte olmuş olabilir misiniz? Partner değişikliği oldu mu 2 yıl içerisinde?