Linç diyorum ben.Gidici miyim?
Yok sep doğru sanırım. Domuz eti yemek kıskanma ve haya duygusunu azaltıyormuş zira.
Kk linç timi devrede diyorsun...Linç diyorum ben.
Batının ahlaksızlığını buna bağladım ben şu an. Hayır ben de diyorum niye kıskanç bir kadın değilim, ondanmış zaar.Kıskançlık duygusunu azaltıyorsa yemeyeyim ben. Malum kocaları kıskanmak lazım..
Kk linç timi devrede diyorsun...
Linç mi ?Kıskançlık duygusunu azaltıyorsa yemeyeyim ben. Malum kocaları kıskanmak lazım..
Kk linç timi devrede diyorsun...
Batının ahlaksızlığını buna bağladım ben şu an. Hayır ben de diyorum niye kıskanç bir kadın değilim, ondanmış zaar.
Linç mi ?
6. Maddeyi tekrar okuyun.
Orda yazanların kaynağı da belli..neyse siz inanmamak için gösterdiğiniz çabanın onda birini araştırmak için gösterirseniz hak vereceksiniz
Aydınlık günler..
Kendi msjimi alintiliyorum. Kimse uzerine hiiiiic alinmadan disardan bir gozle videoyu izlerse belki sorulara bir nebze cevap bulur.https://www.youtube.com › watch
Bu adam gayet guzel aciklamis neden yenilmedigini. pardon din dusmani gibi davaranan arkadaslar icin buyuk harflerle yazayim.MUSLUMANLIKLA ALAKASI YOK BU VIDEONUN. TAMAMEN BILIMSEL VERILER.
kedi kopek esek at yemekle kiyaslayanlar olmus. bilmem ne kuyrugu bilmem ne tirnagiyla kiyaslayanlar olmus. ( Biz muslumanlar bu soylediklerinizi de yemiyoruz arkadaslar. siz yedigimizi mi saniyorsunuz???)
Elbette haklısınız ama tanınan bilinen bir araştırma şirketi. Yalan yanlış yazsa şikayet edilmez mi? Ki bunları yazan tek site de değil. Bilimsel bulursam onuda atacağım.ama siz onada inanmamak içib bir neden bulursunuz. Aslında ben bu işlere hiç girmem,benim dinim yasak diyorsa yasaktır. Şüpheye düşmem. Kuran da apaçık ayet olarak yazılmıştır. Yorum da değil apaçık.ama siz onu öncü kabul etmiyorsanız benim sizle muhatap olacağım birşey kalmıyor..Ya siz bilimsel araştırmanın ne olduğunu bilmiyorsunuz ya ben.
Bir makalede herhangi bir üniversiteye atıf yapılması bilimsel araştırma olduğunu göstermiyor malesef.
Ben de şimdi bir makale yazıp iowa state universty adını geçirip ordan da bir iki bilim adamı adı yazsam bilimsel araştırma yapmış olmayacağım değil mi?
Bilimsel mi? Bilimsel olduğuna emin miyizKendi msjimi alintiliyorum. Kimse uzerine hiiiiic alinmadan disardan bir gozle videoyu izlerse belki sorulara bir nebze cevap bulur.
Valla ben taşımadım buralara birazdan ceza da alırım heralde. Bilimsel değil bu değil,bu hiç değille, buralara geldik..Her kıskanmayan insan domuz eti yemiştir diye niye yaftalaniyor?
Müslüman olmayıp da yemiyeni de duydum
Konu içeriğinden sapmış dini boyuta geçmiş yapmayın Allah aşkına
Elbette haklısınız ama tanınan bilinen bir araştırma şirketi. Yalan yanlış yazsa şikayet edilmez mi? Ki bunları yazan tek site de değil. Bilimsel bulursam onuda atacağım.ama siz onada inanmamak içib bir neden bulursunuz. Aslında ben bu işlere hiç girmem,benim dinim yasak diyorsa yasaktır. Şüpheye düşmem. Kuran da apaçık ayet olarak yazılmıştır. Yorum da değil apaçık.ama siz onu öncü kabul etmiyorsanız benim sizle muhatap olacağım birşey kalmıyor..
kızlar tartışıyorsunuz ama okuyanlar olarak bir şey anlamıyoruz neden mi? çünkü alıntılar birbirine girmiş kim ne diyor belli değil alıntıları düzenleyin bari.
Bunca insan bunca site boş atıp dolu mu tutmaya çalışıyor? Neden bu kadar inanmak istememek? Domuz eti alınıp incelenmiş ve çok yağlı olduğu gözlenmiş,bunun sonunca oluşabilecek hastalıklar sıralanmış, hormonlara bakılmış ve büyüme hormonunun fazla olduğu anlaşılmış ve sonuncunda neler ortaya çıkabileceği yazılmış. Nesi mantığa aykırı ki bu kadar bilimsel diye tutturdunuz? Domuz neçis hayvan kendi pisliğini yiyor bu bile insan sağlığını tehdit etmeye yönelik bir durum. . Kedi köpek neden yemiyoruz? Neçis çünkü kedi fare yer köpek leş yer.. Bir insan hiçbirşey bilmese bunlara düşünüp hak verir yani. Çiğ et neden yemiyoruz,siz yiyor musunuz? Neden çünkü zararlı,pişiriyoruz ki kurtlanma olmasın vücudumuzda bakteri ve mikropları ölsün diye. Aynı mikroplar bu hayvanın etinde tespit edilmiş pişirsende insana geçebilecek türde..Allah aşkına düzgün bir araştırma şirketi (ki danısmanlık firması diyor kendisi) bilimsel diye yayınladığı bir makaleye domuz eti yemek kıskançlık duygusunu azaltır yazar mı? Makale içşndeki kelime hatalarını, yazım yanlışlarını sayamıyorum bile. Ama sırf kıskançlık meselesi bile utandırmalı bu makaleyi yazanı da onu kaynak göstereni de.
İslam dininin yasak demesine karşı çıkmıyorum zaten. Dinim yasaklamış yemiyorum diyene söyleyecek tek bir kelimem yok benim. Ama yiyen kurtlanır, kasları erir, kıskançlığı azalır falan diye güya bilimsel argumanlar sunulunca sinirim tepeme çıkıyor kusura bakmayın. Deyin ki benim bilimsel bir kanıtım yok ama dinim öyle emrediyor bilimsel kanıta da ihtiyacım yok. O zaman ben de susup oturayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?