Rabbime krler olsunn 3.5 sene sonunda hamileyim hemde doal yolla ..

Canım çok sevindim. Hiç beklemediğin zaman da geldi bebeğin sabrettin ve mükafatını aldın. Hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü olsun inşallah. Kendine çok iyi bak tatlım.

:teytey: :teytey: canım arkadaşım benim çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin :teytey: rabbim gönlüne göre verdi çok güzel yaaaa inan senin kadar bende heyecanlanmıştım ilk söylediğinde :1hug: ama artık çok güzel bir annesin sende inş bunu çoktan hek ediyordun bitanem alkisalkisalkis iyi bak kendine ve bebişe alkisalkisalkis

cnm benim çok sevindim çokkk sen bunu sonuna kadar hak ediyorsun
gerçi benim için bu uğurda savaşan didinen her kadın bunu sonuna kadar hak ediyor

şimdi çok güsel bir yoldasın
bu yolun sonuna kadar zevkini
çıkar .......
kimi zaman yorulacaksın
kimi zaman hüzünleceksin
kimi zaman endişelenecek
kimi zaman korkacaksın(hiç yaşatmasın rabbim)
ama bu zaman çok hızlı geçecek
ve bir bakmışsın meleğin kollarında
onunla geçecek her dk. o kadar özel ,güzel ve değişik olacakki
yeni yeniden doğacaksın bir bebeğe sahip olmak yeni yeniden doğmaktır.

hoşgeldin bebek;sağlıklı,hayırlı ve ahlaklı bir evlat...annenin babamın mutluluğu ,gururu,sevinci ol...
hergününüz bu heberi alışınız gibi güzel olsun arkadaşım....rabbim seni ve meleğini korusun

senin ,eşinin ve tüm ailenizin gözü aydın:1hug:

duygucum çok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin ben sana demiştim degilmi sizler için çok dua ettim doguma girerken diye ansızın melegin gelecek demiştim hatırlarsan bak allah nelere kadir degilmi inşallah dogum haberinide böyle mutlulukla alırız canım

aminn canım benim çok saoll..rabbim hepimizin dualarını kabul etti...inşalah doğum haberimi de vermek nasip olurr....:ecrin_bebek:

:ecrin_bebek:

evet canım her kadın bunu hakediyorr rabbim herkeze nasip etsin inşalah....ayy canım benim ne güzel şeyler yazmışsınnn gözlerim dolarak okudumm...saol bitanemm rabbim senin meleklerini de korusunnn..çok saoll iyi ki varsınızz....:ecrin_bebek:

Canım çok sevindim. Hiç beklemediğin zaman da geldi bebeğin sabrettin ve mükafatını aldın. Hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü olsun inşallah. Kendine çok iyi bak tatlım.

canım benim çok saoll..süpriz yaptı bebişim banaa..sen de kendine iyi bakk...seninde bebişlerine allah Hayırlı, sağlıklı, uzun ömür versin inşallahh.....çok saol tatlımm :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:ecrin_bebek:
canım arkadaşım bitanemmmmmmmmmmmm aminn canım çok saol allahım sana nasip etsin inşalalahhhhhhhhhhhhhh ........evet rabbim gönlüme göre verdi....sen de hakediyorsun bitanemmm....rabbim herkeze nasip etsinn :ecrin_bebek:

DUYGUMM canımm msj linkiniii görünceeeee o kadarr çok sevindinkiii :teytey:Ben sana diyordumm doğal yoldan gelicekk bu bebiş diyeee .Tüp bebeğe gerek olmadıgını hep söylüyordum sana :dance:.Tebrik ederim.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallahh..Allaha emanet olll güzell hamişimizzzzzz hihoyyythihoyyyt

canımmmmmmmmmmmmmm balımmmmmmmmmmm çokk teşekkür ederimm hepiniz iyi varsınızz...aminn rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip etsin inşalalah rabbimm seninde gönlüne göre versinn inşallahh.....herşeyin hayırlısı.....

duygu2008 merhaba bende 4 yıllık evliyim.yazdıklarını okurken çok duygulandım.bizde 2 senedir istiyoruz.1 tane düşük yaşadım.6 haftalıkken kese görünmemişti.ama bende istiyorum.umarım benimde olur.banada dua et.

canım benim ya nasıl sevındim anlatamam gerçekten de inanamadım çok mutlu oldum .....allah dualarımızı kabul etti anne olmaya layık gördü senide inşallah allahım ben de dahil tüm isteyenlere nasip eder kim için çokk içten dua ettıysem 3 ay içinde tedevisiz hamile kaldı gerçekten de benim içinde dualarını esirgemediğini biliyorum canım benim allah kabul etsin inşallah allah sağlıkla hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin allah dogum hikayeni de yazmayı nasip etsin inşallah sağlıklı mutlu huzurlu bi hamilelik dönemi geçir seni koskoca 8 ay bekliyor doya doya yaşa bol bol naz yap hatta :))) gelirim artık bebişi görmeye nasılsa çok uzak sayılmayız :)) 3.5 yıl bekledin ve sabrına değdi gerçektende canım neler yaşadıgımız bizlerden iyi kimse bilemez inan senin nasıl üzüntünü paylaştıysam nasıl tüp bebek yapmayı düşünüp bi yandan da korktuysak şuanda sevincini öyle paylaşıyorum canım inşallah benimde tüp bebeğe gerek kalamdan olur bende haykırırım burdan hamileyim diye ....
canım benim ya şaka gibi allah nazarlardan hastalıktan kem gözlerden korusun seni ve bebeğini öpüyorum çokkkkk

Masallah cok tebrik ederim; kiymetli bebek diyor doktorlar uzun surede gelen bebeklere ne olur cok dikkat edin, agir is yapmayin, yolculuga cikmayin. Rabbim saglicakla kollariniza almayi nasip etsin

canım benim ben o kadar emindimki hamile olduğuna rabbim o güzel gönlüne göre verdi.ben cumartesi kalp atışlarını duyacağını biliyordum yoksa sabredemedinmi:)kotayı aşmışız giremiyorum açayım bakayım dedim.sana sevincimi anlatamam ellerim titriyor yazarken sen çoktan hakettin bunu.allahım tamamına erdirsin iişallahh.sağlıcakla kucağına alırsın.amin.seni çok seviyorum iyiki varsın sayende teuze oldum:)

duygucum :asigim:
Allahıma binlerce şükürler olsun bitanem
tebrik ederim çook sevindim zemuszemus
Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:
darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah :Saruboceq:

çok sevindim cnm inan ki
rabbim olmayanlarada versin inşallah.
sağlıkla al bebişini kucağına :Saruboceq:

sabrın sonu selamettir derlerya sizinki aynen öyle olmuş.RAbbim kucağınıza almayıda nasip eder inş.Darısı isteyenlerin başınaa

canımmmmmmmmmmmmm evet canımm çok şükür ne kadar şükretsem azdırr....çok saol bitanemmm....inşallah rabbim tamamına erdirsinn hepimizinkini...darısı bütün arkadaşlarımın başına inşallah dualarım onlarla....:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…