Rabbim Herkese Böylesi Bir Doğum Nasip Etsin

Ne kadar güzel anlatmışsın hayran kaldım size inşallah bende böyle güzel bi hikaye yazarım buraya bebeğinle uzun ömür versin Rabbim inşallah

canım allah bebeğinle sağlıklı bir ömür geçirmenizi nasip eylesin.

Çok teşekkür ederim. Hmm anladım. Muayene için muayenahanesine gittiniz ama doğumu medicana da yaptınız. Peki muayene ve doğum ücreti ile ilgili de biraz bilgi verebilir misiniz?

benim muayene ücretim 200 tl doğum 3200 dü canım..

Ama beni aglattiniz. Rabbim size neguzel bir hamilelik ve dogum nasip etmis elhamdullilah... Bende cok istiyorum anne olmak ama suan daha benim icin hayirli degil galiba olmadi 9 aydir ugrasiyoruz. Ama senin hikayeni okuyunca icimd oyle bir huzur geldiki, oyle bir sevinc ve mutlu oldumki,ssanki dogumu ben yapmisim ben yasamisim gibi. Elhamdulillah sag salim almissin yavrunu kucagina. Darisi tum isteyenlerin basina herkese hayirli saglikli sihatli evlat nasip etsin rabbim. Ne mutlu sana ki rabbim dogumunda zikir ettirmeyi nasip etmis . Kendine ve bebegine cokcoooook iyi bak. Allaha emanet olun kocaman optim.

çok çok teşekkür ederim ve duların için Allah Razı olsun..tez ve hayırlı zamanda versin Muradını inşallaaahh:)..

ve çok kişi söylemiştir eminim sana sakın umudunu kaybettme inan hayırlı zamanda veriyor RABBİM..sen güven ...ben seni çok iyi anlıyorum..bak benimde hemen olmamıştı...ve şimdi anlıyorum kii hayırlı zaman bu zamanmış çünkü...sen umutlu ol,mutlu ol,güven ve teslim et kendini...çook öpüyorum..iyi haberinii bekliyorumm..

çok duygulandım cnm okurken.
tebrik ederim cnm.
darısı başımıza.
ben normalde korkuyorum hayırlısı

Toprak 13
Allah bağışlasin maşallah
Arkdaşim kaç kilo doğurdun. Benim ilk doğumum zor oldu. Şimdi Rabbim bağışlasın 22 haftalık hamileyim. Boyum 160 şimdi takip eden dr normal dogum için çok uzun boylu değilsin dedi. Ilk oğlum 3400 doğmuştu bir fikrin olur mu.

çok duygulandım cnm okurken.
tebrik ederim cnm.
darısı başımıza.
ben normalde korkuyorum hayırlısı

Darısı inşallahh sana arkadaşımm ..hiç korkma..çok çok çok güzel bir dönemdesin ..ve hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallhh..Rahat ol..korkma...çookk öpüyorum ve kolay doğumlar diliyorumm..

canımm benim valla boy ile normal doğumun bağlantısı olamaz bence ki benimde 162 boyum..bebeğim doğum kilosu 2900 du..hayırlı ve sağlıkl doğumlar diliyorum bende sana..korkma ilk doğum gibi olucak diye bişey yok..sen ne kadar rahat olursan ve hazırlarsan kendini bence o derece rahat olur doğumun veee tabikide Rabbimize bol dua ve teslimiyet güven..

canımm benim valla boy ile normal doğumun bağlantısı olamaz bence ki benimde 162 boyum..bebeğim doğum kilosu 2900 du..hayırlı ve sağlıkl doğumlar diliyorum bende sana..korkma ilk doğum gibi olucak diye bişey yok..sen ne kadar rahat olursan ve hazırlarsan kendini bence o derece rahat olur doğumun veee tabikide Rabbimize bol dua ve teslimiyet güven..[/QUOTE]

Inşallah arkadaşım. Rabbim hangi tip dogum hakkımıza hayırlı vekolay olanı nasip etsin

amin cnm..
çok teşekkürler..

