Rabbime krler olsunn 3.5 sene sonunda hamileyim hemde doal yolla ..

yaa okadar çok sevindimki sanki ben hamile kalmışım gibi inan gözyaşlarıyla okudum yazdıklarını çok duygulandım Rabbim hayuırlısıyla kucağğına almayı nasip etsin canım benim Allah bu yaşadığın duyguları herkeze yaşatsın....

QUOTE=2yengec;9898694]allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.darısı bizlerin başına.[/QUOTE]

saol canım amin inşallahh :ecrin_bebek:a.s.

ahh canım benim çok soal tatlımm...inşalah rabbim sağlıkcakla kucağma almayıda nasip etsinn...rabbi herkeze hayırlısıyla nasip eder inşalalh :ecrin_bebek:a.s.

yazdıklarını ağlayarak okudum..ben de 4 senelik evliyim.bu hale geleceğim aklıma bile gelmezdi.herkes bana korunma sonradan çocuğun olmaz derdi ben tatile gidicem napcam çocuğu deerdim.endometriosis 4.seviyede olduğumu öğrendm.acilen ameliyat ettiler.çok zordu.aradan 6 ay geçti tüp bebek denedik.3tane yerleştrildi.rüyamda 3tane muhabbet kuşu gördm elime kondular.kesin hamileym tuttu dedim.adet de olmamıştım ama negatif sonucu aldım.dünyam başıma yıkıldı.anneme çok üzüldüm kadın mahvoldu.çevremdeki aptal soruları ve bakışları sölemiyorum bile.sonra başka başka doktorlara gittm.beni her gören direkt kesmek ameliyat etmek istyo.hayatta tüp bebek bile tutmaz diyolar bu halde.yakın bi arkadaşımn bebeği oldu.eşimn onu bi koklayışı var içime akıyo gözyaşlarım.annemn babamın torun sevemeyişi...sonra kendi kendime oturdum düşündm ağlamanın faydası yok.pozitif olmam lazım dedim.şu an polyannacılık oynuyorum.tüp bebeğe başladık iğnelere devam edyorum.ama içimde hep bi his var gerek kalmıcak doğal yolla olacak mucize olcak diye.geçen ay 4ünde hasta olmuştum.benm adetm çok düzenlidir.hatta 3-4gün önce gelir.asla gecikmez.şu an hiç adet belirtisi yok karnım çok şiş.allahım bana da mucize yaşatır mı ki??hakedyomuyum ki?benim için dua edermisniz???

arkadaşım gözün aydın,Allah kucağınada almayı nasip etsin,sağlıklı,uzun ömürlü, hayırlı evlat versin.

hayırlısı olsun canım.. allah tamamına erdirsin. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... darısı tüm isteyenlerin başına..
(haz.ayında aşılama yaptıracaklar listesinde üstlerde yerini aldın.)

zemuszemuscanım inş hayırlısıyla kucağınada alırsın güle güle büyütürsün :ecrin_bebek:

çok tebrik ederim zamanı gelmeyen çiçek açmaz ve bak zamanı gelmiş ve rabbim sana meleğini göndermiş çok çok tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmm

çok mutlu oldum senin adına rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bu sayfayı mayıs anneleri sayfasından arkadaşlar okuyun diye yazmışlar iyi ki de okumuşum seevicide üzüntüyüde patylaşmak güzel

yazıyı okuyunca ozlerım doldu valla agladım bıle.cunku aynı seylerı bende yasadım.bende 3.5 yıl sonra hamıle kalabıldım ve bızde tup bebek arastırmalarına baslamıstık.ve benımde kardesım evlenmıstı ve esı benden once hamıle kalmıstı .herkesın soyledıklerını tahmın edebılıyorum.
allaha cok sukur oldu bende herkese dualar edıyorum hergun her gece.ınanın basına gelmeyen anlayamıyo.o kadar zormuskı cocugunun olmamamsı anlatamam yanı allahım kımsaya yasatmasın bekleyenlere bıan once versın ınsallah.
ben yaptıgım testı hala saklıyorum 2 ay oldu test yapalı.3 test yapmıstım atamıyorum ınanırmısınız sankı onlarda benım cocugummus gıbı .cunku o kadar bekledım o kadar 2 cızgı hayalı kurdumkı..18 ay her ay test yapıp tek cızgıyı gormek nasıl zor..atmıcam o testlerı hala arada bakıp aglıyorum bıle..

