- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
- Konu Sahibi Maripositaa
vamos a practicar aqui :) primero quiero decir mi espanol es muy mal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdiginiz Ispanyolca degil mi?
Coook ogrenmek istiyorum.
Yol gosterir misiniz?
Yardımcı olmak isterim tabi ki. Ben çoğunu kendi kendime öğrendim ama uzun sürdü çok az çalıştığımda dolayı. Şimdi bi arkadaşımdan ders alıyorum meksikalı olduğu için daha kolay gidiyor. Sormak istediğiniz bişeyler varsa sorun lütfen :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslinda ing.den sonra 2. bir yabanci dil ogrenmek istiyorum. Sizce bu ispanyolca mi olmali?
Kesinlikle.kelime benzerliği çok dazla var gramer biraz farklı olsa da. Grameri türkçeye benziyor şahıs için çekiyorsunuz.düzensiz filler de var. Bu konuda biraz sıkıntı çekiyorum sadece
Tamam o zaman insallah en kisa zamanda bir kursa gidip 2. Dil icin calismaya baslayim.
Cok tesekkurler ★★
Habgi şehirdesiniz?
Ankara...........
Hımm anladım istanbul olsaydı yardımcı olurdum size kurs konusunda,hayırlısı artık kolay gelsin size :) yine burdan yazışabikiriz bi sorunuz olduğunda bildiğimcr cevaplarım
Hımm anladım istanbul olsaydı yardımcı olurdum size kurs konusunda,hayırlısı artık kolay gelsin size :) yine burdan yazışabikiriz bi sorunuz olduğunda bildiğimcr cevaplarım
Hablo español tambien:) hace seis años que le aprendo