- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 37
Olur canim.bugun listenin 2.kisisi icin okuyoruz listenin basindaki kisi icinde okuman lazim haksizlik olmasin. Eger kabul edersen alirim listeye
Tamam canm niyetini de yazarsinOkurum canım ikisi için de okuyunca yazarim
okudum ALLAH kabul etsin aminnn02.01.2018
evTik
Arkadasimiz icin okuyoruz.
Zikirimiz
70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)
Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir. İsm-i a’zam, ism-i Celal, Esma-ül Hüsna’dır. Her namazdan sonra okuyana ne mutlu! Hiç olmazsa günde bir defaokumalı.
Tabikide aliriz canim. Bugunu ve listenin basindaki kisi icinde okuman lazim haksizlik olmasin diye. Okuduktan sonra niyetinide yaz ekleyelim.senide canimKızlar poster benide alirmisinjx
Tam canım okUyum şimdi ne okuncak bilgilendirirmisinTabikide aliriz canim. Bugunu ve listenin basindaki kisi icinde okuman lazim haksizlik olmasin diye. Okuduktan sonra niyetinide yaz ekleyelim.senide canim
Tam canım okUyum şimdi ne okuncak bilgilendirirmisin
Canım 70 tane okudum allah kabul etsin70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)
Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir. İsm-i a’zam, ism-i Celal, Esma-ül Hüsna’dır. Her namazdan sonra okuyana ne mutlu! Hiç olmazsa günde bir defaokumalı.
@Mucizeolsakeske benim icinde okudunmu listenin basindaym canim. Dun herkes okuduCanım 70 tane okudum allah kabul etsin
Senin icindemi bu duayı okucam canim@Mucizeolsakeske benim icinde okudunmu listenin basindaym canim. Dun herkes okudu
Evet cnm dun okudu herkes.Senin icindemi bu duayı okucam canim
Eklerim canim hosgeldin . Bugun listenin 3.kisisi icin okuyoruz. Listenin birinci ve ikincisi kisisi icinde okuman gerekli haksizlik olmasin.Herkese merhaba hanimlar beni listeye ekler misiniz
Kızlar Kaan bebeği ecmo denilen alete bağlamışlar.annesi endişeli.dediğine göre buna bağlanan hastalar %95 kaybediliyormuş.enfeksiyon çoklu organ yetmezliği gibi riskleri varmış.rabbim Kaan bebeğe şifa anne babasına güç versin inşallah.dualarımıza devam edelim.Allah'tan ümidimizi kesmeyelim.kaan bebek bunu da atlatacak inşallah