• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İddia kumar bağımlılığı ve boşanma

HuzurZ

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2024
53
16
3
32
Kumar bağımlısı eşten boşanıyorum. En kolay nasıl atlatılır bu evre iki de çocuğum var malûm ev hanımıyım. Eşim aileme bana küfürler hareketler eden bir adam di zaten tutunacak bı dalı yok ama kendim bu evliliğin hasarlarını nasıl atlatabilirim. Boşananlar yorum yapabilir misiniz.

Son düzenleme:
Boşanmadım ama boşanıcam az kaldı sayılır. Konuyu takip edeyim yardımcı olur inşallah

Kumar bağımlısı eşten boşanıyorum. En kolay nasıl atlatılır bu evre iki de çocuğum var malûm ev hanımıyım. Eşim aileme bana küfürler hareketler eden bir adam di zaten tutunacak bı dalı yok ama kendim bu evliliğin hasarlarını nasıl atlatabilirim. Boşananlar yorum yapabilir misiniz.
Allah yardımcımız olsun Allah nasıl biliyosa öyle yapsın bu erkekleri güç kuvvet versin bize

Konuyu hortlatayım dedim kaç seferdir yakalıyordum ona 3 hak vermiştim kendim memurum sürekli borç ödüyoruz ve yaşamak varken yaşayamıyoruz.En son işinden olmasın diye bana türlü türlü yalanlarla kredi çektirdi ben de bilerek çektim.Ne maaşı geldi ne de primleri bu ay heaa dedim sen gene oynadın.Beni borç batağına soktu evin kirası faturası umrunda değil adamın.Tepemin tası attı boşanıcaz dedim bana bi sürü duygu sömürüsü yaptı inanmadım gittim bugün avukatla görüştüm boşanma protokolünü hazırladım kumarbaz adamı boşuyorummm bıktım artık yaşayamamaktan stresten panik atak oldum yeterrr siz de boşayın acımayın kumarbazlar yalancı ve acımasız oluyor

Boşanmış biri olarak söylüyorum hiç vakit kaybetmeden eğitiminize beden gücünüze yaşınıza koşullarınıza uygun hemen bir iş bularak işe başlayın çalışın hem maddi olarak ayakta kalmak hem kimseye muhtaç olmamak hemde psikolojik olarak iyi olmak adına hemen çalışın. Düzelmek istemeyen rezil hayat sürmek isteyenleri yuva hanım çocuk düzen temizlik kıymetini bilmeyenleride bırakın kendi tercihlerine yolunuza bakın

Boşanmış biri olarak söylüyorum hiç vakit kaybetmeden eğitiminize beden gücünüze yaşınıza koşullarınıza uygun hemen bir iş bularak işe başlayın çalışın hem maddi olarak ayakta kalmak hem kimseye muhtaç olmamak hemde psikolojik olarak iyi olmak adına hemen çalışın. Düzelmek istemeyen rezil hayat sürmek isteyenleri yuva hanım çocuk düzen temizlik kıymetini bilmeyenleride bırakın kendi tercihlerine yolunuza bakın
Siz de mi kumar yüzünden boşandınız şuan benim koca bana yalvarıyor benim hayatım sensiz biter benim senden başka kimsem yok senle beraber düzeltebilirim kumar oynanamamak için elimden herşeyi al boşanmadan bu mümkün değil mi diyor yine benim vicdanıma oynuyor yaniii

Siz de mi kumar yüzünden boşandınız şuan benim koca bana yalvarıyor benim hayatım sensiz biter benim senden başka kimsem yok senle beraber düzeltebilirim kumar oynanamamak için elimden herşeyi al boşanmadan bu mümkün değil mi diyor yine benim vicdanıma oynuyor yaniii
Zaten bu sözleri sarf edene kadar, eşini ailesini seven insan kumar oynamaz.
Pis bir batak nihayetinde, sizin yapmanız gereken önce kendiniz ayaklarınızın üzerinde durun ve boşayın gitsin.
Hayat böyle sorumsuz bir insanı omuzlarınızda taşımaya değmeyecek kadar kısa.

Sizi düşünmeyeni siz hiç düşünmeyin.

Back
X