Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duygucum çok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin ben sana demiştim degilmi sizler için çok dua ettim doguma girerken diye ansızın melegin gelecek demiştim hatırlarsan bak allah nelere kadir degilmi inşallah dogum haberinide böyle mutlulukla alırız canım
cnm benim çok sevindim çokkk sen bunu sonuna kadar hak ediyorsun
gerçi benim için bu uğurda savaşan didinen her kadın bunu sonuna kadar hak ediyor
şimdi çok güsel bir yoldasın
bu yolun sonuna kadar zevkini
çıkar .......
kimi zaman yorulacaksın
kimi zaman hüzünleceksin
kimi zaman endişelenecek
kimi zaman korkacaksın(hiç yaşatmasın rabbim)
ama bu zaman çok hızlı geçecek
ve bir bakmışsın meleğin kollarında
onunla geçecek her dk. o kadar özel ,güzel ve değişik olacakki
yeni yeniden doğacaksın bir bebeğe sahip olmak yeni yeniden doğmaktır.
hoşgeldin bebek;sağlıklı,hayırlı ve ahlaklı bir evlat...annenin babamın mutluluğu ,gururu,sevinci ol...
hergününüz bu heberi alışınız gibi güzel olsun arkadaşım....rabbim seni ve meleğini korusun
senin ,eşinin ve tüm ailenizin gözü aydın:1hug:
Canım çok sevindim. Hiç beklemediğin zaman da geldi bebeğin sabrettin ve mükafatını aldın. Hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü olsun inşallah. Kendine çok iyi bak tatlım.
:teytey: :teytey: canım arkadaşım benim çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin :teytey: rabbim gönlüne göre verdi çok güzel yaaaa inan senin kadar bende heyecanlanmıştım ilk söylediğinde :1hug: ama artık çok güzel bir annesin sende inş bunu çoktan hek ediyordun bitanem alkisalkisalkis iyi bak kendine ve bebişe alkisalkisalkis
sabrın sonu selamettir derlerya sizinki aynen öyle olmuş.RAbbim kucağınıza almayıda nasip eder inş.Darısı isteyenlerin başınaa
çok sevindim cnm inan ki
rabbim olmayanlarada versin inşallah.
sağlıkla al bebişini kucağına :Saruboceq:
duygucum :asigim:
Allahıma binlerce şükürler olsun bitanem
tebrik ederim çook sevindim zemuszemus
Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:
darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah :Saruboceq: