- 16 Haziran 2011
- 14.715
- 60.743
-
- Konu Sahibi dangerousangel
Umarım adam fark eder.Evet instagtam şifresini ele geçirdiğimi günlerdir okuduğumu öğrenirse ilişkimiz bitme noktasına gelir.keske hiç girip okumasaydım bilmemek mutlulukmuş gerçekten
neden böyle bir şey yapmış?, erkek arkadaşım güzel bir kadın fotoğrafı atmış bi arkadaşına arkadaşı sen bunlara bakmaya devam edersen daha çok bekar kalırsın yazmış.
Neden:) erkekler birbirini bu kadar tutuyorken biz kadınlar olarak neden mutsuzluğumuzu istiyoruz ?Umarım adam fark eder.
Evet bence de çok yanlış, birden fazla kere hatta,karşı taraflar da aynı şekilde.bende çok kırıldım ama sorsam geyik diyecekneden böyle bir şey yapmış?
Farkında mısınız bu çok yanlış sevgilisi olan biri neden kadin fotoğrafı atar baskasina
Bir başkasına ait şifre ile korunan hesapların şifresini ele geçirip, hesaba giriş yapmanın affedilecek veya görmezden gelinecek bir yanı yoktur.Neden:) erkekler birbirini bu kadar tutuyorken biz kadınlar olarak neden mutsuzluğumuzu istiyoruz ?
Sizi rahatsız eden bir şey olursa ara sıra kontrol edin tabi ama özel konuşmalarına bu kadar takılmayın. Hepimiz başka insanların yanında farklı davranıyoruz. İzin verin kimin yanında nasıl istiyorsa öyle davransın. Bu yazdığınız şeyler çok da size olan saygısı sevgisi veya onun karakteri açısından negatif şeyler değil. O nedenle kendinizi bunları düşünerek bunaltmanıza gerek yok bence.Çıkış yapıp kendimi tutup bir daha girmemeyi de düşünüyorum
Hayır hayır ben böyle bir şeyden bahsetmiyorum. Çiddi ciddi takılacak şey bu. Kadin fotosu derken birinin fotosu mu bir arkadaşının fotosu mu ya da hesabı açık bir kadinin paylaşımını mı almış yollamış. Yollarken ne demiş. Hayatında biri olan erkek bunu neden yapar? Şimdi yapıyorsa ilerde neler yapar.Evet bence de çok yanlış, birden fazla kere hatta,karşı taraflar da aynı şekilde.bende çok kırıldım ama sorsam geyik diyecek
Dondurmadan bahsediyor sanki pzvnkEvet klasik...benim rahmetli ex'e de erkek arkadasi vajina fotosu atmis, tam yalamalik yazmis bu da...ama sogudum gittim kim ne derse desin hepsinde ayni boktan muhabbetler var...sevdigin adamin sosyal medyasini okuyunca gercek yuzunu goruyorsun iste...
Bu konularda en merak ettiğim şey şifrelerini nasıl öğreniyorsunuz ciddenkendisinin instagram şifresini öğrendim
Iyy ne tarafa kusuyoruzEvet klasik...benim rahmetli ex'e de erkek arkadasi vajina fotosu atmis, tam yalamalik yazmis bu da...ama sogudum gittim kim ne derse desin hepsinde ayni boktan muhabbetler var...sevdigin adamin sosyal medyasini okuyunca gercek yuzunu goruyorsun iste...
çok eski bi iş arkadaşım, sevgilim/kocam beni aldatabilir, bilmediğim sürece sorun yok, demiştiEvet instagtam şifresini ele geçirdiğimi günlerdir okuduğumu öğrenirse ilişkimiz bitme noktasına gelir.keske hiç girip okumasaydım bilmemek mutlulukmuş gerçekten
ha sevgilisi olduğu halde elalemin kadınlarının fotolarını ağzının suyu aka aka arkadaşlarına atmanın görmezden gelinecek yanı var da hesaba giriş yapmanın yok yani öyle mi?Bir başkasına ait şifre ile korunan hesapların şifresini ele geçirip, hesaba giriş yapmanın affedilecek veya görmezden gelinecek bir yanı yoktur.
Instagram sifresini nasil ogrendiniz? D dangerousangel
aşırı zor bişi değil aslında bu yaBu konularda en merak ettiğim şey şifrelerini nasıl öğreniyorsunuz cidden