Rabbime krler olsunn 3.5 sene sonunda hamileyim hemde doal yolla ..

bende cokmutlu oldum ALLAH ANALI BABALI BUYUTMEK HAYIRLI EVLATLAR OLMASINI NASIP ETSIN.ALLAH HAKKINIZDA HAYIRLSIINI VERSIN.HEPIMIZIN.

bukadar mı benzerlik olur.sanki beni anlatmışsın.bütün bilgilerimiz aynı.geçen ay bende 2.aşılamamı yaptırdım olmadı.bu ay kendiliğinden gelicek inşallah bebişim.senin adına çok sevindim. bende evleneli mayısta 4.yıl biticek.bu ay 3.5 yıl oldu.allah bana da nasib etsin.

allah gönlüne göre versin canımcımm...hayırlısnı nasip etsin inşalahh...:ecrin_bebek:

canım benim tebrik ederim....Allah analı babalı büyütsün..sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah...

Tebrik ederim çok duygulandım okurken gözümden yaş damladı damlayacak kaldı orada yani
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip eder inşallah :Saruboceq:

saol canım teşekkürlerrr....darısı isteyen herkezin başına inşallahhh :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…