Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım. 100er değil mi? Yanlış okumayimisteyen listenin tümüne okuyo canım. Normalde günde belirtilen 3 kişiye okunuyo.
23.12.2017
R ruyagokk
S sus_panda
izmir3534
3 arkadasimiz icin okunacak Allah'in izniyle.
R ruyagokk adı Yeşim tez vakitte hayırlı evlat sahibi olmak eşimin şifa bulması değerlerinin tez vakitte duzelmesi İnsaAllah
S sus_panda
Niyeti: Tüp bebek tedavimdeki bu transferimin sağlıkla tutunup sağlıkla güzel gelişimler gösterip evladımızı sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza almamız
@izmir3534 niyeti Eşimin tez vakit Şifa bulup Hayırlısağlıklı sıhhatli imanlı bir evladımızın olmasini nasip eyle Ya rabbi
Tamam canım. 100er değil mi? Yanlış okumayim
Okunusu: "Rabbi Yessir velatü asir rabbi temmim bil hayr"canım bunu yazarken okunacak duayıda eklermisin bazen unutuyorum yanlış olmasın
Canim eger katilmak istersen bugun kiler haric ustekileride okuman lazim tatlim haksizlik olmasinSelamunaleykum arkadaslar bende araniza katilmak isterim insaAllah
Duam ; Rabbim hayirlisiyla tez vakitte hayirli,saglikli,iman ve ihlas sahibi , akli ve uzuvlari yerinde bir evlat nasip etsin insaAllah..
Butun isteyenlere de banada insallah
Dualarda bulusmak dilegiyle
Okunusu: "Rabbi Yessir velatü asir rabbi temmim bil hayr"
Anlami: Rabbim! Kolaylastir, zorlastirma.Rabbim hayirla sonuclandir . Amin
Bir dahakine yazarim tatlim
Okunacak dua bu değil miydi canım? Ben aşağıdakini okudum.
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisîn
Aynen 2 gündür bunu okuyorum dedim karistirdim mi bu arada sen iyi karistirmiuorsun masallah canım her topikte görüyorum. Nasil zaman buluyorsun hepsine yetisiyorsun?Okunacak dua bu değil miydi canım? Ben aşağıdakini okudum.
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisîn
İzindeyim canım, çalışmayınca bol vakit kalıyor. Gündüz televizyonu açınca oğlum hipnoz olmuş gibi bakıyor diye televizyon da açmıyorum. Beraber tesbih çekiyoruz.Aynen 2 gündür bunu okuyorum dedim karistirdim mi bu arada sen iyi karistirmiuorsun masallah canım her topikte görüyorum. Nasil zaman buluyorsun hepsine yetisiyorsun?
Okunusu: "Rabbi Yessir velatü asir rabbi temmim bil hayr"
Anlami: Rabbim! Kolaylastir, zorlastirma.Rabbim hayirla sonuclandir . Amin
Bir dahakine yazarim tatlim
Canim eger katilmak istersen bugun kiler haric ustekileride okuman lazim tatlim haksizlik olmasin
Tamam canim Allah kabul etsin evet okudum diye yazarsinCanim okudum zaten yazicak miydim ben katilmak isteyince yeter sandm okudum insaAllah Rabbim kabul etsin
Tamam insallahTamam canim Allah kabul etsin evet okudum diye yazarsin
Takip ediyorum kim okumus diye
İzindeyim canım, çalışmayınca bol vakit kalıyor. Gündüz televizyonu açınca oğlum hipnoz olmuş gibi bakıyor diye televizyon da açmıyorum. Beraber tesbih çekiyoruz.