Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşaallah Rabbim isteyen her kuluna sağlıkla hayirla versin canım. Ben ikinci icin degil de dua sayfalarında eşimin dayısı ve yengesi için varım. Hayırlısıyla anne baba olmalarını çok istiyorum.evTik sizdemi kardeş icin uğraşıyoruz
Allah önce hiç olmayanlara versin sonrada bize
Bu gün regli oldum üzgünüm
Allah'a şükür bi tane var ama çok istiyorum kardeşlik duygusunu tatsin
Aynı yollardan ikinci kez geçmek belkide daha çok üzüyor insanı
Allah dualarimizi birkez daha kabul eder
yelsem Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisîn okunacak dua bu canim kusura bakmayin kafam dalginda
Canım bu dua reglken okunur mu ben hasta oldum da
Baslatmisin canım ne okuyacağız ama. Her hafta yeniliyor ya kızlar25.12.2017
@Melike49
just_married
yelsem
Bugün yukarıdaki üç arkadaşımızın niyeti için okuyoruz.. toplam 300 tane..
Baslatmisin canım ne okuyacağız ama. Her hafta yeniliyor ya kızlar
Yok canim malesef ayet oldugu icin okunmuyorCanım bu dua reglken okunur mu ben hasta oldum da
Evet canim liste bitsin ondan sonra baska duaya gecicez nasipseAma liste bitmemiş ya. Ben yine bunu okuruz diye düşündüm.
Ayni duaya devam canim liste bitmesi lazim haksizlik olmasinevTik canım bir el atsan da başlatsan bu haftanin duasını?
Ayni duaya devam canim liste bitmesi lazim haksizlik olmasin
Kizlar bu arada tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin.
Belki bilenleriniz vardir . 8.gunu test yapmistim pozitifi cikmisti. 9.gunde kahverengi pembemsi kanama olunca panik oldum.
Kafam baska yerlerdeydi. Simdiden kusuruma bakmayin . Yardim ettiginiz icin Allah razi olsun
Naptin doktora gitseydin keşke bi.Kizlar bu arada tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin.
Belki bilenleriniz vardir . 8.gunu test yapmistim pozitifi cikmisti. 9.gunde kahverengi pembemsi kanama olunca panik oldum.
Kafam baska yerlerdeydi. Simdiden kusuruma bakmayin . Yardim ettiginiz icin Allah razi olsun
Bugun üçümüz icin Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin mi okuyoruz25.12.2017
@Melike49
just_married
yelsem
- Bugün yukarıdaki üç arkadaşımızın niyeti için okuyoruz.. toplam 300 tane..