- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
Kizlar kaan bebek icin Ya Safi topluyorum okuyanlar kac adet oldugunu yazsinlar hadi bakalim. O da bizim evladimiz sayilir. Durumu kotuymus Allah yardimcisi olsun
Tamam canm Allah razi olsun600 okuyorum canım hemen. Okundu say
Eki Görüntüle 2087565 Eki Görüntüle 2087566
Kızlar, resimlerdeki mesajı olan anneye dua edebilir misiniz? Burada tüm arkadaşlarımız evlat için dua edip bekliyor. En iyi biz anlarız, içindeki ateşi, yangını. Lütfen dua edelim.
Mucizeolsakeske
evTik
mcyln83
Hepsini de okudum bilginiz olsun rabbim kabul etsin insallah hayirlisiyla
Bende epey umutluyum. Allah'ım yüzümüzü güldürsün inşallah arkadaşım.
Evde kendin takip et bakalım işte inşallah işe yarar ben pkolu olduğum için testlerle yapamadım. Yumurtlama olmuyordu zaten hep silik çıkıyordu
okudum ALLAH kabul etsin aminn03.01.2018
Seskes
Bugun bu arkadasimiz icin okucaz. Rabbim niyetini kabul etsin.
Zikirimiz
70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.
Kizlar kanamam basladi dualarinzii bekliyorum hastanede yaticam bugun 4 haftalikmis suan kese duruyor
Kizlar kanamam basladi dualarinzii bekliyorum hastanede yaticam bugun 4 haftalikmis suan kese duruyor
Ciktim canim hastaneden cok sukur ikimizde iyiyz suan . Dinlenicem bol bol haftaya tekrar kontrole gidicem bakalim hayirlisiCanım çok geçmiş olsunn bizi haberdar et
Agir bir kanamami Allah yardimcin olsun
Yok canim lekelenmeydi ama tabi telasla apar topar geldik cok sukur simdi evimdeyim. Allah im kimseleri dusurmesin oraya
Kızlar yardımcı olabilecekler irtibata geçsin bayanlardan da almıyorlarmış
Eki Görüntüle 2088695
Ciktim canim hastaneden cok sukur ikimizde iyiyz suan . Dinlenicem bol bol haftaya tekrar kontrole gidicem bakalim hayirlisi
Canim bende hayirli rizik icin dua bekliyorumNiyetinide yaz canm seni ekliyim listeye
Eki Görüntüle 2088699
ARKADAŞLAR, HALKALI ATAKENT ACIBADEM HASTANESİNE GİDEBİLECEK TANIDIK,EŞ DOST KİM OLURSA YARDIM ETMEYE ÇALIŞALIM LÜTFEN.