Arkadaslar bugunden baslamak istedi diye herkesi ekleriz sonra dedim ama sanirim yanlis oldu ilk seferi kusura bakmayin herkese okuycaz insaAllah
Digerinde daha iyi olur insallah
Tamam canım. Bence katılan herkesin adini liste yapip aşağıya da eklersen daha iyi olur. Kimlerr okundu, kimlere okuncak hem görmüş oluruz. Karışmamış olur. Nacizane fikrim tabi ki yanlış anlama. akıl vermiş gibi olmayayim.
Bugün BİSMİLLAH deyip baslayalim o zaman katılmak isteyenleri tekrar ekleriz insaEllah
12.01.2018
hayat_gun
D darrbee
@Gokkusagi80
BUGÜN 3 ARKADASIMIZ ICIN HERBIR KISI ICIN 100 TANE YA HALIK(C.C) CEKELIM INSAELLAH RABBIM KABUL ETSIN..
Rabbim niyetlerimizi kabul eylesin tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin insaEllah
Sen katiliyorsun canim sanirim degil mi
Tamam canimEvet canım. Katılıyorum
Tamam canim
Kızlar Kaan bebek Çin dua edin ne olur
Canim dua et nolur kaanin beyninde kanama varmis. Ameliyata alcaklarmis. Kafatasini cikarip duzelince geri takcaklarmis ama masada kalma ihtimali var kalmasa bile artik yuruyemez konusamazmis. Cok kötüyüm
okudum ALLAH kabul etsin aminnBugün BİSMİLLAH deyip baslayalim o zaman katılmak isteyenleri tekrar ekleriz insaEllah
12.01.2018
hayat_gun
D darrbee
@Gokkusagi80
BUGÜN 3 ARKADASIMIZ ICIN HERBIR KISI ICIN 100 TANE YA HALIK(C.C) CEKELIM INSAELLAH RABBIM KABUL ETSIN..
Rabbim niyetlerimizi kabul eylesin tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin insaEllah
Bugün BİSMİLLAH deyip baslayalim o zaman katılmak isteyenleri tekrar ekleriz insaEllah
12.01.2018
hayat_gun
D darrbee
@Gokkusagi80
okudum ALLAH kabul etsin aminnn13.01.2018 CUMARTESİ
mayissinegi
yelsem
YUKARIDAKİ 2 ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ. HER BİR KİŞİ İÇİN 100 TANE YA HALIK (C.C)
@hayat_gun OKUDU
D darrbee (BETUL) OKUDU
@Gokkusagi80 (KADRIYE) OKUDU
mayissinegi OKUDU
yelsem OKUDU