Rabbime krler olsunn 3.5 sene sonunda hamileyim hemde doal yolla ..

canım benim çok duygulandım tebrik ederim seni inş.RABBİM bebeğini kucagına
saglıklı almayıda nasip eder.

Hayırlı,uğurlu olsun, gözünüz aydın. Allah sağlıkla kavuştursun. Hepimizin evlatları sağlıklı, hayırlı, mutlu olsun, Allah bahtlarını açık etsin inşallah.

gozunaydin canim,,,,cok sevindim.
Allah dualarini kabul etmis,ne guzel.
saglikla gelsin insallah bebisin.

duygucum ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım demek varmış bak bebiğinin vakti saati. hadi hayırlısı olsun. canım dua et bizlerede bol bol.

aminn özlemcimm çokkk saoll....rabbim isteyen herkeze en kısa zaman da hayırlısıyla nasi petsin inşallahhhhhhhhhh:ecrin_bebek::emir_bebek:

Allah sag salim kucagını almaya nasıp etsın bu duyguyu cok ıyı bılırım benımde 3 . yılımda hamiş kaldım dogal yoldan doktoro 10 kere sormusumdur kesinmi diye :KK70: cok sevındım canımm

Allah sag salim kucagını almaya nasıp etsın bu duyguyu cok ıyı bılırım benımde 3 . yılımda hamiş kaldım dogal yoldan doktoro 10 kere sormusumdur kesinmi diye :KK70: cok sevındım canımm

çok şükür allahımızaaa ...rabbim senin de yavrunu analı babalı büyütsün inşalah.....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Hayırlı,uğurlu olsun, gözünüz aydın. Allah sağlıkla kavuştursun. Hepimizin evlatları sağlıklı, hayırlı, mutlu olsun, Allah bahtlarını açık etsin inşallah.

saol tatlımmm.....aminn canım hayırlısıyla kavuşmak nasip olur inşalahh.allah herkeze nasip etsinn.....a.s.

duygucum cok sevindiiiiiiimmm canim benim. Bugun aldigim en guzel haber. allah kucagina almayi nasip etsin.

canımmm benimm çokk saoll arakadaşımmmmmmmmmmmm...aminn inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağıma almayı da nasip etsin allahım snein de gönlüne göre versin inşallahh :emir_bebek::ecrin_bebek:

:nazar:nazarlara gelmeee bi denem allahım seni duyduuu ne güzel allahım seni ve yavrunu korsun rabbim sana sağlık versinki yavruna kavuş sağlıkla büyüt ben şimdi anne anne alaçağımmm bi denem çok sevindim ve ağladımmm ben yaaa canım benimm duygulandım şimdi yazamadım oy kurban olurum ben sanaaaaaa:1hug:a.s.

canımm ablammmmmmmmmmmmmmm çok saolllll...........aminn canımm ablamm güzell duaların içinn. çok k teşekkürlerr çok şükür rabbimee...bu günleri görmeyi nasip etti....evet ablam anneanne olacaksınn allahın izni ile.....rabbim seninde gönlüne göre versinn inşalahh..................a.s.:nazar::teytey:

:ecrin_bebek:
çok güzel bir haber bu,okurken çok duygulandım.
demekki geleceği zamanı biliyormuş ufaklık :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

evet canım herşey vakti saati gelince oluyormuş yeterki hayırlısı olsunnn....rabbim herkeze nasip etsinn inşallahh :emir_bebek::ecrin_bebek:

X