Canım ben kullandım yumurta kalitesini geliştiriyo kesinlikle faydasını görürsün o ay hamile kaldım çok şükürMerhaba arkadaşlar gebelik oluşmadığı için doktora gittim , bu ay klomenle tedaviye başladı 5 gün kullandım bugün tekrar kontrole gittim q-folin folik asit verdi. Daha önceden de folicus kullanmıştım 3 aylık 30 tl ödemiştim bunun içinde 1 aylık var ve fiyatı 85 tl. Sizce bunun diğerlerinden farkı nedir? Kullanan var mı acaba?
Konuma kimse cevap yazmadı diye çok üzülmüştüm ve bu markayla alakalı hiç yorum bulamamıştım nette. O kadar mutlu oldum ki mesajınıza inşallah Rabbim bana da nasip ederCan
Canım ben kullandım yumurta kalitesini geliştiriyo kesinlikle faydasını görürsün o ay hamile kaldım çok şükür
Rabbim tez zamanda nasip edr inşallah kuzum bende çok araştırmıştım hiç bir bilgi bulamamıştım yardımcı olduysam ne mutlu banaKonuma kimse cevap yazmadı diye çok üzülmüştüm ve bu markayla alakalı hiç yorum bulamamıştım nette. O kadar mutlu oldum ki mesajınıza inşallah Rabbim bana da nasip eder❤ Sizi tebrik ederim Allah bağışlasın :)
Merhaba arkadaşlar gebelik oluşmadığı için doktora gittim , bu ay klomenle tedaviye başladı 5 gün kullandım bugün tekrar kontrole gittim q-folin folik asit verdi. Daha önceden de folicus kullanmıştım 3 aylık 30 tl ödemiştim bunun içinde 1 aylık var ve fiyatı 85 tl. Sizce bunun diğerlerinden farkı nedir? Kullanan var mı acaba?
kullandıktan sonra mı bebek girişimlerine başlanıyor kullanırken miMerhaba bende 2 aydır kullanıyorum doktor yumurta kalıtesını gelıstırıyo dedı ve ıcındekı Q10 üreme saglıgı ıcım gereklıymıs ınsallah ıse yarar
Kullanırken canımkullandıktan sonra mı bebek girişimlerine başlanıyor kullanırken mi
Değerleri anlayamadım referans değerler mi var kendi değeri mi belli olmuyor başka bir yerden açmayı deneyebilir misiniz ? Özel klinikte mi yaptırdınız bir de özel klinikte sonucunu bildiriyorlar ama.Kizlar bende gebekalamiyorum eşimin sonuçlarınıyorumlayabilirEki Görüntüle 2589088 misiniz?
Eşinizin test sonucuna göre sizinde gebe kalma ihtimaliniz biraz düşük gibi görünüyor. Keçiboynuzu kürünü araştırın mutlaka faydasını göreceksiniz benim eşimin değerlerinde yükselme oldu.Kizlar bende gebekalamiyorum eşimin sonuçlarınıyorumlayabilirEki Görüntüle 2589088 misiniz?
Sanırım ameliyat olması gerekliymis esimin neden olur ki ameliyat pek bilmiyorum amaEşinizin test sonucuna göre sizinde gebe kalma ihtimaliniz biraz düşük gibi görünüyor. Keçiboynuzu kürünü araştırın mutlaka faydasını göreceksiniz benim eşimin değerlerinde yükselme oldu.
Mg olabılır benım kı bu mesela bu da pahalı ama b12li ve foliğin mg yüksekMerhaba arkadaşlar gebelik oluşmadığı için doktora gittim , bu ay klomenle tedaviye başladı 5 gün kullandım bugün tekrar kontrole gittim q-folin folik asit verdi. Daha önceden de folicus kullanmıştım 3 aylık 30 tl ödemiştim bunun içinde 1 aylık var ve fiyatı 85 tl. Sizce bunun diğerlerinden farkı nedir? Kullanan var mı acaba?
GEBE KALMAKTA İLERİ HIZLILIK ÇOK ÖNEMLİ O DEĞERİ BAYA DÜŞÜK BENİM EŞİMDEDE VARI VARİKOSAL MELİYATI YAPIYOR DOKTORLAR BAZEN. SABAH AÇ KARNINA VE AKŞAM AÇ KARNINA KEÇİBOYNUZU VE AKŞAMDAN 4 KURU İNCİR SUDA BEKLETİN SABAH AÇ KARNINA YESİN VE SUYUNU İÇSİN BİRAZDA OLSA ARTIŞ OLUYOR BİZ DENEDİK.Kizlar bende gebekalamiyorum eşimin sonuçlarınıyorumlayabilirEki Görüntüle 2589088 misiniz?
BENDE Q FOLİN KULLANIYORU. ASLINDA HEPSİ BİRBİRİNE YAKIN İÇERİK FAKAT ŞÖYLE BİR DURUM VAR YENİ ÖĞRENDİM DOKTORLAR BAZI İLAÇ FİRMALARI İLE ANLAŞIYOR VE ONU ÖNERİYORLARMIŞ İLAÇ FİRMASINDA ÇALIŞANLARDAN ÖĞRENDİM.Mg olabılır benım kı bu mesela bu da pahalı ama b12li ve foliğin mg yüksekEki Görüntüle 2590730 Eki Görüntüle 2590731 Eki Görüntüle 2590731 Eki Görüntüle 2590730 Eki Görüntüle 2590730 Eki Görüntüle 2590731
İşe yaradı mı acaba Q folin. Ben de 1 haftadır kullanıyorumMerhaba arkadaşlar gebelik oluşmadığı için doktora gittim , bu ay klomenle tedaviye başladı 5 gün kullandım bugün tekrar kontrole gittim q-folin folik asit verdi. Daha önceden de folicus kullanmıştım 3 aylık 30 tl ödemiştim bunun içinde 1 aylık var ve fiyatı 85 tl. Sizce bunun diğerlerinden farkı nedir? Kullanan var mı acaba?