bi arkadaşımın yazının linkini gönderdi ve iyikide göndermiş
bende 4 aylık hamileyim ve o kadar duygulandımki okuyunca gözlerim doldu
Allahım çok büyük gönlüne göre vermiş herşeyin her zaman hayırlısıni dilemek en güzeli ve sen bun açok güzei bi örneksin..

rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu duygunu sonuna kadar tattırsın:Saruboceq:

QUOTE=aşkın bahar tomurcuğu;9914276]canım hayırlı olsun okurken ağladım ya allah herkese evlat sevgisi yaşatsın sağlıkla kucağına al yavrunu inş,[/QUOTE]

saolll canımm inşallahh herşeyin hayırlısı..........:ecrin_bebek:a.s.

ah canım benimm tabii hakediyorsunn her kadın anne olmayı hakeder...tabiki dua ederim tatlımm inşallah mucizen seninledirr allahım çok büyükk zamanı gelince verecektir elbet senin de yaşadıkların kolay değil canım çok iyi anlıyorumm ama allahtan ümit hiçbir zaman kesilmezz....o kararlamıştır ne zaman ve nasıl vereceğini hayırlısı olsun yeterkii..inşalah içinden gelen his doğrudurr...rabbim gönlüne göre versin inşallah...:ecrin_bebek:

amin canımm çok saolll...darısı isteyen herkezin başınaa....haziran ayında aşılama yaptıranlar listesinde yerini aldın demişsin orasını anlamadımm valla...doğum yapacaklar demek istedin sanırımm tatlımm...

çok tebrik ederim zamanı gelmeyen çiçek açmaz ve bak zamanı gelmiş ve rabbim sana meleğini göndermiş çok çok tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmm

saol canımm....evet dediğin söz çok doğruu....herşey vakti saati gelince oluyormuşş..hayırlısı olsun yeterkii...rabbim herkezin gönlündeki muradı versinn ....

aminn canım inşallah rabbim çok büyükk.....sevincimi paylaştıgın için teşekkürlerr...allah gönlünde ne varsa onu nasip eder inşallahh...

QUOTE=RELAX;9913902]yazıyı okuyunca ozlerım doldu valla agladım bıle.cunku aynı seylerı bende yasadım.bende 3.5 yıl sonra hamıle kalabıldım ve bızde tup bebek arastırmalarına baslamıstık.ve benımde kardesım evlenmıstı ve esı benden once hamıle kalmıstı .herkesın soyledıklerını tahmın edebılıyorum.
allaha cok sukur oldu bende herkese dualar edıyorum hergun her gece.ınanın basına gelmeyen anlayamıyo.o kadar zormuskı cocugunun olmamamsı anlatamam yanı allahım kımsaya yasatmasın bekleyenlere bıan once versın ınsallah.
ben yaptıgım testı hala saklıyorum 2 ay oldu test yapalı.3 test yapmıstım atamıyorum ınanırmısınız sankı onlarda benım cocugummus gıbı .cunku o kadar bekledım o kadar 2 cızgı hayalı kurdumkı..18 ay her ay test yapıp tek cızgıyı gormek nasıl zor..atmıcam o testlerı hala arada bakıp aglıyorum bıle..[/QUOTE]

ahh canımm bizim yaşadıklarımızı sadece bizler anlayabilirizz..gerçekten çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasınnn....zaten şu çevre baskısı insanı gerçekten çok yıpratıyorr...allahımıza çok şükürr gönlümüze göre verdii allahım herkeze yaşatsın bu duyguyu en kısa zaman da inşallahhh....bende testi saklıyorumm..saklamaz mı insan 3.5 sene bekle ve pozitif görr...allahım tamamına erdirir inşalah hayırlısıylaa...:ecrin_bebek:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…