Rabbime krler olsunn 3.5 sene sonunda hamileyim hemde doal yolla ..

ah canım benim yaaaaa...rabbim bebeğinizi sağsalim sizlere bağışlasın:))

duygu2008 merhaba bende 4 yıllık evliyim.yazdıklarını okurken çok duygulandım.bizde 2 senedir istiyoruz.1 tane düşük yaşadım.6 haftalıkken kese görünmemişti.ama bende istiyorum.umarım benimde olur.banada dua et.

canım benim allahım hayırlısını nasip etsin inşalahh....tabi ederim tatlımm rabbim en kısa zaman da hayırlısıyla nasip etsin inşalah allahım gönlüne göre versinn canımm...:emir_bebek::ecrin_bebek:

QUOTE=ozlem80;9869069]Masallah cok tebrik ederim; kiymetli bebek diyor doktorlar uzun surede gelen bebeklere ne olur cok dikkat edin, agir is yapmayin, yolculuga cikmayin. Rabbim saglicakla kollariniza almayi nasip etsin :nazar: :nazar:[/QUOTE]

teşekkür ederim özlemcim çok saoll...dikkat etmeye çalışıyorumm......inşallah rabbim kucağıma almayı nasip etsinn....:emir_bebek::ecrin_bebek:

:ecrin_bebek:
canım benim ya nasıl sevındim anlatamam gerçekten de inanamadım çok mutlu oldum .....allah dualarımızı kabul etti anne olmaya layık gördü senide inşallah allahım ben de dahil tüm isteyenlere nasip eder kim için çokk içten dua ettıysem 3 ay içinde tedevisiz hamile kaldı gerçekten de benim içinde dualarını esirgemediğini biliyorum canım benim allah kabul etsin inşallah allah sağlıkla hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin allah dogum hikayeni de yazmayı nasip etsin inşallah sağlıklı mutlu huzurlu bi hamilelik dönemi geçir seni koskoca 8 ay bekliyor doya doya yaşa bol bol naz yap hatta :))) gelirim artık bebişi görmeye nasılsa çok uzak sayılmayız :)) 3.5 yıl bekledin ve sabrına değdi gerçektende canım neler yaşadıgımız bizlerden iyi kimse bilemez inan senin nasıl üzüntünü paylaştıysam nasıl tüp bebek yapmayı düşünüp bi yandan da korktuysak şuanda sevincini öyle paylaşıyorum canım inşallah benimde tüp bebeğe gerek kalamdan olur bende haykırırım burdan hamileyim diye ....
canım benim ya şaka gibi allah nazarlardan hastalıktan kem gözlerden korusun seni ve bebeğini öpüyorum çokkkkk

ahh tatlım benimmm..rabbim seninde gönlüne göre versin inşalahh...rabbim hepimizin dualarını kabul etti hepimizin dualarıyla geldi mucizemmm....bende dualarımı eksik etmiyorum inan.....allahım sana da doğal yolla nasip etsin inşallah..rabbimin mucizelerii çokk büyükk..vakti saati gelince veriyorr....hayırlısını sağlıklısını versinn...sen de herşeyden çokk hakediyorsun anne olmayı rabbim sana da nasip edecek inşalahh ....gel bitanem gel tabii her zaman beklerim kapım sana açıkk...belki bebişi görmeye gelirken sende hamiş olarak gelirsinn...inşalalah en yakın zaman da sen de haykırırsınn...herşeyin hayırlısı tatlımmm..allahım herkezin gönlüen göre versinn...:emir_bebek::ecrin_bebek:

canım benim ben o kadar emindimki hamile olduğuna rabbim o güzel gönlüne göre verdi.ben cumartesi kalp atışlarını duyacağını biliyordum yoksa sabredemedinmi:)kotayı aşmışız giremiyorum açayım bakayım dedim.sana sevincimi anlatamam ellerim titriyor yazarken sen çoktan hakettin bunu.allahım tamamına erdirsin iişallahh.sağlıcakla kucağına alırsın.amin.seni çok seviyorum iyiki varsın sayende teuze oldum:)

canım arkadaşımm dostumm ilk sevincimi senle paylaştım sen bana önceden hamilesin demene rağmen ben ne kadar umutsuzdunn ....hayır gülüm adet olucam biliyorum diyordum ısrarla sana....yok canım cuma gidecektimmm....ay gülümm 5 mm lik yavrum daha ve küçüçük kalbi yanıp sönüyordu pıt pıt atıyorduu...çok şükürr rabbim herkeze nasip etisn inşalahh....sen de çoktan hakettin bitanemm zamanı gelince olacak inşallah..rabbim ne zaman ve nasıl olacağını kararlamıştırr...hayırlısı olsun yeterkii....allahım tamamına erdirisnn inşalahh...kucağıma hayırlısıyla sağlıcakla almayı nasip etsin inşallahh....bende seni seviyorum dostumm...bende yakında teyze olucam allah izin verirse inşallahh..:emir_bebek::ecrin_bebek:

duygucum canıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bitanem canım benimm ne kadar sevindim anlatamama harika bi haber bu bak çok şükür sonunda oldu işte çok şükür canım benim allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin bitanemmmmmmmm

