Rahatsız eden üst komşu...

Esra25-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
64
27
38
30
Arkadaşlar lütfen acil çözüm önerilerinizi bekliyorum.Yeni evliyim 1 yıl bile olmadı evleneli kiracı olarak evlendiğimden beri.oturuyorum.Üst katımız dublex yeni kiracılar taşınalı 1 ay oldu fakat sesleri hiç bitmiyor.Taşındıklarından beri sürekli yatılı çocuklu misafirleri var.Yatak odamın üstü mutfakları okadar ses oluyor ki her gün çocuk tepinmesiyle uyanıp uyuyoruz.Kendilerininde 1,5 yaşlarında bebekleri var onun sesi yetmiyormuş gibi birde hergün misafir sesleri duyuyoruz.3 kez uyardım ama fayda olmadı ne yapmalıyım bilemiyorum .Sürekli uğultu var yukarda .Ne yapmalıyım lütfen yardım edin.

Allah kolaylik versin. Gidip zabitaya sikayet ediyorsunuz. Hatta cihaz koyup ölcüm filan yapiyolar. Yalniz tabi yeni evlisiniz insanlar manyak psikopat oluyor. Esiniz esiyle ciddi ciddi konuşup halletmeye calisin.

Allah kolaylik versin. Gidip zabitaya sikayet ediyorsunuz. Hatta cihaz koyup ölcüm filan yapiyolar. Yalniz tabi yeni evlisiniz insanlar manyak psikopat oluyor. Esiniz esiyle ciddi ciddi konuşup halletmeye calisin.
Onu da araştırdım çok uzun sürüyormuş şikayet davaları.Oyüzden hukukla halledemeyeceğiz gibi .Tek Allah a sığınıyorum.Bir dua buldum onu okuyunca tesirli olacağını okudum .Onu okumaya çalışıcam.

Arkadaşlar lütfen acil çözüm önerilerinizi bekliyorum.Yeni evliyim 1 yıl bile olmadı evleneli kiracı olarak evlendiğimden beri.oturuyorum.Üst katımız dublex yeni kiracılar taşınalı 1 ay oldu fakat sesleri hiç bitmiyor.Taşındıklarından beri sürekli yatılı çocuklu misafirleri var.Yatak odamın üstü mutfakları okadar ses oluyor ki her gün çocuk tepinmesiyle uyanıp uyuyoruz.Kendilerininde 1,5 yaşlarında bebekleri var onun sesi yetmiyormuş gibi birde hergün misafir sesleri duyuyoruz.3 kez uyardım ama fayda olmadı ne yapmalıyım bilemiyorum .Sürekli uğultu var yukarda .Ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
Valla eşimin işi çok yoğun ve yorucu. Bizim de üst katimizda çok gürültü oluyor avizelerim titriyor, sanki her gün mobilya dizaynı yapılıyor duvarlar kırılıyor falan resmen bir tazmanya canavarı yaşıyor ama küçük bi çocuk. Ağladı mı bizim salonda ağlıyo sanki içim parçalanıyo. Eşim de ben de sorun etmiyoruz. Çocuk olunca ne kadar uyardaniz faydasız . Ben uyarmiyorum çünkü uyarirsam en fazla bir çocuğun annesi tedirgin olacak diken üstünde olacak huzursuz olacak ama çocuk durmayacak. Annesi geçenlerde karşılaştık biz sizi çok rahatsız ediyoruz dedi bakışları ses tonu zaten mahcupluk veriyordu. Ben de sorun yok çocuk olur öyle dedim , aglayinca biz de evde üzülüyoruz mutlu olsun hoplayip ziplasin dedim. 😊
Gündüz gürültü yapıyor ama çocuğu oturtmak doğru değil hele ki gündüzken ,gece kosturmuyor ama ağladığı oluyor o da zaten anne babanın da istediği bişey değil . Yani onlar da susturmak istiyo. Bence her iki tarafında anlayışlı olması lazım

Bizim komşularda bizden şikayetçi ama ne kadar dikkat etsekte ses oluyor. çocuğun elini kolunu bağlayıp bi kenara koyamiyosun koşturuyor. onlar taşınsa yerine çocuklu biri gelebilir sen taşınsan yine çocuklu komşular olması muhtemel, kaldı ki yakında seninde çocuğun olabilir o zaman anlarsın kızsanda kendi evinde çocuğu kısıtlamak zorunda olsanda bi yere kadar kontrol edebiliyosun. Tek çözüm müstakil eve cikman.

Bizim komşularda bizden şikayetçi ama ne kadar dikkat etsekte ses oluyor. çocuğun elini kolunu bağlayıp bi kenara koyamiyosun koşturuyor. onlar taşınsa yerine çocuklu biri gelebilir sen taşınsan yine çocuklu komşular olması muhtemel, kaldı ki yakında seninde çocuğun olabilir o zaman anlarsın kızsanda kendi evinde çocuğu kısıtlamak zorunda olsanda bi yere kadar kontrol edebiliyosun. Tek çözüm müstakil eve cikman.
Haklısın canım hoşgörülü olmak lazım ama insan evinde huzurla sakinlikle uyuyup uyanmak istiyor .Sürekli misafiri de geliyor sadece tek çocuk ses yapsa yine iyi dicem.Ayrıca mutfaklarıda bizim yatakodamızın üstünde inan okadar ses oluyor ki.

Back
X