Rabbim Herkese Böylesi Bir Doğum Nasip Etsin

Bende ssvd için randevu almak istiyorum hayırlısı inşallah

Dilerim bu teslimiyetiniz bir ömür sürer. Bu gece mübarek Mevlit Kandili gecesi. O kadar farklı duygular yaşadım ki okurken, olabiliyormuş demek ki dedim. Bütün güzellikler bir arada olabiliyormuş. Bu mübarek gece de duam odur ki Rabbim sizi ve bebeğinizi daim sağlıklı ve mutlu etsin. Ben dahil Bütün evlat isteyenlere de en kısa zamanda en hayırlısından evlatlar nasip etsin. Bizler de sizin gibi başka arkadaşlarımıza dua ve teslimiyetin gücünü ANNE olmanın kutsallığını anlatabilelim. kendi doğum hikayemizle Rabbimize hayran bırakabilelim inşaallah. (Amin)

cnm yaa ben de gözlerim dolu dolu okudum yazını. allah'ım bebegini saglıklı ve hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah.
ben kaç kilo ile hamile kalıp toplamda doguma karar kac kilo aldıgını merak ettim cnm. paylasırsan cok sevinirim kendine ve bebegine iyi bak:)

Henüz 12 haftalık hamileyim. Çocukları cok seviyorum ve her zaman her konuda hayırlı olanı yaradandan istiyorum. Bu duyguyu bizlere yaşattığı için allaha ne kadar şükretsek az gelir. Okurken yazınızı gözlerim dolu dolu oldu. Allah herkesin evladını korusun bağışlasın ve hayırlı ömürler nasip etsin. Umarım bende sağlıcakla ve kolay bir doğumla çocuğumu kucağıma alırım.

Konuyu açalı çok uzun zaman olmuş ama yazmak istedim.Allah analı babalı sağlıklı büyütsün nazar değmesin.Gözlerimden yaşlar aka aka hıçkıra hıçkıra okudum bu nasıl güzel bir duygudur nasıl bir histir Allah isteyen herkese nasip etsin.Yüreğinize sağlık duygularınızı bu kadar güzel aktardığınız için ömür boyu sağlıklı mutlulukla kalın inşallah

doğum yapmaya hazırlanan, hamile kalmak isteyen yada hamilelik döneminde olan biri değilim, henüz evli bile değilim ama çocukları çok seviyorum ve bazen bebeğimi ilk kez kucağıma aldığım anın hayalini kurup ağlıyorum, böyle bir deliyim işte. o yüzden merak ettim ve doğım hikayelerine bakmak istedim ve ilk bunu okudum. o kadar güzel anlatmışsınız ki ağlayarak okudum. Allah bana da öncelikle hayırlı bir eş ve sonra bebek nasip etsin. öyle bir heveslendim ki sayenizde =) Allah ailenize sağlık versin

okuduğum en güzen doğum hikayesi.. okurken gözlerim doldu inanın. Bütün bu yaşadıklarınızdaki kolaylık Rabbim e olan teslimiyetinizden bundan hiç şüphem yok... Rabbim tüm hamilelere böyle bir doğum nasip etsin inşallah..

Hiiçç sıkılmadan zewkle okudum doğum hikayeni.. bende normal doğum isteyen fakat iğneden bile korkan birisiyim ama bana bile bi cesaret geldi.. Allah yavruna uzun ömürler versin inşallah..bizede senin gibi güzel kolay doğumlar nasip etsin Rabbim.

Cok guzel anlatmissiniz. Allah evladinizi saglikla buyutmeyi nasip etsin. Bizlerede boyle guzel dogumlar nasip etsin. Cok etjkilendim.

sizin metanetiniz ve psikolojinizi yüksek tutmanızdan dolayı doğumunuz bu kadar rahat ve güzel olmuş. kendinizi Allah a teslim etmişsiniz, örnek alınacak bir insansınız bende öyle yapmaya çalışıcam

yazıyı gördüğümde bunu nasıl okuyacam yhaa ben dedimama yorumlara baktım yok okumalıyım diye karar değiştirdim... ve inan bana her bi satrında duygulandım gözüm doldu maşaAllah yaa dedim... bu nsıl bi teslimiyet bu nasıl bir hamile şaşakaldım.. gördüğüm her hamile doğursam da kurtulsam diyerek bizi hamilelikten korkuturken sizin bu teslimiyetiniz bu hazır haliniz ayakta alkışlanacak brşey... Tebrik ediyorum canım bu teslimiyetini, benim gibi doğumdan korkan kişilere olan katkını ve o güzelim yavrunu.. Rabbim yolunuzu açık etsin...

Maşallah size .herkes gibi gözyaşlarıyla okudum .birkez daha iyiki Fatma hanımı tercih etmişim dedim .rabbim tüm hamilelere kolay dogum nasip etsin.sizede çok tşk ederim birçok kişiyi oldukça rahatlattınız emin olun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…