Rabbime krler olsunn 3.5 sene sonunda hamileyim hemde doal yolla ..

Duygucum canım inan çok sevindim
Süpriz yapmış meleğin sana
Allahım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin

sevcanımm çok teşekkür ederimm çok saol canımm....evet süpriz yaptı bizim yapamazzz...aminn canım allah hepmize sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...:ecrin_bebek:

:ecrin_bebek:
canım Allah nazarlardan saklasın inşallah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin..inşallah birgün bende böle hamile olduğum haberini verebilirim....

aminn canım çok saolll....inşalah canım inşallah sende en kısa zaman da hamiş oldugunu haykırırsın...:ecrin_bebek:

canım benimçok mutlu oldum yaaaa... allah tamamına erdirsin inşallah. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbime...eşini de tebrik ederim...Rabbim analı babalı büyütsün inşallah...

teşekkür ederim canım benimm çok saolll....inşalah allah tamamına erdirir....hayırlısı olsunn...allahım senin de gönlüne göre versin inşallahh...:ecrin_bebek:a.s.

canımm benimmm bendee çok mutluyumm rabbim gönlüme göre verdi..şu an da tek istedğim hayırlı ve sağlıklı olması.....evet canımm çok şükür ne kadar şükretsem azdır ....darısı isteyen herkezin başına inşallah...:ecrin_bebek:

canım benimm çok saoll tatlımmmmmmmmmmm...........evet canım allahıım gönlüme göre verdi çok şükürrr....amin canımm inşallah sağlıcakla kucağıma almakta nasip olsunn....darısı bebiş isteyen herkezin başına inşalahh...:ecrin_bebek:

ahh bitanemmm cucum benim canım arkadaşımmm ...evet canım rabbim dualarımı kabul etti..çok şükürrrrrrrrrrrrr............hepimizin dualarıyla oldu....canım benimm sen de çok güzel çok tatlı bi anne olacaksın en kısa zaman da inşalah allah büyükk....inşallah bitanem hayırlı sağlıklı allahın sevdiği bi kul olurr inşallahh hep gurur duyarım onunlaa..hayırlısı olsun inşallah...çok saoll seviyorum seni... :ecrin_bebek:a.s.

canımmm sonuna kadar okudum çok duygulandım yaamafoldumben
Allahım sag salim kucagına aldıgını da göstersin MAAŞALLAH
bizlere ettigin o güzel duaların için de Allahrazı olsun canım...opuyorumnanaktan

:ecrin_bebek:
canımmm sonuna kadar okudum çok duygulandım yaamafoldumben
Allahım sag salim kucagına aldıgını da göstersin MAAŞALLAH
bizlere ettigin o güzel duaların için de Allahrazı olsun canım...opuyorumnanaktan

saol tatlımmm....amiinn canımm inşallahhhhhhhhh...........allah senden de razı olsun canım benimmm...:ecrin_bebek:a.s.:enbuyukkk:

duygucum ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım demek varmış bak bebiğinin vakti saati. hadi hayırlısı olsun. canım dua et bizlerede bol bol.

allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canım allahım analı babalı büyütmek nasip etsin:)))

Bizi bizden başka kimse anlayamaz canımm..
O güzel duaların ve dileklerin için çok teşekkür...
Allah kabul etsin inşallah...Dilerim isteyen herkes hamile kalır...:CüvCüv:

Bizi bizden başka kimse anlayamaz canımm..
O güzel duaların ve dileklerin için çok teşekkür...
Allah kabul etsin inşallah...Dilerim isteyen herkes hamile kalır...:CüvCüv:

duygucum cok sevindiiiiiiimmm canim benim. Bugun aldigim en guzel haber. allah kucagina almayi nasip etsin.

duygucum tebrik ediyorum canım, allah tamamına erdirir inşallah. bende bi bişey paylaşmak istiyorum. bizde bebek çok istiyorduk bikaç denemeden sonra olmadı doktor yumurta takibi yapalım dedi, yumurtam oluştu .doktor sadece sağ tarafından 1 yumurta oluşmuş dedi, (doktorunda çok ümidi yoktu, çünkü önümüzdeki adetin 2. gününde gel deyip gönderdi beni). ardından ovitrella çatlatma iğnesi vurdur mutlaka dedi, doktordanda öyle bi elektirk alınca ve birde diğer insanların işte 5-6 yumurtası oluyormuş ama gene de tutmuyormuş olaylarını okuyunca iyice ümidim gitmişti.çünkü bende 1 yumurta oluşmuştu. neyse iğneyi felan vurdurdum, ardından 3 eylülde adet olmam gerekirken hiç bir adet belirtisi hissetmedim. hemen gidip test aldım aynı gün, ve ardından beta hcg ye baktırdım ve hamileymişim çok büyük bi sürpriz oldu, herşeyden önce sağlıklı sıhattı bebeklerimizin olmasını diliyorum şimdi 8+4 günlük hamileyim. allaha binlerce kez şükür ediyorum, umarım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder.

oyyy meleğimmmmmmm.. nasıl sevindimmmmmmmmmmmmm... RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNNNN...:Saruboceq:
canımsın benim...babayıda senide tebik ederimmmmm...çok duygulandım...senağlama...
tekrar tebrik ederimmmmmmmmmmmm...ne sölücemi şaşırdımmmmmmm...çok mutluyum inan....Şeniz...oyyy çok şükürrrrrrrrrr...:Saruboceq:

çok güzel bir haber bu,okurken çok duygulandım.
demekki geleceği zamanı biliyormuş ufaklık :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

nazarlara gelmeee bi denem allahım seni duyduuu ne güzel allahım seni ve yavrunu korsun rabbim sana sağlık versinki yavruna kavuş sağlıkla büyüt ben şimdi anne anne alaçağımmm bi denem çok sevindim ve ağladımmm ben yaaa canım benimm duygulandım şimdi yazamadım oy kurban olurum ben sanaaaaaa:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…