• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Rahatsızlık verdiğinizi bile bile yüksek sesle müzik dinlermisiniz?

Rahatsızlık verdiğinizi bile bile yüksek sesle müzik dinlermisiniz?

• Ankete Katılan
    25

misey

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
169
4
318
İzmir
Etrafınıza ve komşularınıza rahatsızlık verdiğinizi bildiğiniz halde ısrarla yüksek sesle müzik dinlermisiniz?

Son düzenleme:
çok ayıp ama itiraf ediyorum arada bir 5+1 ses sitemimiz var çok çok yükseğe getirip dinlerim...

(bir kere ünitemdeki bardaklar kırılmıştı sesden:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır
kimseyi rahatsız etmem.
Kulaklık kullanırken bile dışarıya ses çıkıp çıkmadığını kontrol ederim.

💑💓

Etrafınıza ve komşularınıza rahatsızlık verdiğinizi bildiğiniz halde ısrarla yüksek sesle müzik dinlermisiniz?
Doğumumdan sonra bebeğe bakmaya yardım etmek amacıyla bir süre bizimle oturan kayınvalidemi 1 ay dolunca evden kaçırmak için yapmışlığım vardır =) Heavy metal tarzında özellikle son ses açıyordum =) Oğlum hala metal müzik duyduğunda kafa sallar. Ciddiyim.
Genelde de baya yüksek sesle dinlerim, bütün odalarda duyulur. Dışarıda pek duyulmaz ama (çöp atmaya gittiğimde özellikle dikkat ettim =) ). Bu yüzden açıyorum, çekinmiyorum. Rahatsız olup şikayetçi olan olmadı daha. Akşamları ve geceleri daha kısık sesle dinliyorum ama. Milletin çoluğu çocuğu var, onlar akşamları deli deli bağırırken beni düşünmüyorlar ama ben onları düşünüyorum =)=)=)

gündüz kım karısabılır? bende studyo sıstemı var. bir verıyorum sesi
herkes bayram edıyor :27: komsularda çok memnunlar djliğimden :60:

Kesinlikle dinleyemem. Cevreye rahatsizlik konusunda cok hassasimdir.
Arabamda yuksek sesle dinlerken bile, isiklarda filan sesi kisarim. Disardaki yayalar, ya da baska arabadakiler duymasin diye.
Toplu tasima araclarinda kulakliktan sesin tasmasi da kacindigim seylerden biridir. Benim dinledigimi sadece ben duymaliyim, ancak oyle.

Arada gerekli 😁 komşunun çocuklarına nispeten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Migrenim olduğu için çok rahatsız olurum,dinlemem,gündüz migren ağrım varsa kapısını çalar uyarırım ancak gece olması bence çok ayıptır kimi uyur kimi tv izler kimi başka vs ama bunlardan kimsenin haberi olmamalıdır diye düşünüyorum,çünkü senin özgürlüğünün bittiği yerde benim özgürlüklerim başlar sessiz ortam isteme özgürlüğü gibi..ara sıra olur ona birşey denmez de sürekli sürekli delirir insan

Back