Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım. Bu listeyi kapattıktan sonra liste sen de o zaman.Ben devralabilirim insallah
Arkadaslar bir sonraki duamız Gökkuşağı arkadaşımızın söylediği dua olsun mu?Bence bu olsun.Rabbim kabul eder inşallah..* Çocuğu olmayan eşler, her gün 731 kere ” Ya Hâlik celle celâlühû ” demeye devam ederlerse Allâh-u Teala’nın izniyle çocukları olur. bunuda paylaşim sizlerle canlar
ben varım. bir günde farklı farklı kullar sana ya halık c. c ismiyle dua ediyor. çok güzel bir destek bir birimizeArkadaslar bir sonraki duamız Gökkuşağı arkadaşımızın söylediği dua olsun mu?Bence bu olsun.Rabbim kabul eder inşallah..
Çok iyi olur canm.İnşallah diğer arkadaşlar da kabul ederse yarın başlayalım.ben varım. bir günde farklı farklı kullar sana ya halık c. c ismiyle dua ediyor. çok güzel bir destek bir birimize
listeyi yayınlarsan yarın şayet imkanı olan arkadaşlar bir günde listeyi bitirir hatta fırsatı olanlar. ben yarın evdeyim. tüm listedekilere tek tek okurumÇok iyi olur canm.İnşallah diğer arkadaşlar da kabul ederse yarın başlayalım.
Amin canımAllah razı olsun kızlar..Hepimizin dualarını kabul etsin rabbim inşallah..
11.01.2018 PERŞEMBEhayat_gun niyetine : Suan tedavi asamasinda. Allah'in izniyle tedavim başarıyla sonuçlansın. Sağlıklı,rahat bir hamilelik sonucunda hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, aklı başında,uzun ömürlü salih saliha evlatlar diliyorum rabbimden.
70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir”
@Mucizeolsakeske (İSMET KIZI ELİF)
evTik (NİHAT VE ZÜBEYDE ÇİFTİ)
Seskes
@Ftskls
yelsem
mayissinegi
D darrbee (BETÜL)
@Gokkusagi80 (KADRİYE)
Mathildamae
E Ebruebruu
hayat_gun
Ben katılırım canm.ARKADASLAR MUBAREK CUMA GUNUNDE INSAELLAH YA HALIK(C.C) RABBIMIN GUZEL ISMIYLE BISMILLAH DIYELIM KATILMAK ISTEYENLER ?