- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Hep geciktiriyormuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki 15 gündür kullanıyorum sadeceHep geciktiriyormuydu
Test yap geciktiyse ozaman daha net anlasilir.ilaclar yada tedavi geciktiriyor stresde oyle bu adet dongusu cok tuhaf hersyden etkileniyor ve hersey ona bagliBilmiyorum ki 15 gündür kullanıyorum sadece
İnşallah en kısa sürede hedefinize ulaşırsınız sonrada gelsin bebiş
Benim hep geciktigi için bilemiycemnama forumda inofolic kullanırken gecikmeler olduğunu okudummrb arkadaşlar bende pkoluyum inofolic combi glukofen ve aspirin kullanıyorum 1,5 yıl oldu bebek istiyoruz ilaçları 15 gündür kullanıyorum normalde hastalanmam lazımdı bugün 29 gün oldu ilaçlarm geciktiriyor acaba
Bir doktora görünün isterseniz ama stres bekleyiş falan hep yapar genelde gecikmeBilmiyorum ki 15 gündür kullanıyorum sadece
Bilmiyorum ki 15 gündür kullanıyorum sadece
8 aydır tedavi görüyorum cnm klomen femara gonal f kullandım çatlatma iğnesi kullandım ama hamile kalamadm kendiliğinden yumurtalarım büyüyüp çatlamıyor şuan kullandığım ilaçlar iyi gelecekmiş ara verdim biraz tüp bebek için ön görüşme yapmıştık testler istemişlerdi yaptırdım hiç bi sorun yok kafamı dinlemek istiyorum bi kaç ay olmazsa tüpe geçeceğim zatenDoktorunuz pcos u öğrenince herhamgi bir tedavi başlatmadı mı
Hayırlısı olur inşallah ben daha yeni başladım doğum kontrol hapıyla dinlendiriyoruz yumurtaları bende yumurtlama gerçekleşmiyormuş bakalım bizi nasıl bir süreç bekliyor8 aydır tedavi görüyorum cnm klomen femara gonal f kullandım çatlatma iğnesi kullandım ama hamile kalamadm kendiliğinden yumurtalarım büyüyüp çatlamıyor şuan kullandığım ilaçlar iyi gelecekmiş ara verdim biraz tüp bebek için ön görüşme yapmıştık testler istemişlerdi yaptırdım hiç bi sorun yok kafamı dinlemek istiyorum bi kaç ay olmazsa tüpe geçeceğim zaten
HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIM UMARIM HERKES İÇİN EN İYİSİ NEYSE O OLUR SABREDEREK BEKLEYECEĞİZ BAŞKA ÇAREMİZ YOK BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIMDA GERİSİ ALLAHIN TAKDİRİHayırlısı olur inşallah ben daha yeni başladım doğum kontrol hapıyla dinlendiriyoruz yumurtaları bende yumurtlama gerçekleşmiyormuş bakalım bizi nasıl bir süreç bekliyor
Evet öyle birbirimize bılca dua edelim inşallah hayırlı zamanda hayırlı şekilde olsun herşeyHAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIM UMARIM HERKES İÇİN EN İYİSİ NEYSE O OLUR SABREDEREK BEKLEYECEĞİZ BAŞKA ÇAREMİZ YOK BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIMDA GERİSİ ALLAHIN TAKDİRİ
Bana umut oldu yazdıkların benimde lh fsh yüksek prolaktinde sopan suyu bir ay uyguladım bitti bir bucuk aydır hayıt suyu içiyorum prolaktin içinde dostinex basladım . İnofolic combi kullansam mı doktorlara kaldıysa işimiz yok yasın genc plur yok bekleyelim zaman geciyorSorunum lh hormonumun yuksekligiydi ve bircok kist vardi yumurtaliklarda sogan suyu ve hayit suyu ictim son 15 gundurde inofolic kullaniyordum gebe oldugumu ogrendim.
Banada 5-6 doktora gittim bir yil olmamisti evleneli olur bisy yok dedi gonderdiler ama senede 1-2 kere adet oluyordum onuda umursamadilar en son bi uzmana gittim o da dogum kontrol hapi verdi 1 yil bekleme deyince bende o kadar bekleyemem dedim kendi basimin caresine baktim iyikide dinlememisim bu ay yeni birakmis olacaktim verdigi ilaclari ve suan 6 aylik hamileyim :) inofolic de deneyin bence hep doktorlara biraktim bi yere gelemedim umrunda degil cogunun yani.Bana umut oldu yazdıkların benimde lh fsh yüksek prolaktinde sopan suyu bir ay uyguladım bitti bir bucuk aydır hayıt suyu içiyorum prolaktin içinde dostinex basladım . İnofolic combi kullansam mı doktorlara kaldıysa işimiz yok yasın genc plur yok bekleyelim zaman geciyor
Bana bu ay olmassa klomen baslayacak klomen de kullanmak istemiyorum bu daha iyiyse diyorum bu ilacı kullanayımBanada 5-6 doktora gittim bir yil olmamisti evleneli olur bisy yok dedi gonderdiler ama senede 1-2 kere adet oluyordum onuda umursamadilar en son bi uzmana gittim o da dogum kontrol hapi verdi 1 yil bekleme deyince bende o kadar bekleyemem dedim kendi basimin caresine baktim iyikide dinlememisim bu ay yeni birakmis olacaktim verdigi ilaclari ve suan 6 aylik hamileyim :) inofolic de deneyin bence hep doktorlara biraktim bi yere gelemedim umrunda degil cogunun yani.
Bence daha iyi ben o kadar cok inandim ki soganin ise yarayacagina biraktiktan bir hafta sonra kanda negatif cikti ama yinede umudumu kaybetmedim 1 haftaligina memlekete gidecektik dedim gelimce tekrar uygulayacagim ama nasip olmadi memlekette hamileligimi ogrendim o sirada inofolic aliyordum 1 haftadir biraktim hemenBana bu ay olmassa klomen baslayacak klomen de kullanmak istemiyorum bu daha iyiyse diyorum bu ilacı kullanayım
Bende bugün baslayacagım 19.günüm 31 günde adet oluyorum o zmana kadar daha zaman var bakalım belki faydası olur aslında yumurtlamadan önce baslamak gerekir bnim fikrimce buna onzman etkili olur gerçi kullananlar istenildiği zaman baslanabilir diyor .Bence daha iyi ben o kadar cok inandim ki soganin ise yarayacagina biraktiktan bir hafta sonra kanda negatif cikti ama yinede umudumu kaybetmedim 1 haftaligina memlekete gidecektik dedim gelimce tekrar uygulayacagim ama nasip olmadi memlekette hamileligimi ogrendim o sirada inofolic aliyordum 1 haftadir biraktim hemen
Ben rastgele basladim bilmiyorumBende bugün baslayacagım 19.günüm 31 günde adet oluyorum o zmana kadar daha zaman var bakalım belki faydası olur aslında yumurtlamadan önce baslamak gerekir bnim fikrimce buna onzman etkili olur gerçi kullananlar istenildiği zaman baslanabilir diyor .
Daha var benimde belki tutar ilk önce rabbimden gelecek tabi biz ne kullanırsak kullanalım boş da umut dünyası diyip kullanıyoruz bakaljm .Ben rastgele basladim bilmiyorum