Son düzenleme:

Hikayenizi daha doğrusu su gibi akıcı üslubunuzla gerçekten tatlı bir hikayeye dönüştürdüğünüz doğum hikayenizi geçena ay tevafuken okumuştum, ve o kadar yakın hissettim ki böyle bir süreci yaşamnıza ve bunu böyle güzel bir şekilde paylaşmanıza inanılmaz mutlu oldum. Konu başlığında olduğu gibi, Allah herkese böyle doğum nasip etsin. Ben sizin kadar bilinçli bir gebelik geçirmedim sanırım, arada tatlı kaçamaklarım oldu ama hiçbir zaamn hamileyim ve herşeyi yemeye hakkım var diye düşünmedim, şimdiye kadar 9 kg aldım ve 11-12 kg bitirecem sanırım, en azından normal sınırlar içinde kalmayı başardım çok şükür.
Doğum zamanımız yaklaşırken tekrar bulup okumak istedim yazınızı ve bunu grubumuzda da payalaşacam, diğer arkadaşlarıma da çok iyi gelecektir eminim. Ellerinize sağlık, Allah bebeğinizi analı babalı büyütsün, bize de dua edin lütfen.
Bu arada dua listesi çok iyi fikirmiş, hemen bugün bir liste yapıp başucuma koyacam, o anın heyecanıyla kimseyi unutmamak, o kutlu anda herkese ulaşabimek çok güzel olur.

bana sulu göz diyenler okusun şu hikayeyi bakalım ağlamayacaklar mı:) canım benim kısa bir süre sonra ben de melek kızımı kucağıma alacağım Allah'ın izniyle. Rabbimin ol deyipte oldurmadığı ne var ki. Çooook dua ettim bebeğim geliyor şimdi. Mucizem,akvaryumumda büyüyen cansuyum, kalbimin kalbinde attığı yavrum, sığınağım,cennetim,hayata sıfırdan başladığım,beni temizleyenim,beni büyütenim, olgunlaştıranım, en güzel müziğim, hikayem,huzurum,avucumun içi, dünyamdaki cennetim, ruhuma ilaç olanım, her şeyim o benim. Allah senin yaşadığın şekilde doğumu bana da nasip eder İnşallah. Bana dua et olur mu? Normal doğumu istiyorum hep. Çevremdeki herkes sezeryan yap diye ısrar ediyor. İnşallah normal doğumla alırım kucağıma Hüma Sultan'ı mı. Kocamı çok severek evlendim, birbirimize çok bağlıyız ama ya şimdi ya şimdi üç kişilik bir aile olduk,birbirimize daha çok kenetlendik. Onun ışığını,parçasını doğuracağım. Rabbim anne olmak isteyen ve anneliği hak eden herkese yaşatsın bu duyguyu. Anlatılmaz yaşanır klişe lafı bence asıl annelik için söylenmiş bir söz. Allah'a emanet ol kardeşim,duanda unutma Hüma'nın annesi Aslı'yı olur mu?:)

o kadar çok etkilendim ki.teslimiyetinizden samimiyetinizden.
bugünden itibaren çok farklı bi bakış açısıyla bakıcam hayata inş.
yazınınızın başından beri dr.unuzu çok merak ettim.ama neyseki yazmışsınız ismini.
Rabbim bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi nasib etsin.

ne muhteşem bir doğum YaRab herkese nasip ey ve ne güzel Bi teslimiyet bacım Allah evladınla bırlıkte sağlıklı hayırlı ömür versin, sevgıyle sağlıcakla kal, hayran oldum gerçekten maşallah barekAllah

canımm benim hikayemi arkadaşlarınla paylaşman beni çok mutlu etti..çünkü her kadının normal doğum sürecini yaşamasını çok isterim yani yaşamalı..ve senide tebrik ederim çokgüzel ideal bir kilo almılsınız..inş..sende en az benim gibi kolay bir doğum yapar ve güzel hikayeni paylaşırsın..ve dua listeni unutma:) inan kabul oluyo hayırlısı ise:)çok öpüyorum dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…