RABBI YESSIR Duasi..

E Ebruebruu ve @miss_laviniiaa arkadaşımız için okudum.Daha önce vardı miss lavinia ekran görüntüsü almıştım önceki sayfadan.Onun niyetine de okudum.Kendim için de şimdi okudum.Rabbim kabul eder inşallah.

11.01.2018 PERŞEMBE
hayat_gun hayat_gun niyetine : Suan tedavi asamasinda. Allah'in izniyle tedavim başarıyla sonuçlansın. Sağlıklı,rahat bir hamilelik sonucunda hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, aklı başında,uzun ömürlü salih saliha evlatlar diliyorum rabbimden.

:KK200:70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir:KK200:

@Mucizeolsakeske (İSMET KIZI ELİF)
evTik evTik (NİHAT VE ZÜBEYDE ÇİFTİ) :KK200:
Seskes Seskes
@Ftskls :KK200:
yelsem yelsem
mayissinegi mayissinegi :KK200:
D darrbee (BETÜL) :KK200:
@Gokkusagi80 (KADRİYE) :KK200:
Mathildamae Mathildamae
E Ebruebruu :KK200:
hayat_gun hayat_gun :KK200:

* Çocuğu olmayan eşler, her gün 731 kere ” Ya Hâlik celle celâlühû ” demeye devam ederlerse Allâh-u Teala’nın izniyle çocukları olur. bunuda paylaşim sizlerle canlar
Arkadaslar bir sonraki duamız Gökkuşağı arkadaşımızın söylediği dua olsun mu?Bence bu olsun.Rabbim kabul eder inşallah..

11.01.2018 PERŞEMBE
hayat_gun hayat_gun niyetine : Suan tedavi asamasinda. Allah'in izniyle tedavim başarıyla sonuçlansın. Sağlıklı,rahat bir hamilelik sonucunda hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, aklı başında,uzun ömürlü salih saliha evlatlar diliyorum rabbimden.

:KK200:70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir:KK200:

@Mucizeolsakeske (İSMET KIZI ELİF)
evTik evTik (NİHAT VE ZÜBEYDE ÇİFTİ) :KK200:
Seskes Seskes
@Ftskls :KK200:
yelsem yelsem
mayissinegi mayissinegi :KK200:
D darrbee (BETÜL) :KK200:
@Gokkusagi80 (KADRİYE) :KK200:
Mathildamae Mathildamae
E Ebruebruu :KK200:
hayat_gun hayat_gun :KK200:

okudum Allah kabul etsin

Bugün BİSMİLLAH deyip baslayalim o zaman katılmak isteyenleri tekrar ekleriz insaEllah

12.01.2018

hayat_gun hayat_gun
D darrbee
@Gokkusagi80

BUGÜN 3 ARKADASIMIZ ICIN HERBIR KISI ICIN 100 TANE YA HALIK(C.C) CEKELIM INSAELLAH RABBIM KABUL ETSIN..

Rabbim niyetlerimizi kabul eylesin tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin insaEllah:KK200:

Son düzenleme:
X