Senin bu yaşadığını ben 8 senedir yaşıyorum..
Ama hiçbir zaman içimdeki ümit bitmedi..asla da bitmicek...
Yazdıklarını okurken ağladım..
Allah meleğini korusun..
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh..
Çok çok tebrik ederim..darısı bizlereee...:Saruboceq:

cnm benim yaa aglıraak okudum yazdıklarını bend etam 3 seneye yakın bebk istiyorum hiç bir sorun olmadıgı halde olmuyo senin sevincini şaşkınlıgını çook iyi anlıyorum cnm acab acaba dedi bend ebu sevinçli anai yaşama çokmu az kaldı dedi ama seninde dedigin gibi hep hayırlısıni istedimm hayırlısı olsun demii göz yaşlarımı durduramıyorum cnm neyse hayırlısıyla bebgine kavuşmayı alalh nasip etsin...

duygucum canıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bitanem canım benimm ne kadar sevindim anlatamama harika bi haber bu bak çok şükür sonunda oldu işte çok şükür canım benim allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin bitanemmmmmmmm

canımm ceylanımm çok saol bitanemmm...evet canımm çok şükürr rabbimee....amin canım rabbim sağlıkcakla hayırlısıyla kollarıma da almayı nasip etsin inşallahh....rabbim en kısa zaman da sana da nasip etsin inşallah...rabbim çok büyük hepinize zamanı sırası gelince bu mucizeyi yaşatmayı nasip etsin inşalah....a.s.:emir_bebek::ecrin_bebek:

Senin bu yaşadığını ben 8 senedir yaşıyorum..
Ama hiçbir zaman içimdeki ümit bitmedi..asla da bitmicek...
Yazdıklarını okurken ağladım..
Allah meleğini korusun..
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh..
Çok çok tebrik ederim..darısı bizlereee...:Saruboceq:

ahh canımm benimm seni çok iyi anlıyorum inan..
evet canım umudun hiç bir zaman bitmesin rabbim çokk büyükk..
inşalah sen de hamişim deyip haykırdığında bende senin hikayeni okurken ağlarımm
rabbim nasip etsin inşallah....
amin canımm inşalahh..hayırlısı...
rabbim seninde gönlüne göre versin inşalah....:ecrin_bebek::emir_bebek:

:ecrin_bebek:
cnm benim yaa aglıraak okudum yazdıklarını bend etam 3 seneye yakın bebk istiyorum hiç bir sorun olmadıgı halde olmuyo senin sevincini şaşkınlıgını çook iyi anlıyorum cnm acab acaba dedi bend ebu sevinçli anai yaşama çokmu az kaldı dedi ama seninde dedigin gibi hep hayırlısıni istedimm hayırlısı olsun demii göz yaşlarımı durduramıyorum cnm neyse hayırlısıyla bebgine kavuşmayı alalh nasip etsin...

canım rabbim en yakın zaman da sana da nasip etsin inşalahhhhhhhhhhhhh............inşallah bu sevinç en yakın zaman da yaşarsınnn.....hayırlısı olsun inşalah...zamanı gelince olacak inşallah....bebeğime kavuşmakta nasip olsun inşalahh...darısı isteyen herkezin başınaa :emir_bebek::ecrin_bebek:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
duygucum canım henuz gordum mesajını.
nasıl sevındım nasıl heyecanlandım canım benım.:1hug:
sabırla bekledın melegını ve ALLAH ım gönlüne göre verdi.
cok tebrik ediyorum esını ve seni..
dilerım saglıkla kucagına alırsın melegini.:Saruboceq:
darısı tüm bebek bekleyenlere olur insallah.:Saruboceq:

canım Allah nazarlardan saklasın inşallah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin..inşallah birgün bende böle hamile olduğum haberini verebilirim....

Duygucum canım inan çok sevindim
Süpriz yapmış meleğin sana
Allahım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin

canım benimçok mutlu oldum yaaaa... allah tamamına erdirsin inşallah. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbime...eşini de tebrik ederim...Rabbim analı babalı büyütsün inşallah...

canımmmmm şuan o kadar mutluyum ki allaha şükürler olsun sonunda sende hamişsin allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hamileliğin bir çırpıda sağlıklı huzurlı sorunsuz geçsin canımm çok sevindimmm çokkkk darısı bizlerin başına canım

canim nihayet yazabiliyorum..

öyle sevindim ki anlatamam...
hep dualar ettin,sabirla bekledin,bir umut belki dogal yolla gelir bebis dedik..
bak bizi yalanci cikarmadi ufaklik opuyorumnanaktan
cok seker,cok güzel bir anne olacaksin eminim..
aklima geldikce icim pir pir oluyor valla kaydirigubbakcemile3
saglicakla gelsin minigimiz,hayirli evlat olsun,annesi gibi temiz yürekli,güler yüzlü olsun insallah :nazar:

X