Rabbim Ne Büyüksün Mucize Bu olsa Gerek HAMİLEYİM hemde normal yoldan

canım tebrik ediyorum Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin..ne kadar güzel sabrının sonunda meleğine kavuşmuşsun..Allah olmayanlara da nasip etsina.s.

gözün aydın canım senide aramızda görücez artık hoşgeldin bebişinde hoşgeldi allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder allahım dualarını kabul etti zaten o kulları üzülsün istemez dualarını geri çevirmez ama sadece zamanını bekler ve verir bundan sonra şükür duaları beklicek senden sana bu mucizeyui yollayan rabbime şükürler olsun allah isteyen dileyen herkese versin :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağ salim yavrucuğunu kucağına aldığın günleride göstersin kalpten inanmak istemek yeterli oluyo demekki dilerim çok rahat güzel bi hamilelik geçirirsin öpüyorum canım seni sevgiyle

Dedim ama Dedimmmm en kısa zamanda :)Allahım ne büyüksün sen Kurban olayımmm..Ablam canımın içiii Allahım ne güzel yaaaaa Şükürler olsun ..Canımsınn kıyamam yaa yazıyı bile okuyamadım yaaa bebiş olmasa zıp zıplarım evde şuan..Şükürler olsunnnn Gözümüz Aydın Kızlarrrrrrr a.s. a.s. a.s.

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin .geçen yıl bende bu günlerde hamile olduğumu öğrenmiştim

tebrikler canım a.s.,,Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş:Saruboceq:..Bizler içinde dua etmeyi unutma canım ,,,Rabbim nazarlardan saklasın bebeğini

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin hepimize inşallah isteyen herkesede tattırsın bu duyguları:1hug:

Canım çok sevindim
Canı gönülden bir bebeğin olmasını istediğini biliyordum
Başlığı okuyunca o kadar mutlu oldum ki.
Allah sağlıklı hamilelikler , doğumlar versin şimdiden..
Darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına inşallah.

smhsmh canım gözün aydın darısı biz istiyenlerin başına :Saruboceq: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım gözün aydın
rabbim çoook büyük
hayırlısıyla kucagına alırsın inşallaaaaaaaaaaaaah:ecrin_bebek:
bak geldi melegin en sonunda darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhh

burayada yqzayım....
canım senin adına çok sevindim...
rabbim kucagınada almayı nasip eder inşallah....:Saruboceq:

gözünüzaydın rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
okurken sanki ben hamileymişim gibi heyecanlandım
darısı isteyen herkesin başına

canım şoktayım sabah sadece uyuyamadığını yazmıştın topikte testten falan bahsetmedin......resmen şokladın beni .....hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım rabbim hayırlısıylada kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

semıhacım once haberımz olsaydı ekıp toplanırdı yalnız kaalmazdım..olsun bende bole cekem halayı

birbirimizi tanımasakta kalplerimiz bir
sanada hayırlı mutlu evlilikler diliyorum canım benim sağolasın
dileklerin için ayrıca sağol:jeyyar:

Tebrik ederim canım..Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin.sevgiler..
sağolasın canım benim amin inşalllah
canım çok sevindim çok güzel anlatmışsın duygularınıda Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin minik meleğini
amin canım Allah razı olsun
canım ya çok sevindim.tekrar tekrar tebrikler.Bizde de sorun erkek infertilitesi. Sizde morfolojide problem varmıydı.
evet canım hızlı hareketimiz % 0 ve morfolojimiz ise %1 di
rabbime binlerce kere şükürler olsun

41 kere maşallah Allah nazarlardan korusun senide bebişinide
İnşallah kucağına aldığın günleride görürsün canım çok tebrik ediyorum ve kendine çok dikkat et iyi baka.s.sositososito
sağolasın canım benim
amin inşallah
darısı isteyen herkese olsun

Allah kucağına almayı da nasip etsin İNŞALLAH a.s.
aminn canım benim amin :Saruboceq:

canım adaşım
ortak noktamız olmasa bile bu mutluluğuna ortak oluyorum.
canı gönülden tebrik ederim.
hayırlı olsun.

genç ve diri vücudumdaki tüm tüylerim tiken tiken oldu demiştim ama bi daha diyim.

gel bi öpiyim lan seni Şeniz, inşallah tombilik bir hamiş olursun.
yawrumm kuzum sağolasın bitanemm :asigim:
şoktayım bende hala
bakalım hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:bende seni sefiyom dua et öpüyommm

kızımmmmmmmmmmmm inanmıyorummm sanaaaaaaa allaha şükürlerrr olsunn canımmmmmmmmmmmmm:)))))))))))))))))))) ovulasyon testini seviyorummmmmmmm..
sayende bende sevdim bu ovulasyon testlerini
sağolasın canım benim

canım tebrikler şahane bir haber bu ALLAHIM nasip etti mucizesini gösterdi çok şükür darısı başımıza inşş
mucize cidden
darısı sizlere inşallah

hemşom öyle çirkin tombiş falan ne demek olii Allasen
inşallah bitaneciğimm
sanada hayırlı koca:jeyyar:

ayy cok güzel ya allahım sen nelere kadirsin
allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin biz olmayanlarada versin inşallah bizim içinde dua et canım benim hayırlı ugurlu gudumlu olsun insallah:))
amin canım benim amin
bizzat yaşayan bilen ben bu duyguları Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın etmezmiyim her zaman hemde

canım gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin:1hug:

amin inşallah canım benimm:Saruboceq:

mucizeler gerçekmiş bitanem
rabbimin izniyle
sağolasın
Allah hepimize göndersin mucizelerini

canımsın seninde gönlüne göre versin rabbim
Gözün aydın canım.Allah kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin.Darısı bizlere inşallaahhhhhhhhhh
isteyen herkeslere nasip etsin rabbim
sağlıcakla hayırlısıyla
amin canım benim

canım tebrikler allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin bitaneciğim darısı olmayanlara isteyenlere
Günlüğünü okumuştum daha önce....
Allahım tamamına erdirsin inşallah. Yavrucağını sağlıcakla kucağına alıp;
doğum hikayeni de paylaşırsın bizlerle.
a.s.
amin canım sağolasın
inşallah o günleride görürüz hep beraber
iyiki varsınız

ahh kıyamam yaa
ben hala şoktayım
inanasım gelmiyoki
darısı sizlere inşallah

Allah mutlu bi gebelik güzel
bir annelik nasip etsin hayırlı br
evladın olur inşallah çok sevindim
amin canım benim sağolasın inşallah
evleninde sıra size gelsin :jeyyar:

canım tebrik ediyorum Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin..ne kadar güzel sabrının sonunda meleğine kavuşmuşsun..Allah olmayanlara da nasip etsina.s.
amin canım benim
dediğin gibi rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah:Saruboceq:

rabbim çok büyük hemde çok
ona binlerce kere şükürler olsun
kulunun dileklerini geri çevirmiyo
darısı herkeslere:Saruboceq:

aminnnnnnnnn inşallahhhhhhh
inşallah kalp atışınıda duyarım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…