- 2 Mayıs 2009
- 414
- 108
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyy meleğimmmmmmm.. nasıl sevindimmmmmmmmmmmmm... RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNNNN...:Saruboceq:
canımsın benim...babayıda senide tebik ederimmmmm...çok duygulandım...senağlama...
tekrar tebrik ederimmmmmmmmmmmm...ne sölücemi şaşırdımmmmmmm...çok mutluyum inan....Şeniz...oyyy çok şükürrrrrrrrrr...:Saruboceq:
tebrikler canımmmm Allah tamamına erdirsin:))
duygucum tebrik ediyorum canım, allah tamamına erdirir inşallah. bende bi bişey paylaşmak istiyorum. bizde bebek çok istiyorduk bikaç denemeden sonra olmadı doktor yumurta takibi yapalım dedi, yumurtam oluştu .doktor sadece sağ tarafından 1 yumurta oluşmuş dedi, (doktorunda çok ümidi yoktu, çünkü önümüzdeki adetin 2. gününde gel deyip gönderdi beni). ardından ovitrella çatlatma iğnesi vurdur mutlaka dedi, doktordanda öyle bi elektirk alınca ve birde diğer insanların işte 5-6 yumurtası oluyormuş ama gene de tutmuyormuş olaylarını okuyunca iyice ümidim gitmişti.çünkü bende 1 yumurta oluşmuştu. neyse iğneyi felan vurdurdum, ardından 3 eylülde adet olmam gerekirken hiç bir adet belirtisi hissetmedim. hemen gidip test aldım aynı gün, ve ardından beta hcg ye baktırdım ve hamileymişim çok büyük bi sürpriz oldu, herşeyden önce sağlıklı sıhattı bebeklerimizin olmasını diliyorum şimdi 8+4 günlük hamileyim. allaha binlerce kez şükür ediyorum, umarım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder.
canımmmmmmmmmm hürremimm yaaaaaaaaaaaa.........çokkk şükürrrrrrrrrrrr rabbimeeeeeeeeeeeee..............alalhım çok büyükkkkkkkkkkkkkk.........bana bu mucizeyi yaşattı çok şükürr.....bende çok mutluyumm canımm....rabbim seninde gönlünde ne varsa onu nasip etsin inşalahhh.....a.s.
Bizi bizden başka kimse anlayamaz canımm..
O güzel duaların ve dileklerin için çok teşekkür...
Allah kabul etsin inşallah...Dilerim isteyen herkes hamile kalır...:CüvCüv:
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canım allahım analı babalı büyütmek nasip etsin:)))
oyyy benim canımsın sen..:1hug: meleğim...Şeniz.RABBİM mutluluğunu daim etsin....sağlıkla kucaklayıp sağlıkla anne babalı büyütmeyi nasib etsin inşallah... 41 kere maşallah meleğime...
Canım gözünaydınn yaa çok sevindim senin adına...
Ne güzel anlatmışsın yaşadıklarını...
Darısı bizim başımıza inş..
Allah isteyen herkese nasip etsinn..
Sağlıcakla kucağına da alırsın inş..
HAYIRLI UĞURLU OLSUN SAĞLIKLA GELSİN MİNİK KUŞUN.DARISI BAŞIMA İNŞALLAH BENİM KUZUMDA GELİR BU AY :Saruboceq:
hayırlı olsun ..tebrıkler...
tebrik ediyorum darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma inşallah..
Canım benim hayırlı olsun
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
İçin pırpırdır şimdi senin
Ne güzel bir duygu olsa gerek...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq: