- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.651
- 598
Bunca insan bunca site boş atıp dolu mu tutmaya çalışıyor? Neden bu kadar inanmak istememek? Domuz eti alınıp incelenmiş ve çok yağlı olduğu gözlenmiş,bunun sonunca oluşabilecek hastalıklar sıralanmış, hormonlara bakılmış ve büyüme hormonunun fazla olduğu anlaşılmış ve sonuncunda neler ortaya çıkabileceği yazılmış. Nesi mantığa aykırı ki bu kadar bilimsel diye tutturdunuz? Domuz neçis hayvan kendi pisliğini yiyor bu bile insan sağlığını tehdit etmeye yönelik bir durum. . Kedi köpek neden yemiyoruz? Neçis çünkü kedi fare yer köpek leş yer.. Bir insan hiçbirşey bilmese bunlara düşünüp hak verir yani. Çiğ et neden yemiyoruz,siz yiyor musunuz? Neden çünkü zararlı,pişiriyoruz ki kurtlanma olmasın vücudumuzda bakteri ve mikropları ölsün diye. Aynı mikroplar bu hayvanın etinde tespit edilmiş pişirsende insana geçebilecek türde..
Kuran bilimden daha öncüdür bunu unutmayın. Bilim insanlar tarafından yaratılırken Kuran Allah tarafından yazılmış ve kaç yıl önce söylenen şeylerin doğruluğunu bilim daha yeni yeni bulmaya başlamıştır.
Daha çok örnek yazarım da yeter artık.
Bakın ben size diyorum ki bu domuz etini inceleyip araştırmış olanların araştırmalarını getirin bana. Çünkü ben kanıt olmadan inanmıyorum. Sizde hala bu kadar insan yalan mi söylüyor diyorsunuz. Evet yalan söylüyor olabilir. Çünkü bunun kanıtını göremiyorum ben.
Pisirince ölmez dediğiniz bakterilerin pişmiş domuz etinde görülmediğini okudum az önce. Aynı bakterinin koyunda ve kecide çok az görüldüğüne ama sürüyü koruyan köpeklerden gecebildigini de okudum. Hangisine inanayim, sizin soylediginize mi kendi okuduguma mı? İkisi de bilimsel kaynak değil bu arada.
Yaban domuzu eti de yağsız bir et. Kendi pisliğini yemediği de söylenenler arasında. O zaman yaban domuzu yenilebilir mi, haram değil mi?
Kuran konusuna girmiyorum bile. Soylediklerinizin tam tersini ispatlayan veriler sunabilirim ama burası yeri değil.
Bir yere gitmeyen bir tartışmanın içinde olmaktan da sıkıldım zaten. Belli ki sizin elinizde kuran dışında beni ikna edebilecek bir veri yok. Çünkü öyle bir veri yok... Yeterli bu kadar bence de.