QEEG Testi /Güne tutunamamak ve Majör Depresyon ...

ilac icilmemesi en guzeli ama ben bebektende esimdende kendi canimdanda vazgecmistim doktorum ilaci kullanmazsam ortada bi anne kalmicak zaten diyerek dusuk dozda bi tedavi baslatti cok sukur bebegim suan saglikli bi sekilde ilerliyo ama benden gidenler geri gelirmi bilmiyorum Allahim hepimize sifa versin insallah

Hersey bir bir oturuyor yerine.. once enerjik olacaksin, sonra neseli bi sonrako adimsa tek basina da mutlu ( siralama bagimsiz)
Her gecen gun kapanacak ruhunda acilan yaralar bir bir.. hepsi bir anda olmayacak ...bakma ben de bu soylediklerinin hepsi geri gelmis degil ama suan eski tanimi soylemesem kimse inanmaz. ailem yakindan sahit..
Inan sende de hersey yerine gelecek sadece dayan kendini birakma..

sizin durumunuza benzer şeyleri bende yaşadım çok acı çektim en ufak hücreme kadar ve yanımda hiç kimse olmadan bu çok zorlu bir imtihan ben iğleştim ve hiç bir şeyim kalmadı taki hamile kalasıya kadar hamilelikte anksyete panik atak depresyon hepsi hortladı günlerce neler çektim resmen uyşmak istedim sonra hocaya gitim hoca bu yaşadığın sıkıntılarla günahların dökülüyor dedi sureler verdi oku dedi okudum okudum okudum depresyonu hamdolsun atlatım hem okuorak hemde oğlumun yüzüne bakarak sürekli oğlumunyüzüne baktım sen benim umudumsun dedim yanlız bende anksyete ve kaygı bozukluğu kaldı onuda allhın izni ve dua ve tespihlerle atlatırım inşalla ya şafi ismini sürekli zikret bize bizden başka kimsenin yardımı olmaz allhım tez zamanda şafi ismiyle şifa versin

İsterseniz şükretmek diyin isterseniz varlığa teşekkür. Ama değerli olduğunuzu unutmayın. Yaşadığım için biliyorum nasıl bir durum olduğunu ve inanın isterseniz hemen atlatıyorsunuz. Ara ara melankolik bir hal alıyor anksiyete yaşıyorum ama hemen beyne hormonları salıyorum ve geçiyor haberlerinizi bekliyorum takipteyim ve ne zaman isterseniz moral motivasyon destek için buradayım seslenmeniz yeterli bazen hiç tanımadığınız birileriyle birşeyler paylaşmak en güzel tedavi şeklidir. İyi olmanızı sabırsızlıkla bekliyorum :)

ben de subat_01 gibi 18 yaşında çöküntüye girdim ama sebepsiz. acillik oluyordum ağlama krizleri yüzünden. uyuyamıyordum, yemek yemiyordum, konuşmuyordum.
dr birkaç ilaç verdi ve uyku hapı.
bir hafta kullandım ve birgün kafama dank ekti:" daha 18 yaşındayım ve uyku ilacı kullanıyorum. ilerde bu ilaca alışacağım ve belki dozu artacak, belki hiçbir ilaç işe yaramayacak. dermansız derdin yok ki neyin tribi bu kızım?" dedim kendi kendime. ilaçları attım çöpe. ilk günler uyuyamadım. ünv sınavına çalıştım o gecelerde. canımı sıkan hiçbir şeyi ve kimseyi yanıma yaklaştırmadım. canım istemese de gezdim tozdum, laylaylom yaşamaya başladım ve çok şükür atlattım. öyle ki çok umursuz biri olup çıktım. şimdi dünya yansa bir çuval samanım yanmaz :)

