Rabbime krler olsunn 3.5 sene sonunda hamileyim hemde doal yolla ..

allah tamamına erdirsin tatlımm...allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn...evet rabim gönlüme göre verdi çok şükürrrrrrrrrrrrrrr...........inşalah kucağıma almayıda nasip eder...hayırlısı ..çok saol tekrardannn ..........:ecrin_bebek:a.s.

senin olası doğum tarihin 22 haziran 2010 yani haziran annesisin kendine iyi bak iyi dinlen maydanoz ve naneden uzak dur tamam tatlım tekrar gözün aydın

duygucum tebrikler. bende haziran annesi olacam inş. aramıza bekliyorum. 2010 haziran anneleri burdan devam ediyor başlığımız. muhakkak gel. şükür namazı kıl. sadakanı ver. rabbim kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin

QUOTE=OZLEMLE;9920593]duygucum tebrikler. bende haziran annesi olacam inş. aramıza bekliyorum. 2010 haziran anneleri burdan devam ediyor başlığımız. muhakkak gel. şükür namazı kıl. sadakanı ver. rabbim kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin[/QUOTE]

saol canım bende seni tebrik ediyorumm...gelicem tatlım haziran ayı annelerine fırsatım olunca inşalahh....şükür namazımı kıldımm eşim sadaka da dağıttı çok şükürr...aminn canım inşalah :ecrin_bebek:

:kedi:yazip yazmadigimi hatirlamiyorum:kedi:

ama tekrar gözün aydin canim benim

gözün aydin canim

ah duygucum beni salya sümük ağlattın ha:gitme::gitme:
benimde 1,5 sene olmamıştı 1.aşılama tutmadı ama hemen ertesi ay meleğim kendiliğinden geldi.
bende Rabbime binlerce şükür ediyorum.
canım bende 30 haftalık hamileyim,oğluşum olcak.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.:Saruboceq:
kendine ve bebeğine iyi bak annesiyerimseniben

canım bitanem aylar sonra bi giriş yaptım ve karşımda senin harika haberin aklım çıktı sevinçten meleğim benim Rabbim hayırlı etsin meleğin sana ve eşine hayırlar getirsin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bi evlat olur inşallah ne diyceğimi bilemiyorum duygum o kadar çok sevindim ki resmen beynim karıncalandı konuyu görünce Rabbim senide meleğini de korusun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bi avazda doğurasın inşallah gülüm benim
darısı diğer isteyen güzel kardeşlerimin başına inşallah
güzel kuzum çok ama çok dikkat et artık kendine
dualarım senin ikinizide Rabbime emanet ediyorum ablasının bitanesi dualarını esirgeme

canım benim hayırlı olsun seninde...sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallahh....çok saoll ....

canımm benim çok özledimm seni yaa...artık aramıza geri dön......canım benim çok saolll..güzel dileklerin için....rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...iyi varsınn...darısı isteyen herkezin başına inşallah....sen de kendine dikkat et ...benim dularım seninle..sen de allah emanet ol bitanemmm :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bende aynen göz yaşalrıyla okudum bende 20 gün yaşadım hamileliği ama olmadı 6 yıldrda olmuyo bizede dua et nolurrrrr

bitanem benim çok çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim....
anlatamam sana çok mutlu oldum...hayırlısı olsun inş...
kusura bakma bitanem anca yazabildim giremiyorum artık...
ama hep aklımdasın unutma dualarım seninle...
kendine ve yiğenimize çok iyi bak kocaman öpüyorum seni
a.s.

canım benimm çok saolll....sen de kendine iyi bakk.....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…