Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duygu2008 merhaba bende 4 yıllık evliyim.yazdıklarını okurken çok duygulandım.bizde 2 senedir istiyoruz.1 tane düşük yaşadım.6 haftalıkken kese görünmemişti.ama bende istiyorum.umarım benimde olur.banada dua et.
ah canım benim yaaaaa...rabbim bebeğinizi sağsalim sizlere bağışlasın:))
canım benim ya nasıl sevındim anlatamam gerçekten de inanamadım çok mutlu oldum .....allah dualarımızı kabul etti anne olmaya layık gördü senide inşallah allahım ben de dahil tüm isteyenlere nasip eder kim için çokk içten dua ettıysem 3 ay içinde tedevisiz hamile kaldı gerçekten de benim içinde dualarını esirgemediğini biliyorum canım benim allah kabul etsin inşallah allah sağlıkla hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin allah dogum hikayeni de yazmayı nasip etsin inşallah sağlıklı mutlu huzurlu bi hamilelik dönemi geçir seni koskoca 8 ay bekliyor doya doya yaşa bol bol naz yap hatta :))) gelirim artık bebişi görmeye nasılsa çok uzak sayılmayız :)) 3.5 yıl bekledin ve sabrına değdi gerçektende canım neler yaşadıgımız bizlerden iyi kimse bilemez inan senin nasıl üzüntünü paylaştıysam nasıl tüp bebek yapmayı düşünüp bi yandan da korktuysak şuanda sevincini öyle paylaşıyorum canım inşallah benimde tüp bebeğe gerek kalamdan olur bende haykırırım burdan hamileyim diye ....
canım benim ya şaka gibi allah nazarlardan hastalıktan kem gözlerden korusun seni ve bebeğini öpüyorum çokkkkk
canım benim ben o kadar emindimki hamile olduğuna rabbim o güzel gönlüne göre verdi.ben cumartesi kalp atışlarını duyacağını biliyordum yoksa sabredemedinmi:)kotayı aşmışız giremiyorum açayım bakayım dedim.sana sevincimi anlatamam ellerim titriyor yazarken sen çoktan hakettin bunu.allahım tamamına erdirsin iişallahh.sağlıcakla kucağına alırsın.amin.seni çok seviyorum iyiki varsın sayende teuze oldum:)
canım tebrik ederiimmm a.s.
duygucum canıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bitanem canım benimm ne kadar sevindim anlatamama harika bi haber bu bak çok şükür sonunda oldu işte çok şükür canım benim allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin bitanemmmmmmmm
Senin bu yaşadığını ben 8 senedir yaşıyorum..
Ama hiçbir zaman içimdeki ümit bitmedi..asla da bitmicek...
Yazdıklarını okurken ağladım..
Allah meleğini korusun..
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh..
Çok çok tebrik ederim..darısı bizlereee...:Saruboceq:
cnm benim yaa aglıraak okudum yazdıklarını bend etam 3 seneye yakın bebk istiyorum hiç bir sorun olmadıgı halde olmuyo senin sevincini şaşkınlıgını çook iyi anlıyorum cnm acab acaba dedi bend ebu sevinçli anai yaşama çokmu az kaldı dedi ama seninde dedigin gibi hep hayırlısıni istedimm hayırlısı olsun demii göz yaşlarımı durduramıyorum cnm neyse hayırlısıyla bebgine kavuşmayı alalh nasip etsin...