• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pcoslu olup inofolic combi kullananlar....

canim bizimde subatta klomen +catlatma ignesi olmadi malesef tekrar hormona bakti lh fsh iyi cikti sukur pco gorunmlu kist var tabi tekrar klomen verdi yarin 4. Gun sogan suyu falanda iciyrm inofolik toz olanindan aldim ama kullanmadim simdi sen boyle diyince bi kararsiz kaldim
Ben combiyi kullandm kapsulden tek basina ise yaramadi belkide yan etki adet gecikmesi daha uzun surunce hatta bi kutu daha almstm kullanmadm duruo bi kutu doktor teatrio diye bi vitamin yazdi oda hormon dengesi icin bi vitaminmis tup bebek doktorlarida oneriyorms interten bakmistm pahali ama bakalim btmek uzre devam edermym... sorcm doktora cnm klomen kullaniosan gerek yok inofolige vucuda cok fazla ilac yukleme istersen

Hem folik asit hem doktorun yazdgi vitamin kullaniyorm klomenede devam edince gunde 3 ilac fazla oldu :( hatta bu ay adet sancisi ve grip oldm öldürdu beni vucut bağışıkligim dustu sanki ole hisettm

Hem folik asit hem doktorun yazdgi vitamin kullaniyorm klomenede devam edince gunde 3 ilac fazla oldu :KK43: hatta bu ay adet sancisi ve grip oldm öldürdu beni vucut bağışıkligim dustu sanki ole hisettm
gecmiş olsun canım bende folik asıt + klomen kullanıyrm inofoliği içmeyeyim o zmn bekliyeyim bakayım
nş. hasta olmam valla üsütüyormuyum nedir kasıklarımda sancılı bogazımda gıcıklanıyo falan inş. rahatsızlanmam

gecmiş olsun canım bende folik asıt + klomen kullanıyrm inofoliği içmeyeyim o zmn bekliyeyim bakayım
nş. hasta olmam valla üsütüyormuyum nedir kasıklarımda sancılı bogazımda gıcıklanıyo falan inş. rahatsızlanmam
Bende bekleme suresinde grip olmstm dikaktet cnm kasik agrisi oluyor hele igneden sora 10 15gun devam ediyor

Bende bekleme suresinde grip olmstm dikaktet cnm kasik agrisi oluyor hele igneden sora 10 15gun devam ediyor
Canim zaten subat 14 de igne vurdum 8gneden 14 gun sonra kanamam oldu kasiklarimda hala hassasiyet var igneden sonrami toksa bu ayla alakalimi kistmi oluyo anlamiyrm ins. Kotu bisi olmaz bu ay bakalim nolcak dua et kuzum

Canim zaten subat 14 de igne vurdum 8gneden 14 gun sonra kanamam oldu kasiklarimda hala hassasiyet var igneden sonrami toksa bu ayla alakalimi kistmi oluyo anlamiyrm ins. Kotu bisi olmaz bu ay bakalim nolcak dua et kuzum
Kanama adet gibimi catlamadan 13 14gun sora muhtemelen adet olmssn ama az gelmstr benmde az geldi 15gun sora adet oldm...

Merhaba yeni üyeyim fakat uzun zamandır takip ediyordum bu siteyi. Bende pko teşhisi konuldu ve doktorum inofolic verdi üçüncü kutu bitmek üzere ama adet olmadım hala gecikmenin 3. Günü. Dün istar testi yaptım ikinci çizgi silik beyaz çıktı bugün tekrar yaptım hiçbirşey çıkmadı:(

Merhaba yeni üyeyim fakat uzun zamandır takip ediyordum bu siteyi. Bende pko teşhisi konuldu ve doktorum inofolic verdi üçüncü kutu bitmek üzere ama adet olmadım hala gecikmenin 3. Günü. Dün istar testi yaptım ikinci çizgi silik beyaz çıktı bugün tekrar yaptım hiçbirşey çıkmadı:KK43:
beyaz çizginin hükmü yok
pembe ya da kırmızı olması gerek
pco olanlara çörekotu yağı tavsiye ediyorum
ilaçsız adet olamayan biri olrak bana fayda etti

pcos sağolsun düzensiza adet ve düzensiz yumurtlama(ma)larım var.Doktorum inofolic combi vverdi yumurtalıkları çalıştırır dedi.üç ay kullanıcam daha ilk kutudayım inofolic combi , kullananlar gelin birlikte bebeklerimizi bekleyelim :anne:heyecanlarımızı paylaşalım hamile kalırsak (inşallah ) pcoslu olanlara umut olalım.ben çok umutluyum:anneadayı:. Rabbimiz Sen en doğru zamanı bilirsin ancak biz insanız senin buyurduğun gibi aceleciyiz en kısa zamanda bizede sağlıklı,hayırlı, salih ve saliha evlatlar nasip et. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Evlat hasretiyle yandırma, evlat kokusu aratma, senden başka kapıya el açtırtma. Rabbi hebli milledünke zürriyyeten dayyibeh.inneke semiud dua rabbi hebli minessalihıyn rabbi le tezerni fedevve ente harul verisin.....
Canım sen inofolic kullandıktan snra mı hamile kaldın ? Ve bunu mu kullanıyordn ?

Eklentiler

• Screenshot_20181009-181913_Gallery.jpg
    Screenshot_20181009-181913_Gallery.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 115
Canım sen inofolic kullandıktan snra mı hamile kaldın ? Ve bunu mu kullanıyordn ?
Hayir canim inofolicle.klmadim en 2 aya yakin kullanip biraktim( maviydi benimkknin rengi ) yyumurtlama olmadi diye ama ogrendimki daha uzun kullanmak gerekmis ben klomen kullandim

Back