- 15 Aralık 2013
- 15.602
- 35.790
- 798
Neden bu tepki.Bir cümleye bu tepkiyi verdiğinize göre,sigara da içiyorsunuz muhtemelen.Onun için kızdınız.
Sigara içmiyorum domuz eti de yemiyorum. Alkol de cok nadir. Ayrıca kızmadım neden kızayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden bu tepki.Bir cümleye bu tepkiyi verdiğinize göre,sigara da içiyorsunuz muhtemelen.Onun için kızdınız.
Yav he he yorumu çok itici geldi bana.Sigara içmiyorum domuz eti de yemiyorum. Alkol de cok nadir. Ayrıca kızmadım neden kızayım.
Muhakkak ki vardır,şüphem yok.Google denen uygulama sizde de vardır,siz araştırın madem.[/QUOTE]Tamam abla.
Sende var mı bilimsel veri? Araştırma, soruşturma?
Yav he he yorumu çok itici geldi bana.
Muhakkak ki vardır,şüphem yok.Google denen uygulama sizde de vardır,siz araştırın madem.
Nasıl koyuluyor bilmiyorum. Fotoğraf çektim onada uğraşayım.
Biz gericiyiz ya.Kurana dayanarak söylüyorum.O söylüyorsa vardır sebebi diyorum.[/QUOTE]Yok ben sizlerin neye dayanarak konuştuğunuzu merak ediyorum.
Seni tanımak güzeldi.Kendine gerici diyeni ilk defa gördüm. Kuran bilimsel değil ki.. Ben bilimsel veri istiyorum.
Biz gericiyiz ya.Kurana dayanarak söylüyorum.O söylüyorsa vardır sebebi diyorum.
Gerici diyen ben değilim,söyleme amacımı anlamadığınızı sanmıyorum.Kuranda yazılıp ta seneler sonra bilim adamlarının ortaya çıkardığı çok şey var,biraz araştırırsanız,görürsünüz.Onu da benden beklemeyin lütfen,siz araştırın.[/QUOTE]Kendine gerici diyeni ilk defa gördüm. Kuran bilimsel değil ki.. Ben bilimsel veri istiyorum.
Gerici diyen ben değilim,söyleme amacımı anlamadığınızı sanmıyorum.Kuranda yazılıp ta seneler sonra bilim adamlarının ortaya çıkardığı çok şey var,biraz araştırırsanız,görürsünüz.Onu da benden beklemeyin lütfen,siz araştırın.[/QUOTE]Kendine gerici diyeni ilk defa gördüm. Kuran bilimsel değil ki.. Ben bilimsel veri istiyorum.
Ay şiştim. Arkadaşım üniversitenin yaptığı araştırma sonuçları.İyi de dostum bu bilimsel bir araştırma değil. Bir danışmanlık sitesinin ordan burdan duyduğu şeylerle ortaya çıkardığı bir makale. Kaynak yok, veri yok, yazan bile belli değil.
Danışmanlık sitesinin makalesine inanıp size hak mı vereyim şimdi..
Seni tanımak güzeldi.
Yok sep doğru sanırım. Domuz eti yemek kıskanma ve haya duygusunu azaltıyormuş zira.İyi de dostum bu bilimsel bir araştırma değil. Bir danışmanlık sitesinin ordan burdan duyduğu şeylerle ortaya çıkardığı bir makale. Kaynak yok, veri yok, yazan bile belli değil.
Danışmanlık sitesinin makalesine inanıp size hak mı vereyim şimdi..
Ay şiştim. Arkadaşım üniversitenin yaptığı araştırma sonuçları.
Nolur hak verme bana lütfen.