• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Raflar domuz dolu! Bunların hepsini yedik..!

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-10-12-27-38.jpg
    Screenshot_2016-02-10-12-27-38.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 47
Muhakkak ki vardır,şüphem yok.Google denen uygulama sizde de vardır,siz araştırın madem.

Yok ben sizlerin neye dayanarak konuştuğunuzu merak ediyorum.[/QUOTE]
Biz gericiyiz ya.Kurana dayanarak söylüyorum.O söylüyorsa vardır sebebi diyorum.

Biz gericiyiz ya.Kurana dayanarak söylüyorum.O söylüyorsa vardır sebebi diyorum.

Kendine gerici diyeni ilk defa gördüm. Kuran bilimsel değil ki.. Ben bilimsel veri istiyorum.[/QUOTE]
Gerici diyen ben değilim,söyleme amacımı anlamadığınızı sanmıyorum.Kuranda yazılıp ta seneler sonra bilim adamlarının ortaya çıkardığı çok şey var,biraz araştırırsanız,görürsünüz.Onu da benden beklemeyin lütfen,siz araştırın.

Kendine gerici diyeni ilk defa gördüm. Kuran bilimsel değil ki.. Ben bilimsel veri istiyorum.
Gerici diyen ben değilim,söyleme amacımı anlamadığınızı sanmıyorum.Kuranda yazılıp ta seneler sonra bilim adamlarının ortaya çıkardığı çok şey var,biraz araştırırsanız,görürsünüz.Onu da benden beklemeyin lütfen,siz araştırın.[/QUOTE]
Hayır hayır sen link yollamalısın :D

Kendine gerici diyeni ilk defa gördüm. Kuran bilimsel değil ki.. Ben bilimsel veri istiyorum.
Gerici diyen ben değilim,söyleme amacımı anlamadığınızı sanmıyorum.Kuranda yazılıp ta seneler sonra bilim adamlarının ortaya çıkardığı çok şey var,biraz araştırırsanız,görürsünüz.Onu da benden beklemeyin lütfen,siz araştırın.[/QUOTE]

Kuran dünyanın düz olduğunu da söylemiş ama. Neyse dine taşımayalım konuyu anladım ben sizi.

İyi de dostum bu bilimsel bir araştırma değil. Bir danışmanlık sitesinin ordan burdan duyduğu şeylerle ortaya çıkardığı bir makale. Kaynak yok, veri yok, yazan bile belli değil.
Danışmanlık sitesinin makalesine inanıp size hak mı vereyim şimdi..
Ay şiştim. Arkadaşım üniversitenin yaptığı araştırma sonuçları.

Nolur hak verme bana lütfen.

İyi de dostum bu bilimsel bir araştırma değil. Bir danışmanlık sitesinin ordan burdan duyduğu şeylerle ortaya çıkardığı bir makale. Kaynak yok, veri yok, yazan bile belli değil.
Danışmanlık sitesinin makalesine inanıp size hak mı vereyim şimdi..
Yok sep doğru sanırım. Domuz eti yemek kıskanma ve haya duygusunu azaltıyormuş zira.

Back