bi arkadaşımın yazının linkini gönderdi ve iyikide göndermiş
bende 4 aylık hamileyim ve o kadar duygulandımki okuyunca gözlerim doldu
Allahım çok büyük gönlüne göre vermiş herşeyin her zaman hayırlısıni dilemek en güzeli ve sen bun açok güzei bi örneksin..
rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu duygunu sonuna kadar tattırsın:Saruboceq:
senin olası doğum tarihin 22 haziran 2010 yani haziran annesisin kendine iyi bak iyi dinlen maydanoz ve naneden uzak dur tamam tatlım tekrar gözün aydın
:kedi:yazip yazmadigimi hatirlamiyorum:kedi:
ama tekrar gözün aydin canim benim
gözün aydin canim
tebrikler saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim
ah duygucum beni salya sümük ağlattın ha:gitme::gitme:
benimde 1,5 sene olmamıştı 1.aşılama tutmadı ama hemen ertesi ay meleğim kendiliğinden geldi.
bende Rabbime binlerce şükür ediyorum.
canım bende 30 haftalık hamileyim,oğluşum olcak.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.:Saruboceq:
kendine ve bebeğine iyi bak annesiyerimseniben
canım bitanem aylar sonra bi giriş yaptım ve karşımda senin harika haberin aklım çıktı sevinçten meleğim benim Rabbim hayırlı etsin meleğin sana ve eşine hayırlar getirsin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bi evlat olur inşallah ne diyceğimi bilemiyorum duygum o kadar çok sevindim ki resmen beynim karıncalandı konuyu görünce Rabbim senide meleğini de korusun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bi avazda doğurasın inşallah gülüm benim
darısı diğer isteyen güzel kardeşlerimin başına inşallah
güzel kuzum çok ama çok dikkat et artık kendine
dualarım senin ikinizide Rabbime emanet ediyorum ablasının bitanesi dualarını esirgeme
hayırlı olsun bebişin duygu Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşllh
bende aynen göz yaşalrıyla okudum bende 20 gün yaşadım hamileliği ama olmadı 6 yıldrda olmuyo bizede dua et nolurrrrr
rabbim gönlüne göre versin inşallahh....allah sana ve isteyen herkeze nasip etsinn...çok saoll....
bitanem benim çok çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim....
anlatamam sana çok mutlu oldum...hayırlısı olsun inş...
kusura bakma bitanem anca yazabildim giremiyorum artık...
ama hep aklımdasın unutma dualarım seninle...
kendine ve yiğenimize çok iyi bak kocaman öpüyorum senia.s.