Merhaba yazınız beni etkiledi sizin için üzüldüm gerçekten elimden geleni yapmakta isterim uzun zaman önce kendi yakınım böyle bir boşluğa düşmüştü onun eşi yüzünden aldatılma olayı omuştu ama tamamen depresyona girdi yaşamıyor gibiydi onu rahatlatan şeyleri paylaşmak istiyorum
İnşirah suresini inanarak okuyun hem arapça hemde türkçe olarak onun içinde çok büyük sırlar var
Hz.Yunus peygamberin duası da aynı şekilde sırlarla dolu (Lē ilēhe illē ente subhâneke innî kuntu mine'z-zâlimîn.) türkçe anlamlarınıda arapçalarını da oku ve namaz kıl inan bana en büyük huzur namaz da. Bazen farkında olmadan bir bakmışız boşluktayız etrafımız insan dolu ama yapayanlızız işte o zaman Allah de o herşeyi doldurur herşeye yeter kimseyi aramazsın . manevi eksiklikler insanda büyük boşluklar oluşturuyor. Ve manevi boşluklar ancak maneviyatla doluyor aile ilişkileri sevgi alışverişi ve daha kapsamlı olarak Allaha yönelmek bence size iyi gelir sizin için dua edeceğim İnşallah bu durumdan kurtulursunuz
bahsettiğim kişi şu an çok iyi sıkıntılı dönemleri tamamen geride kaldı, artık sadece geçmişte kendime yazık etmişim diyor çünkü o kadar üzülüyordu ki rahim kanseri oldu ve erken menopoza girdi
o dönem namaz da kılmazdı
Ya Latif ismini 129 tane çek ama hergün sabah ikindi ve akşam namazlarında özellikle ne istersen ne dilersen onun için inanarak çek hemen oluyor
Ya Metin ismini 500 defa çek manevi güç için
Ya Rahman YA Hakim isimlerini için sıkıldıkça içinden geçir
cevşen oku yada en azından üzerinde taşı
İnşallah iyi olursun Allah yardımcın olsun ..

Çok genç ve hayatın başındasınız.. İnşallah geçecek tüm olumsuzluklar ve siz bebeğinizle parklarda oynayan annelerden olacaksınız..

ilhan şesenden bu sabah sevinçle uyan şarkısı gelsin o zaman
Bu sabah herkes yeni bir gülümseme edinerek başlasak hayata..
Bu sabah hiç aklımıza gelmese hastalıklar..
Bu sabah ettiğimiz dualar kabul olsa..
Bu sabah bi saat sonra yürüyüşe çıktığımızda hey günaydın çocuklar şarkısını söylemek istiyorum barış mançonun..
Bu sabah kadamı meşgul eden olaylar değil, vucudumu meşgul eden virüsler değil, sadece anı yaşamak kahkahayla gülmek... Evde neşeli bir kahvaltı etmek istiyorum...
Ve bitirirken şunu düşündüm, bence ileri derecede depresif arkadaslar eğer başka bir ağır sağlık problemleriniz yoksa gerçektende kanser vb bi hastalıkla savaşan yada küçük bir çocuk olupta eli veya ayağı tutmayan bi dost edinin.. Gerçek hayatta çevrenizde yoksa bile. İnternette bu forumlarda o kadar çoğuzki hastalıklarla mücadele verenler olarak..
O zaman belki dersiniz başka bi arızam yok, bunuda önce ben inancam sonra sevdiklerim ve atlatacağım diye..
Bir tokat çarpın tüm isteğinizi yaşama sevincinize baskı yapan herşeye..
Veaybaua bakıp şöyle yeni kendinize günaydın diyin..
Günaydın..:)

Benimde ayni durum majör depresyonum 13 yildir ve panik atak.benimde ailem yok yanimda.eşim ve çocugum.4 5 kez ilac degistirdim 10larca doktor degistirdim her ilac biraktigimda aylarca süründüm.her ilaca basladigimda etki edene kadar aylarca süründüm ve sonunda allah karsima cok iyi bir doktor ve ilac cikardi.bana cok iyi geldi o doktor sayesinde hamile kalip ilacimi kullanabildim hemde.ankarada atatürk egitim arastirma beşevler ek binasinda devlet hastanesi.kari koca ayni yerde psikiyatr.kadin mükemmel.ilacim s ile başliyor.baya zaman gecmis aradan siz nasil oldunuz şimdi

Tms ne?20 seans cok tuzlu olmustur.Para tuzagi degil mi terapiler ya.Cok yavas ilerliyorlar be pahali.Pek denemedim ama deneyenler oyle soyluyor.Ben ilac icin gidip geliyorum o bile pahali tutuyor .Fayda gorsen eyvallah
Fayda gorursen yaz mutlaka.Ozaman ben de denerim ama ayni uzmani nerden bulacam.

Ilacin adini bana özelden yazabilirmisin.
Ben belki15 yildur cekiyorum ,artik robot gibi yaşiyorum .Hiç bir hissim kalmadi.
En kötüsü çocuklarima sevgimi gösteremiyorum.arada bir intihar düşüncelerim oluyor,kendimi zor tutuyorum.
Lütfen bir ilacin adini yaz ve dokturun daha neler yapti.

Mesajını çok geç gördüm. Lütfen kusura bakma tulipa . TMS gerçekten iyi geldi bana. Ancak uygulamayı yöneten hekimin sadece psikiyatr değil aynı zamanda nöroloji üzerine uzmanlığı olan bir doktor olması gerekli diye düşünüyorum.

Çok çok teşekkürler subat_01

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…