Rabbim Tüp bebek annelerinin yardımcısı olsun.

Merhaba çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun bende transfer oldum bugün 3. Günüm siz bu sürede hep yattınız mı ya da nasıl geçirdiniz teste kadar günlerinizi. doktor ne ilaç verdi transfer sonrası size

b

başka doktor çok ilgisizdi soğudum... bu daha ısrarcı ama klomenci
.. kullanmıyorum artık....
Valla canimcim bizim yaşadıklarımız kolay şeyler değil bende 3 kez ayni doktor diye tutturdum direttim eşime .. şimdi baska doktora geçtim hayırlısı allahtan bu dr . Gonalf verdi ve geçen pazartesi gittim bu pazartesi yine gidecem herseyi sorguluyorum sordum neden bir hafta bekliyorsunuz ultrason için doktor hanim böyle uygun görmüş dedi daha önceki gittigim doktorum 3 gunde bir çağırıyordu pazartesi cok ciddi sekilde sorgulayacagim kimse kusura bakmasin bu güvensizlik değil bu tebbir vallahi dişlerimi sıka sıka çenem yüzüm agriyir artik neler yasiyiruz neler yatamiyorum bile karin agrisindan yürüyemiyorum lütfen sorgula baska baska doktorlara git görüş al ... kendimize dikkat et edelim beslenmeye dikkat boll bolll dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…